Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sherym laydmmmm adaptasyon süreci zor oluyor ama hadi hep beraber geri dönelim.. Sen ben @ada81, DelyDoly DelyDoly , @Ahu060812 ...
Hadi yine hep beraber motive olup kaptana uçalım :KK55::KK55::KK55:
Ayyy kuzumm bencedeee motiveee olmalıyızz hemdee biran önceee baksana azcık diyeti sildimm hemenn artı 2 pufss yaaa

Ev bakmaya gidiyorum
gecen hafta 66.5
bu hafta 65.4
Dört günlük basladigimda 67.2:eek: idim
Mezuniyeti sana bırakıyorum bu kadar hakkın var ama düzen falan zor ev bakıyoruz annemlerdeyim sabah 8:30 tartıldım anca yazmaya fırsatım oldu
Tebrik ederim canım
canım ne kadar zamanda kaçtan kaça indin merak ettim?
28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum
vaaay vaaaay vaaaaaay benim white ım lily :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: ayyyy şişştim sabaha mı eksileri mi kaybedeceğim derken beni şişirdin canım burda :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

süpeeer :KK9:

ahanda hanimiş 70 ler :halay::halay::halay::halay::halay:

muhteşem ve henüz sporsuuuuz .....

geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ama şimdilik gördüğüm bir sonuca göre kıl payı bireysel 1.lik kaçmış ... hoş geçen hafta %7 ler %5 ler vardı onlar yine gelebilir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

neyse dur bakalım belki ben girerim oralara bir yerlere :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

şerim şerim şu an beynini ofise başlamaya odaklandırmışsın ... hani klasik salı günü pzt. diyete başlıyorum denir ve 6 gün yenir ya ... işte öyle .
Doğru mu ? değil .
Ama şu an beyninin bu komutunu dinleyerek mutlu olduğunu sanıyorsun . Bunun için sana tek tavsiyem , evdeki sıkıcı aları gel burda bizimle atlat , arada da 200-300 atıverirsin .... daha ne olsun ...der çekilirim .

Oppppppppppps ...haftaya henüz listedesin ... cız mız yok ... yakarım :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: heeee yedin bi de pişman değilsin ... sonra tüm hafta aus un karnı başı ağrısın eflalin artıları diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hadi hadi hemen toparlanıyorsan ... izne çıksan da çıkmasan da ... haftaya cuma 7. takımın bir parçası olarak burada bizimlesin ve taşın altında hala elin olacak .

benim de geldi gelecek hala ... hele gelince daha çok veriyorum ben :KK71: bana gelmek üzereyken zordu sanıyordum ..değilmiş :21:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Aynen öyle eğlenceli ile karışık stres :rolleyes:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

canımmmm sizde bana motive ve güç oluyorsunuz .... salar mıydımmmm ? kesinlikle salardım burda olmasam

sen yokken herkes eridi bitti
Yemeyince de artı çıkıyorum ki :( listeden çıkmayı liste için istiyorum yoksa diyeti bırakmaya niyetim yok hiç

Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz.
Kürün yorumları ise şöyle:

‘’ 6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar’’

‘’ bu hafta bende yaptım,2kilo vermişim 1haftada,yediklerime çok dikkat edip,leslie ile yürüyorum,1 önceki hafta 800gr vermiştim,bence işe yarıyor’’

‘’ 3.gün bugün tartılmak istedim ve tartıda 3 kilo eksik çıktım Ama sadece bu karışımla deil tabiki tam bi diyet deil ama yediklerime dikkat ediyoruö gün boyunca kondisyon bisikleti kullanıyorum gün içinde toplam 2000-3000 arası kalori yakacak şekilde ay çok mutlu oldum 3 kiloyu verdigimi görünce daha bi heves ettim’’

‘’ yaklaşık 6 gündür bu karışımı kullanıyorum. her gün yada iki günde bir de mutlaka yürüyorum. yediklerime zaten her zaman dikkat ederdim. sonuç: giyemediğim daha doğrusu içine sığmadığım kıyafetlerime sanki sığıyorum. dün beni gören arkadaşlarım zayıflamışsın dediler. gerçekten de kendimi iyi hissediyorum. kaç kilo olduğumu bilmiyorum. pek kilo takıntım yok. sadece 38 beden olan kıyafetlerime tekrardan sığmak istiyorum. sanırım olacak. çok mutluyum. evde olmadığım zmanlarda bile karışı şişeye koyup yanımda taşıyorum. istediğim zaman içiyorum. bu arada bu karışımdan mıdır yoksa yürüyüşten midir çok şükür kabızlık sorunum kalmadı.’’
Alıntıladm canımm ben su katmadım yanlız sadece soda ve yeşil çay limon
Ben bundan içtim sürekli bana katkısı olmadı maalesef :(

Tunaydin hayirli cumalar :KK200:

Kilom 106.4
+200 üm var.

Biraz moral bozuklugu yasiyorum 2 gundur beslenmeye direk yansiyo.

Listeye ogunlere uyamiyorum.
Sicak herseyi yemek istemiyorum saatleri tuttutamiyorum.

Devam etmiycem sanmayin lutfen ugrasicam devam edicem bir duzene giricem ins.

Ausencia Ausencia haftalik hedefte tekrar aynisini yazarmisin lutfen :KK200:

Antepia27 Antepia27 her sayfayi takip edemiyorum bu haftaki sonucu yazdiysan gorememis olabilirim kacsin acaba?

Oyyyyyyyy salak kafam :deli:

Saraycaaaaaaaaaa dün pc den açıp göz ucu ile bakmıştın jillian six pack nanesine ...level 1 i sık kullanılanlara ekledim ...

Bu sabah telden açtım :halay:

Level 2 açmışımmmm :rolleyes: oyyy anammmm dün bunları görmemiştim dedim .... bazılarını yalan yok yapamadım derken nihayet level 2 olduğunu çakozladım :KK73:

Ayyyy .... pertim :ruh:

2 dk bi duş aldım şimdi kahvaltı hazırlayayım .

@Ahu060812 Jillian six pack level 2 kaytarmalı 15 dk

Jillian six pack level 1111:) 35 dk

50 dk spor... Allah bereket versinnnn .

Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım :confused:

Eki Görüntüle 2017467

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Hadi bakalım ayağımı da sürttüm .

1 saate gelirim :KK55::KK15:
supersin canim tebrik ederim

öğlen karışık kızlartma tatlı ve çorba vardı hiiiç gidesim olmadı, sabahtan kalan domates salatalık biberimi yedim, kaptanım ben aclıktan zafiyet geçireceğim galiba, hakikaten hiç bir şey yiyesim yok, ne yaptınız bana böyle, bu ben miyim ya inanamıyorum kendime:confused:

Son düzenleme:
Tunaydin hayirli cumalar :KK200:

Kilom 106.4
+200 üm var.

Biraz moral bozuklugu yasiyorum 2 gundur beslenmeye direk yansiyo.

Listeye ogunlere uyamiyorum.
Sicak herseyi yemek istemiyorum saatleri tuttutamiyorum.

Devam etmiycem sanmayin lutfen ugrasicam devam edicem bir duzene giricem ins.

Ausencia Ausencia haftalik hedefte tekrar aynisini yazarmisin lutfen :KK200:

Antepia27 Antepia27 her sayfayi takip edemiyorum bu haftaki sonucu yazdiysan gorememis olabilirim kacsin acaba?
diyete bir başla kilo ver, tadından yenmiyor canım, hepimiz yaşadıklarını yaşadık, ben aylar önce 63-64 ile diyete başladım bi baktım 69-70 gösteriyor tartı. kendime çok kızıyordum ama bir türlü 2. güne devam edemiyordum. burası ilaç gibi geldi bana, umarım sende bir an önce motivasyonu sağlarsın ve çok güzel kilo verirsin.:KK19:

diyete bir başla kilo ver, tadından yenmiyor canım, hepimiz yaşadıklarını yaşadık, ben aylar önce 63-64 ile diyete başladım bi baktım 69-70 gösteriyor tartı. kendime çok kızıyordum ama bir türlü 2. güne devam edemiyordum. burası ilaç gibi geldi bana, umarım sende bir an önce motivasyonu sağlarsın ve çok güzel kilo verirsin.:KK19:

Agzin bal yesin :)) ins :KK200:

Tebrikler kuzum...

tebrikler kuzum, buradan ayrılmak yok bir daha:KK60:

teşekkürler canım, :KK68:

ada ada sonuçda verdin mi, verdin, inceldin mi, inceldin, neden böyle negatif düşünüyorsun, kızıyorum sana hemşom:KK60:

çok almamışsın maşallah:KK9: ben olsam 4-5 kg gelmişti:mad:

canım bende fakir kullanıyorum ve memnunum, diğer tartılara göre fazla tartıyor ama laf aramızda, diğerleri az tartıyor,

tebrikler canım

betüs sen benim orti mi elimden mi alıyorsun bakayım :-)

Ah keşke daha önceden sorsaymışım gönül rahatlığıyla alırım artık çok sağol kuzum. Benimki yağ kas dengesinde çok saçmalıyor öyle böylr değil. O konularda aşağı yukarı tutarlı birşey versin fazla kilo tartımına razıyım ben. Haftasonu alayım bari :KK68:

irmae irmae Kutlarım canım iyi vermişsin o stres sıkıntının içinde.

Çok teşekkür ederim öyle böyle atlattık çok şükür. :dua:
Yavrummmmm bana bke hesaplatma şimdi ... ama dur allasen diyen hatun 1.83 boyunda 65 kilo :halay::halay::halay::halay::halay:

BU arada düşün sen daha vakit var ... gitmez yavaş gider , liste stressiz gitsin gidecekse de dersen bu güzel rakamla fırlatırız kepi gülüm :KK200:

hadi bismillah ....

yazdıklarınızı okudum ... kilo olarak yakınsınız Efser Efser ile ... çok iyi gider kendisi bakma bu hafta antibiyotik mağduru olup 400 cık verdiğine ... sana iyi motive kaynağı olacaktır .... senin gibi mezun olup zıbıtmaya meyilli DelyDoly DelyDoly du alın aranıza ... hadi hepiniz önce 70 lereeeeeee :halay:

Bu arada teşekkürler canom , nerden nereye değil mi ?
Girdiğim günü hatırlarsın takıma .
İste gülüm , isteyince oluyor Rabbimin izniyle ....

ada canım seninde yazdıklarını okudum ..
Öyle umutsuz yazmışsın ki ... olmadı ..gitmedi ... eeeee gitmediyse başlangıç 76.8 yazan ada kim :sinirli::sinirli::sinirli:

tam kilo gitmişti .... sen biraz pes edip , biraz ilaç etkisi vs derken biraz geri aldın sadece ....

hadi bakalım , bu isteksiz , pili bitmiş ... umutsuz sözleri duymak istemiyorum ..

Listede de değilsin ... hani onun stresi diyordun , o da yok ...

şöyle güzel bir prog. yap kafanda ..en azından memlekete kadar ...

2 ayın önümüzdek ihafta doluyor evet .... ama bunu konuşmak için henüz çok erken .... bu haftaya odaklan ..izne değil

canım sana da tebrikler , elimde olsa 2 ile çarparım yüzdeni .... o uğraştığında bermuda şeytan üçgeninde ...o stresle ... o km lerce yolla ...
ama münasebetsiz 70 e için için kırıldım ... insan bi 70.9 gösterirdi yahu :rolleyes:

neyse bizde ne yaparız ? haftaya o 70 e küser .... hiç görmeden 69 a geçeriz :halay::halay:

Doğuştan , içten yanmalı dıştan soğutmalı :KK70::KK70::KK70:

Sağol kaptaniçem, buranın desteğiyle kırdık çok şükür. 70 e ben de çok kırgınım, soyundum dökündüm, tokamı da çıkarttım bana mısın demedi. Bir an saçları kessem 100 gram düşer mi düşüncesi uğramadı değil.:KK70: Ama önümüzdeki haftalara artık kısmetse. :)

Tebrikler canım

Listeyi zora sokmak istemiyorum

Tebrikler canım

Vay vay vay süper canım maşallah

Çok sağol canım:KK68:

Tebrikler kuzum...

tebrikler kuzum, buradan ayrılmak yok bir daha:KK60:

teşekkürler canım, :KK68:

ada ada sonuçda verdin mi, verdin, inceldin mi, inceldin, neden böyle negatif düşünüyorsun, kızıyorum sana hemşom:KK60:

çok almamışsın maşallah:KK9: ben olsam 4-5 kg gelmişti:mad:

canım bende fakir kullanıyorum ve memnunum, diğer tartılara göre fazla tartıyor ama laf aramızda, diğerleri az tartıyor,

tebrikler canım

betüs sen benim orti mi elimden mi alıyorsun bakayım :-)

Ah keşke daha önceden sorsaymışım gönül rahatlığıyla alırım artık çok sağol kuzum. Benimki yağ kas dengesinde çok saçmalıyor öyle böylr değil. O konularda aşağı yukarı tutarlı birşey versin fazla kilo tartımına razıyım ben. Haftasonu alayım bari :KK68:

irmae irmae Kutlarım canım iyi vermişsin o stres sıkıntının içinde.

Yavrummmmm bana bke hesaplatma şimdi ... ama dur allasen diyen hatun 1.83 boyunda 65 kilo :halay::halay::halay::halay::halay:

BU arada düşün sen daha vakit var ... gitmez yavaş gider , liste stressiz gitsin gidecekse de dersen bu güzel rakamla fırlatırız kepi gülüm :KK200:

hadi bismillah ....

yazdıklarınızı okudum ... kilo olarak yakınsınız Efser Efser ile ... çok iyi gider kendisi bakma bu hafta antibiyotik mağduru olup 400 cık verdiğine ... sana iyi motive kaynağı olacaktır .... senin gibi mezun olup zıbıtmaya meyilli DelyDoly DelyDoly du alın aranıza ... hadi hepiniz önce 70 lereeeeeee :halay:

Bu arada teşekkürler canom , nerden nereye değil mi ?
Girdiğim günü hatırlarsın takıma .
İste gülüm , isteyince oluyor Rabbimin izniyle ....

ada canım seninde yazdıklarını okudum ..
Öyle umutsuz yazmışsın ki ... olmadı ..gitmedi ... eeeee gitmediyse başlangıç 76.8 yazan ada kim :sinirli::sinirli::sinirli:

tam kilo gitmişti .... sen biraz pes edip , biraz ilaç etkisi vs derken biraz geri aldın sadece ....

hadi bakalım , bu isteksiz , pili bitmiş ... umutsuz sözleri duymak istemiyorum ..

Listede de değilsin ... hani onun stresi diyordun , o da yok ...

şöyle güzel bir prog. yap kafanda ..en azından memlekete kadar ...

2 ayın önümüzdek ihafta doluyor evet .... ama bunu konuşmak için henüz çok erken .... bu haftaya odaklan ..izne değil

canım sana da tebrikler , elimde olsa 2 ile çarparım yüzdeni .... o uğraştığında bermuda şeytan üçgeninde ...o stresle ... o km lerce yolla ...
ama münasebetsiz 70 e için için kırıldım ... insan bi 70.9 gösterirdi yahu :rolleyes:

neyse bizde ne yaparız ? haftaya o 70 e küser .... hiç görmeden 69 a geçeriz :halay::halay:

Doğuştan , içten yanmalı dıştan soğutmalı :KK70::KK70::KK70:

Sağol kaptaniçem, buranın desteğiyle kırdık çok şükür. 70 e ben de çok kırgınım, soyundum dökündüm, tokamı da çıkarttım bana mısın demedi. Bir an saçları kessem 100 gram düşer mi düşüncesi uğramadı değil.:KK70: Ama önümüzdeki haftalara artık kısmetse. :)

Tebrikler canım

Listeyi zora sokmak istemiyorum

Tebrikler canım

Vay vay vay süper canım maşallah

ben pek yağ ölçmüyorum onda, aylık diyetisyene gidiyorum analiz için, ama önceki tartılarıma göre bu güzel

Tebrik ederim canım

28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum

Yemeyince de artı çıkıyorum ki :KK43: listeden çıkmayı liste için istiyorum yoksa diyeti bırakmaya niyetim yok hiç

Canım alttaki mesajını görmemişim. Ben de 25 nisanda 78 kilo ile başladım şu anda 71 i gördüm. Aynı miktarda kilo vermişiz. Moralini bozacak birşey yok, düşün şimdiye kadar diyet yapmasan hala 79 belki de 80lerde olacaktın. Üzme kendini daha fazla streslenme..

Kız sen bizden zayıf değil misin? Ne aşık atıyon bizim gibi garibanlarla :lülülü::lülülü: Hemen gidip kilona bakacağım, sen 63lerde hatırlıyorum :deli:

o e canım, içerikte verseydin :KK66:

Efser Efser
Ah ahhh evli canısı olamadım bi türlü.. :işsiz:Her yıl gibi bu yıldan da ümitliyim :KK70:
Hayırlısı olsun....
Sana iyi bir diyet arkadaşı olacagımıza inanıyorum...

Back
X