• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kolaylık versin canım. Ne zaman dönüyorsun
Sağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.

Hadi bakalım sedacım .... yarın hep beraber iyi sonuçlar alalım ...

Eflale de dediğim gibi , bu bize ders olsun ama ... artı temizlemek diyetin en sıkıcı ve motivasyon yok edici kısmıdır ... buna hiç gerek olmasın bir daha

Bu arada ben bir şey farkettim o_O seninle diyet , menü , liste dışında çok sohbet edemiyoruz , fırsat bulabilirsen gel arada :KK19:

Burada emin ellerdesin ... yeter ki iste.
Koskoca dünyevi hayatında , düşün ki 3 aycık 90 güncük aus a teslim etmişsin ... yeme içme bende gerisi yine sende :KK19:

Sabaha bizi coştur be white 'ım :rapci::rapci::rapci:

Bonuscanım , sen bu listeye ne zaman başlamıştın ? yani bu şekilde kilo veremiyor değilsin değil mi :KK64::KK64:

yarın bana listenin aslını bi atsana sana zahmet

İnşallah elifim :KK19:

Seninde yuvana dönüş olsun artık , özlendin yahu .

Bu hafta sondu değil mi ? yanılmıyorum . dön de dar vakte sıkıştırmadan rahat rahat konuşalım bi kayınvalidenin genel yorumlarını , merak ediyorum :confused:

A ha , fatma ... exma gelmezse ...bonus var ... kilolarda yakın ... ayarlarız size bir yarış ne dersiniz ?:KK71:

Coştun eflal coştun :KK71: yeter daaaa , otur dinlen hadi ... erken uyu bugün ... leptin güzel çalışsın sabaha dek aç aç :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için. :(

Yemek yemeyi özledim :confused: :confused: açım ayrıca su anda da :D yarin düzgünce yemeye başlayacağım artik detoks sonrası. Omlet ve krep çekiyor canım. Birini öğlen birini sabah yicem de, krep uygun olmaz işte. Diyet krep tarifiniz var mi? :KK24: birkaç menüde görmüştüm geçenlerde krep yiyenleri. Bi yazar misiniz bana da :KK28:

İyi Akşamlar
Menüm
Sabah 11:30
Yağda yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
2 etiform

Akşam 18 : 00
Bir tabak Kıymalı taze fasulye
Beyaz peynir
Bir iki lokma çörek
Sütlü Nescafe
Yeşil çay

Su 2,5
15 dk Jillian + 1 mil Leslie
3 mil Leslie
Toplam : 70 dk
@Ausencia ~ ~ ~ @Ahu060812

İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için. :KK43:

Hiç duyma o densizleri yada iyicee kulağına yer etsin ver kiloları görsünler...
Sakın bırakma canım sakın :KK19::KK19:

VEE hadi. Bısmıllah İlk menu mu veriyorum kendime ve hepımıxe ıstıkrar dılıyorum
Menum
SABAH
3DLm cavdar
1hş
Peynir
7 zeytin
. Salatalık
Yesillik
ÖGLE
kabak
2dlm
Salata
Ayran
AKSAM
Kabak
Yogurt
3,lt fazla su
40_45 dk Cıvarında yuruyuş
Yesill. Cay içiçem
Hayırlı aksamlar sevgili takımım

Tekrardan hosgeldin...
Ben gelmeden önce görüyordum seni sonra kayboldun..
Evettt ısrar istek ve istikrar seninle olsunn

Zaten ben hazır helede şeker hamurlu yaş pastayı hiç sevmem hiç üzgün degilim sodamı içtim bana musade dedim aşagı eve indim şuan yaşadığım şu huzur yeyipde yaşayacagım pişmanlıga deger...
Bir ara bir baktım bir çatal pasta gözümün önünden gecip ağzıma tıkılıyor eşim ne var canım bir çatal yok dedim konuşuyorum sonra dedim atlatım :)))))

Tebrikler valla helal olsun.
Sen zaten beynini iyi kontrol etmeyi biliyorsun devamm inşallah :)))

Yok diyetisyen listesi bu degil bugun gec kahvalti yaptim oglen yiyemedim ara ogunlere uyamadim.

Kucuk cocuklarla surekli yenen bi ebde zaten bir listeye uymak cok zor.
Bayramdan cikinca zorlaniyorum gercekten.

@Ausencia auscum hep boyle yeseydim kilo veremez olmazdim zaten.
Benim sorunum insulin direnci iki gune pes etmek stresle yemek ve cok yemek ve uzar gider.

Eki Görüntüle 2014625

Liste bu
Hoşgeldin bonus :3: :3: :3:

İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için. :KK43:
Kimiş onlar :KK12:takımda merdaneyi alan koşsun :sinirli:
Lütfen onlara kulak tıkka bazen naifliğı bu insanlar yüzünden bırakmamız lazım gibi geliyor :KK53:düşün bir o insanlar gün gelecek aaaa nasıl vedin diyecekler bundan emin ol :KK19:

Yemek yemeyi özledim :confused: :confused: açım ayrıca su anda da :KK70: yarin düzgünce yemeye başlayacağım artik detoks sonrası. Omlet ve krep çekiyor canım. Birini öğlen birini sabah yicem de, krep uygun olmaz işte. Diyet krep tarifiniz var mi? :KK24: birkaç menüde görmüştüm geçenlerde krep yiyenleri. Bi yazar misiniz bana da :KK28:
1) 1 yumurta, 2 kasik nohut unu , bol peynir, 3 kasik kefir (sut veya su da olur) bol maydonoz, dereotu. Hepsini karistirip krep tavasinda 5 dkda hazır.

2) 1 yumurta
3 yk yulaf kepeği ( yulaf ezmesi de olur )
1/2 çb süt
Tuz, karabiber, çörekotu.

Hepsini çırpıp karışımı hafif yağladığın tavada arkalı önlü güzelce pişir. İçine Roka, peynir, domates, avokado ve yumurta ekle.

1) 1 yumurta, 2 kasik nohut unu , bol peynir, 3 kasik kefir (sut veya su da olur) bol maydonoz, dereotu. Hepsini karistirip krep tavasinda 5 dkda hazır.

2) 1 yumurta
3 yk yulaf kepeği ( yulaf ezmesi de olur )
1/2 çb süt
Tuz, karabiber, çörekotu.

Hepsini çırpıp karışımı hafif yağladığın tavada arkalı önlü güzelce pişir. İçine Roka, peynir, domates, avokado ve yumurta ekle.
teşekkürler :)

Hiç duyma o densizleri yada iyicee kulağına yer etsin ver kiloları görsünler...
Sakın bırakma canım sakın :KK19::KK19:

Kimiş onlar :KK12:takımda merdaneyi alan koşsun :sinirli:
Lütfen onlara kulak tıkka bazen naifliğı bu insanlar yüzünden bırakmamız lazım gibi geliyor :KK53:düşün bir o insanlar gün gelecek aaaa nasıl vedin diyecekler bundan emin ol :KK19:

İnşallah o günler bir gelsin var ya, hepsini hatırlatacağım da şu anda yutup yutup oturuyorum. Sanki ben tartıda kilomu, kıyafet etiketinde bedenimi okuyamıyormuşum gibi hatırlayma sevdasındalar. :(

İnşallah o günler bir gelsin var ya, hepsini hatırlatacağım da şu anda yutup yutup oturuyorum. Sanki ben tartıda kilomu, kıyafet etiketinde bedenimi okuyamıyormuşum gibi hatırlayma sevdasındalar. :KK43:

Gelir gelir merak etme.
Sen doğru yerdesin Ve bilincindesin bence yüzde elli cepte :))

Back
X