Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

havuz süper ..onu cepte tut ve erteleme .

Evde yapılan spor herkese aynı tadı vermiyor ... mesela kızlar burada yazdıkça ben leslie yaptım ilk kez ... bir iki derken ... bana çok sıkıcı geldi ... walkkkkk walllk ...go gooo :KK71:

squat gırl videolarını seviyorum ben .

Pilates yapmayı ... sakatlıktan önce interval kardiyo kondisyon bisikleti yapardım deli gibi...

aralara wall sit
images

plank

Eki Görüntüle 2017032

yapabilirsin ... foto attım çünkü @suspushanimcim sormuştu geçen gün ...

eğlenceli hale getirmek için müzikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ben burda tanıdım Leslie çok sevdim..
Başka videolar cazip gelmiyor duygusal bağ kurdum balık hatunu olmak zor yahuu..
Şu duvara oturma tam bana yarar gibi..

:KK57:

Nasıl gidiyor sende yaa maşallah yaa..:mad::mad:
Haftaya senle mi kapissak aynı kilodayiz baksana. .
Bide halan gelecek halin mi bu :KK57: :KK57: :KK57:
Hani minnaklar zor verirdi kilo :KK51::KK51::KK51:

İnan bu kadarını beklemiyordum . yediklerimi yazıyorum .
evet uzun süre diyet yapanlar ....kilosu az olanlar veremez efsanesi bence yıkıldı ... Sarayca Sarayca da öyle 50 li kilolarda takır takır veriyor .

Acaba diyorum , ben bir dönem bırakıyorum ya biraz salıyorum ... sonra diyete başladığım da vücut şaşırıp meta hemen mi devreye giriyor .

Bu arada o zamanlar takımda mıydın unuttum , diyetisyene gittiğimde kontrollerimi paylaşmıştım burada ... insülin direnci de dahil değerlerim çok iyiydi. sanırım biraz da bu benim şansım

yahu şimdi karnımda bir şişlik , 3 aya yakın görüntü :rolleyes: halam kapıda .... ha geldi ha gelecek ...
O şişliğe tartıya çıktım şimdi , kıyafetli tok ....

söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ... valla süpriz müpriz yapamayacak kadar paylaşasım var ....

56.8 :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: bu sabah kaç olur acaba tartı kıyafetsizliği ile :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ne yaptin sen kaptanim ya :confused::confused:

Bende kiyafetle 59.4 kg :-) ama yarin yazmiycam cumaya yazarim :KK70:

Benim halam da gelmedi bu arada ;)

Süpersinnnnnnnn .... yarın almadığın her bir lokmanın mükafatını göreceksin inşallah :sampiyon:

Çook çok iyi atlatmışsın efserim .
Kahveyi şekersiz iç ama :ıslık:

Sende harika dönüş yaptın ... tartın kötü değil değil mii ?
Ona göre yarını planlayalım :KK60:

:KK3::KK3: selammmm ... yine sessizdin bugün fulya .

Şahane spor ama ne ? Ona göre derecelendirecek ya ahu.

Menüde ufak tefek şeyler dışında güzel

Yarını planlasak daha iyi olabilir çok parlak değil hala beklentisi ve yolun sonucu olarak. Sıkıntılarım üst üste geliyor o yüzden daha kontrollü bir gidiş lazım. Daha eve geleli 1 gün oldu, 3 hafta sonra yine kaynanama gideceğim ortaya çıktı. Ha eşim de yeni öğrendiği için ona da birşey diyemem. Ama benim bu sinirim stresimi de kilo vermemi yavaşlatıyor. Ay çok şikayet eder görünüyorum ama vallahi çok dertliyim ya bu ara. :( o yüzden bol programlı, ara detokslu bir program iyi gelebilir bana. Bu arada bir saatlik tempolu yürüyüşümü de yaptım spor olarak en azından sahalara dönebildim artık. Ahu060812 Ahu060812

Ne yaptin sen kaptanim ya :confused::confused:

Bende kiyafetle 59.4 kg :-) ama yarin yazmiycam cumaya yazarim :KK70:

Benim halam da gelmedi bu arada :KK66:

Bende bilmiyorum saraycammmm şu an bildiğin gidiyor yani :confused::confused::confused::confused:

yarın biraz daha arttırayım bakayım ... anaaaaam 55 falan olursam enişte topa tutar beni :KK71:

halamız yarını bekliyor bence .. benim iki gün öne gelir hep

Yarını planlasak daha iyi olabilir çok parlak değil hala beklentisi ve yolun sonucu olarak. Sıkıntılarım üst üste geliyor o yüzden daha kontrollü bir gidiş lazım. Daha eve geleli 1 gün oldu, 3 hafta sonra yine kaynanama gideceğim ortaya çıktı. Ha eşim de yeni öğrendiği için ona da birşey diyemem. Ama benim bu sinirim stresimi de kilo vermemi yavaşlatıyor. Ay çok şikayet eder görünüyorum ama vallahi çok dertliyim ya bu ara. :KK43: o yüzden bol programlı, ara detokslu bir program iyi gelebilir bana. Bu arada bir saatlik tempolu yürüyüşümü de yaptım spor olarak en azından sahalara dönebildim artık. Ahu060812 Ahu060812

Toparlanma zamanı irmae ...
Liste iki hafta üst üste kilo vermemeyi kabul etmez maalesef , takımda olmak bu yüzden önemli .

Ben 70 ler diyordum .. bunu yakalamak için yarını detoksla geçirebilirsin ... ama sende ki etkisi hangi detoksun ne olur tecrübemiz yok ..
Ahu vicdan çorbası yapıyor mesela ... onu yapsan sende yapar ... ersesi lapa detoksunu deneyecekti ...
yarın ki beslenmeni sana uygun bir detoksla tamamlamalısın .
ve ennn önemlisi sakin ve relaks olmalısınnnnn

:KK3::KK3: selammmm ... yine sessizdin bugün fulya .
evet öyle oldu.

yahu şimdi karnımda bir şişlik , 3 aya yakın görüntü :rolleyes: halam kapıda .... ha geldi ha gelecek ...
O şişliğe tartıya çıktım şimdi , kıyafetli tok ....

söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ... valla süpriz müpriz yapamayacak kadar paylaşasım var ....

56.8 :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: bu sabah kaç olur acaba tartı kıyafetsizliği ile :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
benim de halam ha geldi ha gelecek:işsiz:
harika rakam tebrik ediyorum.

İnan bu kadarını beklemiyordum . yediklerimi yazıyorum .
evet uzun süre diyet yapanlar ....kilosu az olanlar veremez efsanesi bence yıkıldı ... Sarayca Sarayca da öyle 50 li kilolarda takır takır veriyor .

Acaba diyorum , ben bir dönem bırakıyorum ya biraz salıyorum ... sonra diyete başladığım da vücut şaşırıp meta hemen mi devreye giriyor .

Bu arada o zamanlar takımda mıydın unuttum , diyetisyene gittiğimde kontrollerimi paylaşmıştım burada ... insülin direnci de dahil değerlerim çok iyiydi. sanırım biraz da bu benim şansım
Evetttt Menülerin ortada çok iyi demek ki ne kadar az yersen artı spor gidiyormuş minnaklarda kilo verirmis...
Değerlerini görmemiştim iyi olması güzel...
Maşallah..

havuz süper ..onu cepte tut ve erteleme .

Evde yapılan spor herkese aynı tadı vermiyor ... mesela kızlar burada yazdıkça ben leslie yaptım ilk kez ... bir iki derken ... bana çok sıkıcı geldi ... walkkkkk walllk ...go gooo :KK71:

squat gırl videolarını seviyorum ben .

Pilates yapmayı ... sakatlıktan önce interval kardiyo kondisyon bisikleti yapardım deli gibi...

aralara wall sit
images

plank

Eki Görüntüle 2017032

yapabilirsin ... foto attım çünkü @suspushanimcim sormuştu geçen gün ...

eğlenceli hale getirmek için müzikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tamamdır biraz araştırayım o zaman. Teşekkürler:KK200:

Yarını planlasak daha iyi olabilir çok parlak değil hala beklentisi ve yolun sonucu olarak. Sıkıntılarım üst üste geliyor o yüzden daha kontrollü bir gidiş lazım. Daha eve geleli 1 gün oldu, 3 hafta sonra yine kaynanama gideceğim ortaya çıktı. Ha eşim de yeni öğrendiği için ona da birşey diyemem. Ama benim bu sinirim stresimi de kilo vermemi yavaşlatıyor. Ay çok şikayet eder görünüyorum ama vallahi çok dertliyim ya bu ara. :KK43: o yüzden bol programlı, ara detokslu bir program iyi gelebilir bana. Bu arada bir saatlik tempolu yürüyüşümü de yaptım spor olarak en azından sahalara dönebildim artık. Ahu060812 Ahu060812
Niye tekrar gidiyorsun kii sağlık durumu falan mı?
Çalışıyordun degil mi?
İzin olayı nasıl olacak.

Bende bilmiyorum saraycammmm şu an bildiğin gidiyor yani :confused::confused::confused::confused:

yarın biraz daha arttırayım bakayım ... anaaaaam 55 falan olursam enişte topa tutar beni :KK71:

halamız yarını bekliyor bence .. benim iki gün öne gelir hep

Toparlanma zamanı irmae ...
Liste iki hafta üst üste kilo vermemeyi kabul etmez maalesef , takımda olmak bu yüzden önemli .

Ben 70 ler diyordum .. bunu yakalamak için yarını detoksla geçirebilirsin ... ama sende ki etkisi hangi detoksun ne olur tecrübemiz yok ..
Ahu vicdan çorbası yapıyor mesela ... onu yapsan sende yapar ... ersesi lapa detoksunu deneyecekti ...
yarın ki beslenmeni sana uygun bir detoksla tamamlamalısın .
ve ennn önemlisi sakin ve relaks olmalısınnnnn

Sanırım ben de daha önceden denediklerimden uygun bir detoks çorbası bulup onu içeceğim. Akşam yemeğini de es geçebilirim hatta tamamen bir atılım yapar vücut. Artıda değilim şuanda da zaten ama güzel bir eksi gelse daha memnun olacağım, onun için çabalıyorum biraz. Tartıda güzel rakamlar görmek motivasyonu arttırıyor ya ondan 70i bir uçtan görme isteğim.

Dediğin gibi bir yerlerden almış gazı, 10 küsür günde toplam 3-4 kere anca yüzebildim. Onun dışında hep koşturmaca vardı. Bir de psikolojiyi mundar ettiler de toparlıyorum bakalım kilo verip gittiğimde bu sefer nereden vurmayı deneyecekler merak içindeyim.:deli: Bir de Allahım 46 derece sıcak nem şiştim allah şiştim. İki kupa yeşil çay bir de kahve içtim toparlamak için.

İlk önce baya etkilendim de şimdi toparladım napalım. Alışacağız böyleleriyle mücadele etmeye de. :)

Bence önemli.olan eşinin.tutumu

Bende menümü yazayım bu sefer spora hemen gidiyorum akşama kadar fırsat bulamadım
Sabah
Bi yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Vicdan
yoğurt
Akşam
Vicdan
Yoğurt
4-5 minik sarma
Su 2
o kadar vicdan çorbasına karşı vicdansizlik olmuş sarmalar

Ayyyyy 8 mücver :KK57:

Inşallah kızarma değildir :KK57:

Az unlu bol kabaklıdır inşallah :KK57:

Sarma niye girdi araya :sinirli:

Bem bu yaz durmadan sardım sardım sardım

Niye tekrar gidiyorsun kii sağlık durumu falan mı?
Çalışıyordun degil mi?
İzin olayı nasıl olacak.
Sadece haftasonu için gidişimiz, özel bir kutlama varmış bütün aile bir arada olmalıymış emrivakilerindeyiz anlayacağın. İki gün dişimi sıkıp birşeyden de etkilenmeden döneceğim inşallah bu sefer.

Sanırım ben de daha önceden denediklerimden uygun bir detoks çorbası bulup onu içeceğim. Akşam yemeğini de es geçebilirim hatta tamamen bir atılım yapar vücut. Artıda değilim şuanda da zaten ama güzel bir eksi gelse daha memnun olacağım, onun için çabalıyorum biraz. Tartıda güzel rakamlar görmek motivasyonu arttırıyor ya ondan 70i bir uçtan görme isteğim.

Bendeeee en baştaki ucundan görmeni istiyorum :confused:
hadi bakalım ... olacak olacak hissediyorum :halay:ahu vicdan çorbası ile bi gecede 1400 götürdüüü :KK71:

senden neden gitmesin ?

Sadece haftasonu için gidişimiz, özel bir kutlama varmış bütün aile bir arada olmalıymış emrivakilerindeyiz anlayacağın. İki gün dişimi sıkıp birşeyden de etkilenmeden döneceğim inşallah bu sefer.

Kesinlikle etkilenme yok say gerçekten hiç umursamaz davran ellerinde patlasin yaptıkları...
Neyse azmis canım çabuk geçer gider.

Bence önemli.olan eşinin.tutumu

o kadar vicdan çorbasına karşı vicdansizlik olmuş sarmalar

Bem bu yaz durmadan sardım sardım sardım

Eşimden allah razı olsun zaten hep destekleyip yardımcı olmaya çalışıyor da karşı taraf pek acımasız. Öyle kabul edeceğim artık onları da.

Bendeeee en baştaki ucundan görmeni istiyorum :confused:
hadi bakalım ... olacak olacak hissediyorum :halay:ahu vicdan çorbası ile bi gecede 1400 götürdüüü :KK71:

senden neden gitmesin ?

O zaman yarın vicdan çorbasını deneyeyim ben şimdi 2- 3 hafta sonrasına geri gidiş olunca bir farklı gitmek incelmek istiyorum şöyle "ay bu ciddi ciddi zayıflıyor" desinler gözlerinde o rahatsızlığı göreyim yeter dillendirmelerine bile gerek yok şimdilik. Bir sonrali gelişimi stresle beklesinler yeter.:halay:

Ahu060812 Ahu060812 ahum bana acil en incelteninden bir vicdan çorbası tarifi lazım ben bilmiyorum onu:KK17:

Back
X