Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

orijinal tarifinde maydanoz nane dereotu her birinden 1 er demet. çok keskin bir tadı olur diye düşünmüştüm de. yoksa onları daha az mı koydun canım?

benim bütün vücudum etkileniyor. ben de miyom var. ee tabi kilo da olunca malum hormon dengesi de zayıflara göre farklı oluyor. acayibim şu an:KK43: gözüm bir şey görmüyor.
Ben normalde dereotu sevmem ama beni rahatsız etmedi açıkcası çok içilemez bir çorba değil.

Eve geldim tartıma kavuştum :rolleyes:akşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle :rolleyes:
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim :dua:
Sarayca Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum :KK19:
Sana guveniyorum ortim. Sende bana guven :-)

Eger yarın bir ödem süprizi yapmaz ise eksideyim kuzum çok büyük bir rakam olmazsada hafta başındaki o şişligi temizledim :))))o bile güzel şuanda
senin adına sevindim. çok iyi olmuş. her eksi sevindirici. benim bu iki hafta kötüydü. nasip:işsiz: bugün beklenen halam da geldi tam olduo_O

Son düzenleme:
Bende menümü yazıp kacayim uykum çok var kızlar geri kalanı leptine emanet edeyim
Sabah
1 k.k peynir
1 yumurta
1 zeytin
1 dilim siyez ekmegi
Salatalık domates
Ara bir şekersiz kahve (kendim yaptım :))))
1 kiraz
Öğlenle ikindi arası
Bir kase yalacı işkenbe çorbası tavuktan (tavugundan az aldım )
2 tane lahana sarması
Ara soda

Back
X