• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım ben kaçar ... güzel bir salı olmuş ... menüler güzel ...

daha da güzel bir çarşamba geçiririz umarım ...

Sabah ola hayrola ... günaydın mesajımla burada olurum inşallah ... seviliyorsunuz :KK200:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Gidip yatacağım şimdi kuzum ... bir de masaj yaptırayım şöyle ... ohh mis .
Bi gece de erken yatayım yahu değil mi :confused:
Ay geçmiş olsun kaptaniçem ne zaman spora başlasan ikinci günü bi arıza çıkarıp gidiyon az az çoğalt sporu..sen endorfinlen coşuyon ama vücut idrak etmiyo senin hızına yetişemiyo

Bende annemleri çocuklarla dolaşmaya gönderdim öyle serinledi ki bura sırtlarına ince bişeyler giydiler bugünde böyle içeri dışarı geçti ben çıkmadım yaprak basıyordum kavanoza asıl enerjimi gece yapmayı planladığım spora saklıyorum yarında detoks inşallah

Canım sporunu değiştir fırsatın var .... menülerin içinde kafam sağlamkken alternatifler yazarım sana tatlım ... sen de kendine haftalık bir liste yazarsın ... bu şekilde daha motive ve kolay olur
Bugünkü menün de güzel gayet .... bilirim bende o doyurucu koca salataları.:kk77:

efserim gerçekten verdiğin her kilo kendine tabii ki ama ben kendi adıma yine teşekkür edeceğim sana
:KK19:

Acaba ne yedi de bunca emeği sildi süpürdü demedim değil ilk mesajında ama gayet iyi atlatmışsın ... hem de ayran aşı detoksu olmuş çakma :))
Rabbim tartında yüzünü güldürerek mükafatını versin sana bu hafta da .
Yarına gelince ... eminim muhteşem bamya planınla yine şahane bir menü yazacaksın :KK68:

oyyyy oyyyyy peynir salatalık kürü ile bomba gibi geliyorum diyorsun heee mortim ... hala bu senden 600 götürür :halay:

dur @Ahu060812 yu etiketleyeyim sporun boşa gitmesin :)

Vaaay anneciğine hürmetler , teşekkürler ... menü de ekmek ilavesi ile de gayet güzel .
sen bir spora başla ...kasıp kavuracaksın buraları gör bak .

Menünü çok beğendim bugün .... bugün çok konuşulan , daha önce sana da sorduğum kefirin kilo aldırdığı bünyelerden değilsen diye ... işte öyle ise çok çok iyi .

:super::super::super::super: tartıldın mı hiç ece ?
Aksam ekmeklerini kesmeye karar verdim. Nadiren belki yiyebilirim ama çoğunlukla yemeyeceğim artik. Tek dilim yeter. :KK53:

Sol bel boşluğumda bir ağrı ile eve geldimm . Hayırlısı bakalım . Eni konu ağrıyor .. üşütmüş olma ihtimalimle yoğunlaştım ama ...

Neyse ... git gel .. yol . bugün yoruldum .

Siz de benim bu yorgunluğumu hissedip geçmişi sayfalarca ilerletmemişsiniz:KK51: göz ucu ile bakıp çıkayım müsadenizle canlar :KK200:
Geçmiş olsun aus..
Bende @Ahu060812 ya katılıyorum sporu maşallah iyi yapıyorsun fazla geliyor olabilir...

Menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
5-6 patates kızartması
1 dl normal ekmek

Akşam 17:30
1.5 Kıymalı dolma biber
Cacık bolcaa
Kavun
Kiraz
Kayısı

Yeşil çay
Su 2,5
1 saat Leslı

@Ausencia ~ ~ ~ @Ahu060812

SPOR ÇETELESİ 28.HAFTA
@eflalim 60+120
@suspushanimcim 150+140+170
@Ahu060812 120+200
@igdedali 300+200+120+150+180+120
@Nefs 120+160+120+120
@_SARAYCA_ 40+320+120
@Antepia27 80+100
@Ausencia 70+120+90+180+196
@Bonus 80+15+52
@ecemavi 90+170+260+120
@ErSeSi 120+60+80
@masumm 0+ 90
@koza16 240+100
@ada81 170
@60kiloyum 100+150

ay canım yaa kusura bakma. seninle de çok ilgilenemedim. yoğunum. valla dikkat ediyorum da herhalde halam gelecek ya bir haller oldu bana. bilmiyorum artık. cuma göreceğiz sonucu. Allah büyük:dua:
senin nasıl gidiyor?:KK19:
Cok sukur iyi gidiyor.
Yarina niyetli olacagim bakalim

Sol bel boşluğumda bir ağrı ile eve geldimm . Hayırlısı bakalım . Eni konu ağrıyor .. üşütmüş olma ihtimalimle yoğunlaştım ama ...

Siz de benim bu yorgunluğumu hissedip geçmişi sayfalarca ilerletmemişsiniz:KK51: göz ucu ile bakıp çıkayım müsadenizle canlar :KK200:
Gecmis olsun

İyi geceler :KK200:

Sabah 8 de
2 kk beyaz ve tulum peyniri
2 dilim organik t.bugday
Domates, maydanoz

9 da
Çay, 1 hurma, 4 ceviz

Öglen 1 de
1 kase k.mercimek corbasi
Yogurtlu kabak (1 kabak, yarim demet dereotu, 4 tepeleme kasik yogurt)
2 dilim organik t.bugday

4 te
3 kayisi, 1 kupa hibisküs

Aksam 9:30
2 kase mercimek corbasi
3 kk kaşar peynirli buyuk bi kase salata

2 litre su, 40 dk yuruyus @Ahu060812

Aksam evde degildim yemek saatine gelicektim ama kv ye ugradim gelemedim hemen.
Ordada bisey yiyemedim.
Mecbur eve gelince yedim acikmistim sadece salatayla duramadim.

12 de
3 tane minik bayram cikolatasi yedim
Cay bardagi sütle

Buda hepten gereksiz biliyorum diyecek biseyde bulamiyorum zaten.

@masumm gecmis dogum gunun mubarek olsun :KK200:

@Efser az kaldi esfer diye etiketliyodum.
Daha iyimisin iyilestinmi?
Komsuda yediklerinede masallah diyorum sadece daha ne diyim.

Tükürün falan banada :110:

@Ausencia sanada gecmis olsun

Iyi gecelr anca gelebildim.
Sabahtan beri evde degildim.
Ben yarindan itibaren sevval orucuna baslayacagim da oruclu iken ne zaman tartiliyoruz?@Ausencia kaptanicem

Sabah 6.15
Yarim simir ;(
3dilim kepekli ekmek
Menemen
Sabah kendimi mutfakta buldum maalesef pisman oldum ama is isten gecti.Gun icinde telafi etmeye calistim

7 ile 8 arasi tempolu yuruyus.

11 de tavuk haslama suyuyla beraber yedim. Tabiki de isotlu limonlu

13.00 bi salatalik

16.00
Semizotu yogurt
Domates salatalik

Bol bol cay
3kupa maydonoz kekik nane yesil cayi
Su 2litre
Spor 1 saat

@Ahu060812 spor kaptanim dun ben ip atlamistim da bugun omuzlarim boyun kaslarim agriyor.
Gunde kac saatten baslayayim sizce

@masumm dogum gunun kutlu olsun.
Sevdiklerinle nice fit yillara
Gecmisi cok okuyamadim.
Ve yorgunum sahur icin bi iki salatalik cok az da kavurma yiyip yatcam.
Iyi gecelr herkese .
Kaldi 2 gun hadi bakalim.
Kaptanimizin yuzunu guldurelim ;)

alırım bak anahtarını :KK70: çok güvenme kendine :halay:
Kendine güvenen şöyle gelsin bıraksın inadı yola gelsin diyorum :D
Kuşum bdv de takılıyorum da bu aralar ahahahah :D bildirimler araya kaynamış :/

Geçmiş olsun kaptanım kendine dikkat et :)

Günaydınlar herkese :KK200:

Yatıyorum dedim o saatte yattım ... bünye alışık değil gece uyanıp durdum saat niye çalmadı diye :deli:

Ağrım geçti sanki :) yani öyle hissediyorum ...

Ve tartım :KK57: cuma hedefimden aşağıda diyeyimm .. bu kiloyu cidden en son nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum:21:

Sabah ölçülerimi aldım o heves ... iyi olan nerden ihtiyacım varsa ordan gitmiş :süslü:

Gögüs 90
Bel 69
Göbek 78
Basen 89
Kol 27

Back
X