Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onlar konuşurlar hep. İnsanların ne dediğine bu kadar takılmaman lazım. Ağzı olan konuşuyor misali:sopa: Hep söylüyorum bunu ama annemin gittiği çoğu doktor yüzüne sen zayıflayamazsın dedi. 120 kg la başladı.Bi ara 110 oldu pes etti. Sonra tekrar 125 le başladı şu an 90 larda. Ve o kadar motivasyonu yüksek ki. Komşular alaycı alaycı sen daha kilo veremedin mi diye sorar, yengeler bi yandan laf çarpar. Asla duymaz onları. 2 senedir devam ediyor. O kilo veriyorsa herkes verebilir gibi geliyor bana. İnsülin direnci hipotiroid... kilo vermemesi için bütün şartlar uygun ama veriyor. Sen de duyma söylenenleri. Ne güzel gidiyorsun yoluna bak :rapci:

Hey maşallah anneye ... takıma mı alsak onu da ? :halay::halay::halay:

Sabah
Peynirli omlet (Yaklaşık 2 yumurta)
Tulum peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz roka
Yeşil biber
1 bardak çay

Ara
Yoğurt (Pul biberli, sumaklı)

Ara
1 şeftali

Sabah normalden biraz erken kahvaltı ettiğim için de şeftaliden kısa sure sonra
Yarim dilim çavdar ekmeği
Tulum peynir
2 zeytin ve biraz yeşil biber yedim.

Akşam
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Maydanozlu soğan yedim yanında da.

Su 2.3 litre

Unuttuğum bir şey yok sanırım. Yarına artı çıkmam inşallah sabahkine göre. Niyeyse çıkacak gibi hissediyorum. Gidip yeşilçay içeyim bari. :rolleyes:

yok yok çıkmazsın ...akşamı karbonsuz ve güzel kapamışsın .. tabii yazmayı unutmadıysan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canım biraz sıkıldı ev bakıyoruz evler çok kötü pahalı bide kiralık az ya nasip bakalım

Bende istiyorum yapmak nerden bulabilirim videoları

https://ok.ru/video/1963394342

Perşembe akşamı pek sessiz buralar... Herkes leptine sarıldı herhalde :KK53:

Valla genelde 19:00 / 22:00 sularını bekarlara teslim ediyoruz ... :KK71:

Ausencia Ausencia
Hayirli aksamlar herkese
Bugun okudum hep ama yazamadim.
Bende sok diyetlere karsiyim.
Az az ama saglikli verelim ki almayalim sonra .
Sevgili minnak kaptanim
Kilomu bildireyim.
Gecen hafta: 76
Bu hafta. :73.6
Fark. : 2.4
Yuzdeyi hesaplayi yazarim simdi

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

süper canım .... evet ilk haftalar fazla gider vs ... ama 2.4 demek çok iyi bir metan olduğunu gösterir ..hele ki 70 li kilolarda ...

kocaman tebrikler canım .:KK9::KK9:

Yarın da niyetlisin ... istersen akşam 6-7 gibi yine tartılabilirsin ... hangisini bildirmek istersen yaniii .. buralardayım ben sonuçta .ve listede olmadığın için henüz ... beklemek sorun değil.

halam bütün dengemi bozdu:duduk:

dengen ne kadar bozuldu bir göreyim diye menünü aradım ama :cool: göremedim fulya ...

hadi ama 2 hafta geçti ..sana yazdığım mesajların %80 i toparlan hadi fulya .

Cidden şu regl haftasını iyi değerlendir bence

Meenumu de yazayim.
Sahur
Ayran salata
3yk yesil fasulye

Iftar
4yk fasulye
Salata ayran
Biraz kiy.a kavurmasi
Su dun 1.7 anca olmustur
Spor 20dk yuruyus

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Eve geldim tartıma kavuştum :rolleyes:akşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle :rolleyes:
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim :dua:
Sarayca Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum :KK19:

Efserim evine hoş geldinnnnn ..... o kallaviii kazulet artılardan da kurtulmuşsun şükür . :KK19:

Ama şu mesajı okuyunca merak edip hedefine baktım da kuzum ... kaptan hiç 400 gr. hedef koyar mıydı sence :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yanlış yazmışım ... 80 yazacakken :confused::confused::confused::confused::confused:

senden 80 beklemiyorum tabii bu hafta ekstre durumların oldu da .. hani oooo kaptan efsere kıyak geçip 400 gr cık vermiş sanılmasın :KK70:1400 olacaktı o:KK71:

Bende menümü yazıp kacayim uykum çok var kızlar geri kalanı leptine emanet edeyim
Sabah
1 k.k peynir
1 yumurta
1 zeytin
1 dilim siyez ekmegi
Salatalık domates
Ara bir şekersiz kahve (kendim yaptım :))))
1 kiraz
Öğlenle ikindi arası
Bir kase yalacı işkenbe çorbası tavuktan (tavugundan az aldım )
2 tane lahana sarması
Ara soda

neyse ki geç saat değil ...yoksa perşembe akşamı için dolma hiç doğru bir terch değil .
canım yalnız sen geceden eksi 400 isen dolmalı :confused: sabaha çooook iyi bir şey gelebilir :KK71:

Demeee ya ...çokta içteeeen , isteye isteye ...aebnim sıcaklardan erimesin diye yollamıştım ama :confused::confused::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

senin benim bu sabah ki manyaklığa bak ... bizimkiler kahvaltıda ben de eşlik ediyorum yanlarında ... yusuf aaa bende eşofman renklerimiz bugün aynı dedi ... bende ki cevap ; evet s ama biraz bol geliyor :KK71::KK71::KK71::KK71: çocuk mel mel yüzüme bakıyor :KK70: eşim böyle la havleeee çeker gibi bi surat aldı :confused::confused::confused::confused:

O zaman heeep konuşalım nehirrrrr :KK71:

süpeeeeer ..ben çok beğendi bu tabağı .
Aynen dün yazdım bugün hissetmişsin :KK19:

demeeeeeeeeeeee :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
en son bi 62-63 demişti :sinirli: hemen bayram sonrası

canım biz bir de @pamukskr i merak ettik , geçen konuştuk ... ta nisanda buraya yazıp bir daha girmemiş hiç .
ne güzel bir daha kopmadan korurum diyordu .
Var mı bi iletişim ?

Aferinnnn sana ... ne o öyle ? susamı ayrı mide yakar ...hamuru löp diye oturur ...yağı popoya yapışıııır .....

Baaaak salatalık öyle miiii , ciciiiiiii :KK70::KK70::KK70:

İyi saatler olsunnnnnnn ...keyfin yerinde bakıyorum da :KK73::KK73::KK73::KK73:

Hayırlı olsun bebeğin , güzel günlerde sağlıkla büyüsünnn ... 6 ay geçti mi doğumdan ? İlk 6 ay sağlıklı beslenme tamam ama diyet önermem ben .

hemeeeeeeeeeeeeeen eve hemeeeeeeeeeen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ne abla imiş mübarek
yok canım 6 ay geçmedi 24gün oldu

yok canım 6 ay geçmedi 24gün oldu

Oyyy daha çok yeni :KK68:

Beynine hemen kilo vermeliyim sinyalini verme bence , bu belki zaman zaman yemen gereken şeylerden kendini çekmene sebep olur .

Baş ucunda meyve yoğurdun her daim olsun ve bol su . Emzirme ile beraber kalori yakımında artacak ..bu da kilo vermeni kolaylaştıracaktır.

Ben bu gecelik erken veda yapayım güzeller ...

İçim kıpır kıpır ...sabah olsun istiyorum :KK49::KK49:

Sizlerde çok geç uyumayın ... tartınızı etkiler ...

Alın uykunuzu , leptininizi çalıştırın :halay:

BUnlarda yarının ponponları ....

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Alın 3 er 5 er tane :rolleyes: sabah ilk gelen şahane bildirim ayağını sürüsün ...

hadi kaçtım ben ...

Cuma ola hayrola .

Bu hafta cız coz yoktu ... herkes elinden geleni fazlası ile YİNE yaptı ... şimdi sıra tartıda ... o da yüzlerinizi güldürecek inşallah :KK19:

Ben bu gecelik erken veda yapayım güzeller ...

İçim kıpır kıpır ...sabah olsun istiyorum :KK49::KK49:

Sizlerde çok geç uyumayın ... tartınızı etkiler ...

Alın uykunuzu , leptininizi çalıştırın :halay:

BUnlarda yarının ponponları ....

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Alın 3 er 5 er tane :rolleyes: sabah ilk gelen şahane bildirim ayağını sürüsün ...

hadi kaçtım ben ...

Cuma ola hayrola .

Bu hafta cız coz yoktu ... herkes elinden geleni fazlası ile YİNE yaptı ... şimdi sıra tartıda ... o da yüzlerinizi güldürecek inşallah :KK19:
Iyi geceler canim 1 saate yatarim bende ;)

yok yok çıkmazsın ...akşamı karbonsuz ve güzel kapamışsın .. tabii yazmayı unutmadıysan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

süper canım .... evet ilk haftalar fazla gider vs ... ama 2.4 demek çok iyi bir metan olduğunu gösterir ..hele ki 70 li kilolarda ...

Yarın da niyetlisin ... istersen akşam 6-7 gibi yine tartılabilirsin ... hangisini bildirmek istersen yaniii .. buralardayım ben sonuçta .ve listede olmadığın için henüz ... beklemek sorun değil.

dengen ne kadar bozuldu bir göreyim diye menünü aradım ama :cool: göremedim fulya ...

Efserim evine hoş geldinnnnn ..... o kallaviii kazulet artılardan da kurtulmuşsun şükür . :KK19:

Ama şu mesajı okuyunca merak edip hedefine baktım da kuzum ... kaptan hiç 400 gr. hedef koyar mıydı sence :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yanlış yazmışım ... 80 yazacakken :confused::confused::confused::confused::confused:

senden 80 beklemiyorum tabii bu hafta ekstre durumların oldu da .. hani oooo kaptan efsere kıyak geçip 400 gr cık vermiş sanılmasın :KK70:1400 olacaktı o:KK71:

neyse ki geç saat değil ...yoksa perşembe akşamı için dolma hiç doğru bir terch değil .
canım yalnız sen geceden eksi 400 isen dolmalı :confused: sabaha çooook iyi bir şey gelebilir :KK71:
yok eksik yok menüde. Ekmek falan da yemedim akşam. Çorba vardı içmedim. Ama şu an coook yuksek kilom. Korkuyorum sabahki kadar bile çıkamayacağım yarına diye. Çok ilginç. Sanki dünyaları yemişim gibi gösteriyor tartı.

İyi geceler , bugünde eve 12 de geldim :(

Şu balkonu gördüm yine sinirim zipladi , beyaza boyatcam karar verdim , döşemesine yeniden değiştirecek,v

Çocuklar annemdeydi geldiler
Ay anne ya eski hali ne güzeldi tikis , tikis yapmışsın balkonu dediler, iyice sinirim bozuldu:(

Bugünü vicdanlı vicdanlı kapattım sabaha lütfen güzel bir sonuç gelsin diye beklemeye başladım.

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık

Ben normalde salatalık hiç sevmezken bu yıl salatalığa sardım diyetle birlikte. Şimdi de arıyorum adeta kahvaltılarda.

Öğlen:
Vicdan çorbası
1 kase yoğurt (bunu dayanamayıp yedim biraz tokluk hissinde sıkıntı yaşayınca akşama kazınma ve yüklenme olmasın diye)

Akşam:
Vicdan çorbası

Tadına tam alışamadım ama alışınca severek içilecek bir şey sanırım önünüzdeki hafta da yapacağım bu çorbadan.

tadı nasıl oldu?

tadı nasıl canım. ben hiç yapmadım da merak ediyorum vicdan çorbasını.

inşallah olursun tatlım:KK19:

ödem mi var ki?

benim de halam bugün geldi. fenayım:ruh:

çarşı evine çok yakın sanırım.
Kızlar ben sevdim bı çorbayı ama ben tadını tuzunu normal yaptım yeşillikleride ortalama koydum ama ben kuzu kulağı falanda attım yani şöyle söyleyim bahçedeki yeşillkilerden 1,5 demet kadar koydum ezogelin gibi bişey oldu benim çorba severek içiyorum.

İrmae bende yanına yoğurt salata falan yiyorum.çğnkü bu sefer dehşet acı yapmışım..
Bugün işleri bitiremedim bahçe ütü çamaşır karıştı.bide nane biçtim ayıklamak çok vaktimi aldı.

Menümde vicdanlı menü işte
Bakalım yarın ne kadar daha koyacak eksim üzerine.hiç iki gün yapmamıştım.

Aslında geldi bi ara ama yoğun programı var yetiştiremiyor. Ondan kalıcı olamadı. Yoksa ben de çok istedim gelmesini

tadı nasıl oldu?

tadı nasıl canım. ben hiç yapmadım da merak ediyorum vicdan çorbasını.

inşallah olursun tatlım:KK19:

ödem mi var ki?

benim de halam bugün geldi. fenayım:ruh:

çarşı evine çok yakın sanırım.
Hiç bilmiyorum ki
Ausencia Ausencia
Hayirli aksamlar herkese
Bugun okudum hep ama yazamadim.
Bende sok diyetlere karsiyim.
Az az ama saglikli verelim ki almayalim sonra .
Sevgili minnak kaptanim
Kilomu bildireyim.
Gecen hafta: 76
Bu hafta. :73.6
Fark. : 2.4
Yuzdeyi hesaplayi yazarim simdi
Tebrikler çok iyi

Oyyyyyyyy salak kafam :deli:

Saraycaaaaaaaaaa dün pc den açıp göz ucu ile bakmıştın jillian six pack nanesine ...level 1 i sık kullanılanlara ekledim ...

Bu sabah telden açtım :halay:

Level 2 açmışımmmm :rolleyes: oyyy anammmm dün bunları görmemiştim dedim .... bazılarını yalan yok yapamadım derken nihayet level 2 olduğunu çakozladım :KK73:

Ayyyy .... pertim :ruh:

2 dk bi duş aldım şimdi kahvaltı hazırlayayım .

Ahu060812 Ahu060812 Jillian six pack level 2 kaytarmalı 15 dk

Jillian six pack level 1111:) 35 dk

50 dk spor... Allah bereket versinnnn .

Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım :confused:

20170707_074008.webp

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Hadi bakalım ayağımı da sürttüm .

1 saate gelirim :KK55::KK15:

Saraycaaaaaaaaaa dün pc den açıp göz ucu ile bakmıştın jillian six pack nanesine ...level 1 i sık kullanılanlara ekledim ...

Level 2 açmışımmmm :rolleyes: oyyy anammmm dün bunları görmemiştim dedim .... bazılarını yalan yok yapamadım derken nihayet level 2 olduğunu çakozladım :KK73:

Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım :confused:

Eki Görüntüle 2017467

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Kaptanim bugun niyerli degilim.
Sabah tartildim 73.8 ciktim.
Aksam yrmegini gec yedim ondan sanirim.
Evde temizlik birikti.
Bide metam alismasin .
Bide o kilo ne yaaaasasiran ve aglayan emojiii

Günaydınlaaaar ...:KK200:

Hayırlı cumalar canlar ...

Tartınızda booool muhabbetler :halay:

Spor için hazırımmmm ....

Hazır mısın Sarayca Sarayca :deli:
Ben masumm un partneri gibi olacagim galiba. Aslinda erken kalktim da pc ablamin odasinda ordan alip leptop a yuklemem lazimdi aksam unuttum. Telde yapmakda isime gelmedi. :( bahaneler iste

Eki Görüntüle 2017467

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Aboooo maşallah kaptanim ne yaptin sen :-)
Jillian zor mu ya. Bunu bende hic yapmadim :confused:

Back
X