- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
mini mini minnaksın sen artıkkkk minnaklar yanında dev kalır)) sen niye listeden çıktın kiii böyle metam olsa bide kaptan olsam hayatta listeden çıkmam kiiiii
)))
belki girerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mini mini minnaksın sen artıkkkk minnaklar yanında dev kalır)) sen niye listeden çıktın kiii böyle metam olsa bide kaptan olsam hayatta listeden çıkmam kiiiii
)))
Ablacım genel olarak bütün değerlerime baktırmak istiyorum dersin. Durumunu anlatırsan bilir zaten doktor. Özellikle de demir eksikliğine ve d vitaminine baksın. Bi de b12'ye baktır. Nolur nolmaz.Ahu060812
Benim peşime takılan benimle beraber ucuyor hemşom ortime@_SARAYCA_ sor bir bakEfser
ay bi düşündüm de sen de aus giller gibi uçangillerden çıkarsan
Yo yo yoooo nu sefer aradan mendil sallamak yok
Ana beraber kanca beraber görürüz 60ları![]()
Dondurma hayali bile yok o zaman benim minak prensesim :))))Kaç kilo mu-200 gramcık
haftaya regl olursam hedefim büyük
![]()
Sıcak cay icemiyorum yaz icin iyi bir fikir deniyecem kuzum .....Güzell canım ben begeniyorumm limon yeşilçay ve maden suyu kötü değil yanii
Maşşallak kuzum tebrikler ...Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41
Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
korkma yaparsın kendine güven hemşom ......Ben varim betusumm... araya tatıl girmeseydi iyiydi ama memlekettede elimden geleni yapacammm...
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 113.4
Bu hafta 111.5
Fark 1900
Yüzde 1.68
Allah gönlüne göre verir inşallah. Hayırlısıyla teyze olmaya hazırız biz benceEveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...
Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Yazarken ağlıyorum beeee ..ne sulu göz kadın oldum .
Eşim zaten teyakkuzda .
Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?
olmaz mı nasip ....
Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .
Yani ...
Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....
Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...
Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size![]()
Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes
![]()
Beni nereye alacaksın kaptanım he de bakimAhu060812 akılımdayken yazayım kuzum ... senin spor listesi puanlar oturdu yerine ... herkes anladı zaten nerden ne puan geleceğini ...
akşam listeyi paylaştığında ... ya da ne zaman paylaşacaksan ... diyorum ki listede daimi yer alanları ... ya da bu hafta dolu dolu spor yaparım diyenleri .... ben iki gruba ayırayım ...spor takımı gibi ..
Yine haftaya cumaya hangi grup birinci oldu açıklarız ... ne dersin ? senin bireysel sonuç listen değişmeyecek ... zaten bir de ordan grupta olanları toplayacağız
Kızçelerrrr haydennnnn![]()
Mükemmelsiinnn güzelimmm haydii bu da sana gelsinnnTey tey tey ti li li li liMendilimi kaptım da geldim
![]()
Canım benim önce kocaman tebrikler
67.2 fena imiş ... çok iyi gitmiş .
Şimdi tekrar kontrol edeceğim %80 i .
Sen dersen ki , ben bu koşturmaca da liste de olsam da dikkat edemem ... mezun edelim derim .
Ama dersen ki bu koşturmaca da tutsa tutsa beni liste tutar , bekleyelim ..
Evet takımı , takımın derecesini düşünüyorum ama en çokta sizin buradan mutlu ayrılmanızı düşünüyorum
yani ayrılmak derken mezuniyet anlamında , yoksa burdayız
83
o neymiş ablacım yaaa .... akşam içine bi kuzu çevirme girip çıkmış senin haberin yokken ...
canım kocaman tebrikleeeer ... Bu hafta sessiz sedasızdın korkuyordum ama süper olmuş ...artıları ne ile gönderdin .
Aman yine sıkı tutalım sedacım , zaten seni kolay yakalamıyorum buralarda![]()
bu da 60 lara gelsinnnnn
Yani birden kaçamak diyince hala listede olduğunu hatırlatmak istedim :)
Umutsuz olma .
Listeli ya da listesiz ...kilo kilo ya da gr gr gidecek o kilolar .
Sen bu hafta normal düzende beslenmene ...karbonu fazla tüketmemeye devam et ...
ve lütfeeennnnnnnn spor
Bonusss bonuuusss bonusssss ... tabii ki de bırakmayacaksın ... ama burada duyduklarını da bir kulağından bir kulağından çıkmasın lütfen ...
ben her biriniz için ayrı ayrı dertleniyorum ...
artı çıksanız ... geçmiş menü dosyalarınıza dönüyorum , bu kişiyi bu hafta ne şişirdi diye ...
herkese aynı şekilde destek olmaya çalışıyorum ...
sen hak hukuk bilen kadınsın , laaa kendini düşünmüyorsan beni düşün sözün kısası
Ahahahahahhhsen akşam benim menüyü de gör ... yerim len bugün dedim yok yine yetti .ama cidden aç değilim .
Kısmetse haftalara mıııı ?
70 yoook ..ona küstükbu hafta nasip 69.9 la listeyi açamak
huuuuuuuuuu huuuuuuuuuu
kilo nerde banuuuuuuuuuuuuuu
Eski spor düzenine mutlaka dön .
dediğim gibi o ucundan bakmaları bir bırak .
Bak ben eski menülerime baktım ... onun bunun ucundan bakıyordumm ama kilo azaldıkça diyet biraz daha özen ve değişiklik istiyor .
hadiiii kolay gelsinnnn mücverimmmmm ..... iyi 200 gr. mortinle aynı vermişsiniz ama o yüzdeden geçer seni
kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hiç bir şey görecek gözün yoksa benim kiloyu gör bari![]()
Mükemmelsiinnn güzelimmm haydii bu da sana gelsinnn
![]()
teşekkürler efserr :)Benim peşime takılan benimle beraber ucuyor hemşom ortime@_SARAYCA_ sor bir bak
Dondurma hayali bile yok o zaman benim minak prensesim :))))
Sıcak cay icemiyorum yaz icin iyi bir fikir deniyecem kuzum .....
Maşşallak kuzum tebrikler ...
korkma yaparsın kendine güven hemşom ......
Harikasın maşallah
Çok iyi canım ya maşallah
Vaavv vav diyorum canım tebrik ediyorum maşallah
İnşaallah canım, elimde değil sinir küpüyüm şu aan
Tebrikler canım
Tamam tartılırım canım
Sağol canım
Tebrikler canım
Haklı olabilirsin canım, bugünden itibaren normal liste olacak
Eveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...
Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Yazarken ağlıyorum beeee ..ne sulu göz kadın oldum .
Eşim zaten teyakkuzda .
Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?
olmaz mı nasip ....
Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .
Yani ...
Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....
Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...
Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size![]()
Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes
![]()