- Emoji Skoru
- 141.631
- Puanlar
- 598
Ay benim kayınvalidemin içinde gizli bir şeyler varmış resmen o çıktı ya. El bile öptürmeyen, modernlikte beni sollayan kaynanam bildiğin eski zaman gelinleri gibi iş, hizmet bekliyor benden. Bir ona da değil bütün sülaleye.. Hem işleri ben yapıyorum hem de ne eline sağlık diyen var ne de kıymet bilen. Bir de üstüne şişmansın allah şişmansın. E tamam bir defa dediniz anladık, e göz izan da yok onu anladık. Yani topluyum falan ama öyle akıllara sığmayan bir şişmanlığım da yok ha öyle de olsam kimi ilgilendirir. Birisi hele "aa hamile misin yoksa çok erken" falan yaptı. Ki görüntü olarak alakam yok çünki kilom heryere dağılmış alt bacaklarıma kadar kiloluyum sonuçta ne hamileliği.. içimi şişirdiler resmen psikolojim oynuyordu ki döndük çok şükür. :)
Önce Allah kurtarmış diyeyim ...
Canım verilecek kilo fazlası olmak başka bir şey ...şişmanlık başka bir şey .. sen sürekli şişmansın tenkitlerine maruz kalacak bir kiloda değilsin ... demek ki vurabilecekleri tek yer onu bulabilmişler ... bu da iyi niyetli olmadıklarını net gösterir.
O yüzden sallaaaaaaa.
İş konusuna gelince , bir yerlerden birilerinin gelinini duymuştur ... istediği kadar modernlikte çığır açmış olsun kayınvalide işte
Senin ki bir yerlerden gaz almış olabilir.
Hiç birine sıkma güzel canını ... sen çoook çoook güzel kilolar verip , bu tatili onlara hatırlatacaksın en kısa zamanda
)