Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi bende kaçtım canlar .. az biraz kitap okuyayım ... sonra :uykucu:

yarının kadrini kıymetini cuma mumla aramasın kimse ... çook çok önemli tartı öncesi gün ...

kaçamak kabul etmez .. bakliyat sevmez ... karbon sevmez ... su ister ... şişkinlik yapan ne varsa sevmez , gıcık olur hatta ... spor kişisine göre sever yada sevmez :)) protein sever(ahu hariç) .... :confused: öyle işte ..nazlıdır perşembemiz ama huyuna suyuna gidince cumayı bayrama çevirir ...:KK73:

iyi geceeeeeeleeeeeeeeeeeeeerrrrrr :KK200:

Yarın içinde Allah kabul etsin canım .
Beyaz ekmek yemeee , 3 lokmada olsa :)74 görmüş olsa da

:super::super::super::super::super:

hızlı bir metan var bu anlaşıldı ... ne zamnalar duruyor acaba ya da duruyor mu :KK71: regl de etkileniyor mu ?

eeee gelirse daha iyi değil mi ? geldiği gibi şişi de gider ... bende öyle oluyor yani :)
Gecen sene bi 10 kilo verdigimde emziriyordum.
Rahat gidiyordu.
Bu seneki gibi hic bu kadar uzun soluklu olmamisti.
O yuzden metabolizmami tam bilmiyorum.
Isotun faydasi olabilir yada 3haftadir duzenli spor yapiyorum bugun haric o yuzden de vermis olabilirim

Bende bilmiyorum saraycammmm şu an bildiğin gidiyor yani :confused::confused::confused::confused:

yarın biraz daha arttırayım bakayım ... anaaaaam 55 falan olursam enişte topa tutar beni :KK71:

halamız yarını bekliyor bence .. benim iki gün öne gelir hep

Toparlanma zamanı irmae ...
Liste iki hafta üst üste kilo vermemeyi kabul etmez maalesef , takımda olmak bu yüzden önemli .

Ben 70 ler diyordum .. bunu yakalamak için yarını detoksla geçirebilirsin ... ama sende ki etkisi hangi detoksun ne olur tecrübemiz yok ..
Ahu vicdan çorbası yapıyor mesela ... onu yapsan sende yapar ... ersesi lapa detoksunu deneyecekti ...
yarın ki beslenmeni sana uygun bir detoksla tamamlamalısın .
ve ennn önemlisi sakin ve relaks olmalısınnnnn
Ahhh bi taş geldi kafama..
Bendeeee en baştaki ucundan görmeni istiyorum :confused:
hadi bakalım ... olacak olacak hissediyorum :halay:ahu vicdan çorbası ile bi gecede 1400 götürdüüü :KK71:

senden neden gitmesin ?
Ahanda bi tane daha...sağdan soldan geliyolar...kilo vermek farz oldu...
Eşimden allah razı olsun zaten hep destekleyip yardımcı olmaya çalışıyor da karşı taraf pek acımasız. Öyle kabul edeceğim artık onları da.

O zaman yarın vicdan çorbasını deneyeyim ben şimdi 2- 3 hafta sonrasına geri gidiş olunca bir farklı gitmek incelmek istiyorum şöyle "ay bu ciddi ciddi zayıflıyor" desinler gözlerinde o rahatsızlığı göreyim yeter dillendirmelerine bile gerek yok şimdilik. Bir sonrali gelişimi stresle beklesinler yeter.:halay:

Ahu060812 Ahu060812 ahum bana acil en incelteninden bir vicdan çorbası tarifi lazım ben bilmiyorum onu:KK17:
Kaptaniçem klasik tarif vermiş ben şöyle yaptım.az zeytin yağı ile soğanı sarımsağı kavurdum içine apaçık biber salçası koydum domatesleri attım çevirdim kabakları artım çevirdim bulgur yerine kinoa ve greçka (karabuğday) attım göz kararı birer kaşık onları bi güzel haşladım..sonra bahçeden elime ne ot geçtiyse topladım maydonoz ve dere otu azdı nane kuzu kulağı falan doğradım attım kapağınkapayıp altınıda kapattım..sabah yumurtalı kahvaltı öğlen akşam yoğurtla çorba yedim bakalım cuma ola hayrola
• Vicdan Çorbası
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir…

@irmae netteki dilara koçak tarifi bu ... öğle akşam birer büyük kase içiyorsun sanırım . sabahta proteinli kahvaltı ... diye biliyorum .

IMG-20170706-WA0002.webp
IMG-20170706-WA0001.webp
IMG-20170706-WA0000.webp

kızlar koltuklarım geldi, ama renk ofsayt yani capicino rengi diye konuştuk bu bildiğiniz lila, hadi değişik dedin ama kumaş rengi uymamış bu mobilyaya ,

nasıl keyfim kaçtı

Deme kız bende senin kadar vereyim nolur yaaa tamam sen benden 100 gr fazla ver ama bende vereyim yaaa:mad:
Ver mortim ver ben seni nasilsa yüzdenden geçerim :-)69.9 hadi bismillah:KK37:

:super::super::super::super::super::super::super:

görünmeyenleri kaptan hep dürtüyor merak etmeyinn :confused::confused::confused:

saydınla da bugün görüştüm , biraz toparlayıp , regl sonrası hemen dönecek aramıza .

Şu an evle de çıldırmak üzere :rolleyes:
Evde tadilat:deli:

bence de bir daha ki gidişinde gözle görülür bir fark olmalı kii ... he diyetteyim diyor da hep aynı b muhabbeti de eklenmesin ağızlarına :KK62:

Canim hic takma sen kilo verip gitsende bak biz dedikte azicik bogazini tuttu iyi oldu diyecekler... yani seni kilo vermen başarını bile kendilerinin zaferi olarak algilayabilirler....

Yaaa ben kv sevmem ama bi gun olsun kiloma laf etmedi... hep iyisin ada iyisin dedi :KK66:)) gorumcem incecikkk iki cocuk annesi o bile hep iyisin adacim derdi....yanii ben iyi olmadığımı biliyordum ama en azindan germiyorlardi... gerci deselerdi mutlaka bende bi laf derdim...

Canim kim olursa olsun bu senin anan babanda olabilir kilon hakkinda konusmalarina izin verirsen insanoğlu haddini aşıyor.... biraz durmalari gerektigi yeri bilecekler yoksa laflari hep seni uzer yaralar...
Kaptan ve ada haklı canım niyet kötüyse mutlaka bir kulp bulunur sen kilo verdikce kendini daha iyi hissedip zaten söylenilen leri sallayacaksın

Eki Görüntüle 2017085 Eki Görüntüle 2017086 Eki Görüntüle 2017087

kızlar koltuklarım geldi, ama renk ofsayt yani capicino rengi diye konuştuk bu bildiğiniz lila, hadi değişik dedin ama kumaş rengi uymamış bu mobilyaya ,

nasıl keyfim kaçtı
Maalesef esnaflar (işini dürüstce yapanı ayrı tutarım) düzgün is yapmıyor annemin mutfağını yaptırırken bunu tecrübe ettik
Bu renk guzel icine sinmezse biraz kullanıp minder yuzlerini daha uygun bir renkle degistirebilirsin manzara yeter bozma moralini

Resmen acım su an ama yatıcam :KK48:
Sabah: sahanda yumurta,domates,salatalık,lor peyniri, 2 dl ekmek
Öğlen: Biber-patates kızartma :sus:, ayran aşı
Akşam: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu),karpuz
:skandal:

Oyyy öğle ayran aşı ile şişip , kızarmalarla coşup ... yine de açmısınnn vampirimm ?
Ya da saydıklarını çatal ucu ile yedin :)

Günaydın kızlar

Günaydınnn canımm:KK54:

Nare83 Nare83 un fotoyu dün gördüm ..aynı yorumu yaptım .
Yani firma hatası , isterse iade eder yenisini bekler haklı olarak ...

Ya da ben yanlışta gelse lilayı çok beğendim... bir süre sonra koltuk yüzlerini değiştirebilir.

Kaç gördün ece :ıslık: süpriz miiiii yarına :KK19:

:skandal:

Oyyy öğle ayran aşı ile şişip , kızarmalarla coşup ... yine de açmısınnn vampirimm ?
Ya da saydıklarını çatal ucu ile yedin :)

Günaydınnn canımm:KK54:

Nare83 Nare83 un fotoyu dün gördüm ..aynı yorumu yaptım .
Yani firma hatası , isterse iade eder yenisini bekler haklı olarak ...

Ya da ben yanlışta gelse lilayı çok beğendim... bir süre sonra koltuk yüzlerini değiştirebilir.

Kaç gördün ece :ıslık: süpriz miiiii yarına :KK19:
Daha göremedim tartının oldugu yerde annemler yatiyor kalkmalarini bekliyorum

Kaptan de bakayım bana beni hangi kiloyla mezun edecen

3 tane seçeneğimiz var canım ...seçip beğenip alacağız :)
%80 i tutturup 65 ile:halay:
Hedefe varıp 63 ile :KK73:
Hedefi 58 e revize edip 58 ile :confused:

Hatta 4 müş yazarken farkettim , 58 e revize edip ...58 in %80 i 60 la:KK6:

Back
X