- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Onlar konuşurlar hep. İnsanların ne dediğine bu kadar takılmaman lazım. Ağzı olan konuşuyor misaliHep söylüyorum bunu ama annemin gittiği çoğu doktor yüzüne sen zayıflayamazsın dedi. 120 kg la başladı.Bi ara 110 oldu pes etti. Sonra tekrar 125 le başladı şu an 90 larda. Ve o kadar motivasyonu yüksek ki. Komşular alaycı alaycı sen daha kilo veremedin mi diye sorar, yengeler bi yandan laf çarpar. Asla duymaz onları. 2 senedir devam ediyor. O kilo veriyorsa herkes verebilir gibi geliyor bana. İnsülin direnci hipotiroid... kilo vermemesi için bütün şartlar uygun ama veriyor. Sen de duyma söylenenleri. Ne güzel gidiyorsun yoluna bak
![]()
Hey maşallah anneye ... takıma mı alsak onu da ?

Sabah
Peynirli omlet (Yaklaşık 2 yumurta)
Tulum peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz roka
Yeşil biber
1 bardak çay
Ara
Yoğurt (Pul biberli, sumaklı)
Ara
1 şeftali
Sabah normalden biraz erken kahvaltı ettiğim için de şeftaliden kısa sure sonra
Yarim dilim çavdar ekmeği
Tulum peynir
2 zeytin ve biraz yeşil biber yedim.
Akşam
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Maydanozlu soğan yedim yanında da.
Su 2.3 litre
Unuttuğum bir şey yok sanırım. Yarına artı çıkmam inşallah sabahkine göre. Niyeyse çıkacak gibi hissediyorum. Gidip yeşilçay içeyim bari.![]()
yok yok çıkmazsın ...akşamı karbonsuz ve güzel kapamışsın .. tabii yazmayı unutmadıysan

Canım biraz sıkıldı ev bakıyoruz evler çok kötü pahalı bide kiralık az ya nasip bakalım
Bende istiyorum yapmak nerden bulabilirim videoları
https://ok.ru/video/1963394342
Perşembe akşamı pek sessiz buralar... Herkes leptine sarıldı herhalde![]()
Valla genelde 19:00 / 22:00 sularını bekarlara teslim ediyoruz ...

Ausencia
Hayirli aksamlar herkese
Bugun okudum hep ama yazamadim.
Bende sok diyetlere karsiyim.
Az az ama saglikli verelim ki almayalim sonra .
Sevgili minnak kaptanim
Kilomu bildireyim.
Gecen hafta: 76
Bu hafta. :73.6
Fark. : 2.4
Yuzdeyi hesaplayi yazarim simdi

süper canım .... evet ilk haftalar fazla gider vs ... ama 2.4 demek çok iyi bir metan olduğunu gösterir ..hele ki 70 li kilolarda ...
kocaman tebrikler canım .

Yarın da niyetlisin ... istersen akşam 6-7 gibi yine tartılabilirsin ... hangisini bildirmek istersen yaniii .. buralardayım ben sonuçta .ve listede olmadığın için henüz ... beklemek sorun değil.
halam bütün dengemi bozdu![]()
dengen ne kadar bozuldu bir göreyim diye menünü aradım ama

hadi ama 2 hafta geçti ..sana yazdığım mesajların %80 i toparlan hadi fulya .
Cidden şu regl haftasını iyi değerlendir bence
Meenumu de yazayim.
Sahur
Ayran salata
3yk yesil fasulye
Iftar
4yk fasulye
Salata ayran
Biraz kiy.a kavurmasi
Su dun 1.7 anca olmustur
Spor 20dk yuruyus

Eve geldim tartıma kavuştumakşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim
Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum
![]()
Efserim evine hoş geldinnnnn ..... o kallaviii kazulet artılardan da kurtulmuşsun şükür .

Ama şu mesajı okuyunca merak edip hedefine baktım da kuzum ... kaptan hiç 400 gr. hedef koyar mıydı sence

senden 80 beklemiyorum tabii bu hafta ekstre durumların oldu da .. hani oooo kaptan efsere kıyak geçip 400 gr cık vermiş sanılmasın

Bende menümü yazıp kacayim uykum çok var kızlar geri kalanı leptine emanet edeyim
Sabah
1 k.k peynir
1 yumurta
1 zeytin
1 dilim siyez ekmegi
Salatalık domates
Ara bir şekersiz kahve (kendim yaptım :))))
1 kiraz
Öğlenle ikindi arası
Bir kase yalacı işkenbe çorbası tavuktan (tavugundan az aldım )
2 tane lahana sarması
Ara soda
neyse ki geç saat değil ...yoksa perşembe akşamı için dolma hiç doğru bir terch değil .
canım yalnız sen geceden eksi 400 isen dolmalı