Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...

Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Yazarken ağlıyorum beeee ..ne sulu göz kadın oldum .

Eşim zaten teyakkuzda .

Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?

olmaz mı nasip ....

Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .

Yani ...

Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....

Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...

Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size :KK200:

Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes :KK19:

Ablacım genel olarak bütün değerlerime baktırmak istiyorum dersin. Durumunu anlatırsan bilir zaten doktor. Özellikle de demir eksikliğine ve d vitaminine baksın. Bi de b12'ye baktır. Nolur nolmaz. Ahu060812 Ahu060812

evet ahucum , genel kan tahlilleri zaten bakılır .

ferritin , b12 , d vitamini , insülin direnci ... tsh lar ...

Efser Efser
ay bi düşündüm de sen de aus giller gibi uçangillerden çıkarsan :eek::eek::eek::eek::eek:
Yo yo yoooo nu sefer aradan mendil sallamak yok :cry::cry::cry::cry::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ana beraber kanca beraber görürüz 60ları :KK66:
Benim peşime takılan benimle beraber ucuyor hemşom ortime@_SARAYCA_ sor bir bak
Kaç kilo mu :KK17: -200 gramcık :KK53: haftaya regl olursam hedefim büyük :halay:
Dondurma hayali bile yok o zaman benim minak prensesim :))))

Güzell canım ben begeniyorumm limon yeşilçay ve maden suyu kötü değil yanii
Sıcak cay icemiyorum yaz icin iyi bir fikir deniyecem kuzum .....
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41

Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
Maşşallak kuzum tebrikler ...
Ben varim betusumm... araya tatıl girmeseydi iyiydi ama memlekettede elimden geleni yapacammm...
korkma yaparsın kendine güven hemşom ......

Son düzenleme:
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 113.4
Bu hafta 111.5
Fark 1900
Yüzde 1.68

Fatmaaaaaaaaaaaaa süper canım ... inan git gel ... son iki gün sessizlik korkuyordum biraz senden ..

Tebrikler canım ya ...

Yaaaa işte kızıyorum da , gidiyor işte kadın senden kilooo gidiyor dikkat edince diye bağırasım geliyor ... bozma ya lütfen bozmaa:KK19:

Son düzenleme:
Ahu060812 Ahu060812 akılımdayken yazayım kuzum ... senin spor listesi puanlar oturdu yerine ... herkes anladı zaten nerden ne puan geleceğini ...

akşam listeyi paylaştığında ... ya da ne zaman paylaşacaksan ... diyorum ki listede daimi yer alanları ... ya da bu hafta dolu dolu spor yaparım diyenleri .... ben iki gruba ayırayım ...spor takımı gibi ..

Yine haftaya cumaya hangi grup birinci oldu açıklarız ... ne dersin ? senin bireysel sonuç listen değişmeyecek ... zaten bir de ordan grupta olanları toplayacağız

Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .

Eşim zaten teyakkuzda .

Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?

olmaz mı nasip ....

Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .

Yani ...

Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....

Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...

Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size :KK200:

Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes :KK19:
Allah gönlüne göre verir inşallah. Hayırlısıyla teyze olmaya hazırız biz bence:KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ahu060812 Ahu060812 akılımdayken yazayım kuzum ... senin spor listesi puanlar oturdu yerine ... herkes anladı zaten nerden ne puan geleceğini ...

akşam listeyi paylaştığında ... ya da ne zaman paylaşacaksan ... diyorum ki listede daimi yer alanları ... ya da bu hafta dolu dolu spor yaparım diyenleri .... ben iki gruba ayırayım ...spor takımı gibi ..

Yine haftaya cumaya hangi grup birinci oldu açıklarız ... ne dersin ? senin bireysel sonuç listen değişmeyecek ... zaten bir de ordan grupta olanları toplayacağız
Beni nereye alacaksın kaptanım he de bakim :KK53:

Canım benim önce kocaman tebrikler :halay:
67.2 fena imiş ... çok iyi gitmiş .
Şimdi tekrar kontrol edeceğim %80 i .
Sen dersen ki , ben bu koşturmaca da liste de olsam da dikkat edemem ... mezun edelim derim .
Ama dersen ki bu koşturmaca da tutsa tutsa beni liste tutar , bekleyelim ..

Evet takımı , takımın derecesini düşünüyorum ama en çokta sizin buradan mutlu ayrılmanızı düşünüyorum :KK200:

yani ayrılmak derken mezuniyet anlamında , yoksa burdayız :KK19:

83 :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

o neymiş ablacım yaaa .... akşam içine bi kuzu çevirme girip çıkmış senin haberin yokken ... :KK70:

canım kocaman tebrikleeeer ... Bu hafta sessiz sedasızdın korkuyordum ama süper olmuş ...artıları ne ile gönderdin .

Aman yine sıkı tutalım sedacım , zaten seni kolay yakalamıyorum buralarda :KK68:

bu da 60 lara gelsinnnnn:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Yani birden kaçamak diyince hala listede olduğunu hatırlatmak istedim :)
Umutsuz olma .
Listeli ya da listesiz ...kilo kilo ya da gr gr gidecek o kilolar .
Sen bu hafta normal düzende beslenmene ...karbonu fazla tüketmemeye devam et ...
ve lütfeeennnnnnnn spor

Bonusss bonuuusss bonusssss ... tabii ki de bırakmayacaksın ... ama burada duyduklarını da bir kulağından bir kulağından çıkmasın lütfen ...
ben her biriniz için ayrı ayrı dertleniyorum ...
artı çıksanız ... geçmiş menü dosyalarınıza dönüyorum , bu kişiyi bu hafta ne şişirdi diye ...
herkese aynı şekilde destek olmaya çalışıyorum ...
sen hak hukuk bilen kadınsın , laaa kendini düşünmüyorsan beni düşün sözün kısası :KK70:

Ahahahahahhh :KK70: sen akşam benim menüyü de gör ... yerim len bugün dedim yok yine yetti .ama cidden aç değilim .

Kısmetse haftalara mıııı ?
70 yoook ..ona küstük :KK70: bu hafta nasip 69.9 la listeyi açamak :KK71:

huuuuuuuuuu huuuuuuuuuu
kilo nerde banuuuuuuuuuuuuuu :rolleyes:

Eski spor düzenine mutlaka dön .
dediğim gibi o ucundan bakmaları bir bırak .
Bak ben eski menülerime baktım ... onun bunun ucundan bakıyordumm ama kilo azaldıkça diyet biraz daha özen ve değişiklik istiyor .

hadiiii kolay gelsinnnn mücverimmmmm ..... iyi 200 gr. mortinle aynı vermişsiniz ama o yüzdeden geçer seni :KK71:

kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :cool::cool::cool::cool:

Hiç bir şey görecek gözün yoksa benim kiloyu gör bari :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70: 8 mücver yediğimde bile sadece 100 gram artı görmüştüm gece. :KK70: ıspanak kardeşler son gün heyecanı yaptırmak istedi sanırım bana :KK70: gece suya çok yüklendim o yüzden oldu sanırım :KK70:

Benim peşime takılan benimle beraber ucuyor hemşom ortime@_SARAYCA_ sor bir bak

Dondurma hayali bile yok o zaman benim minak prensesim :))))

Sıcak cay icemiyorum yaz icin iyi bir fikir deniyecem kuzum .....

Maşşallak kuzum tebrikler ...
korkma yaparsın kendine güven hemşom ......
teşekkürler efserr :)

Harikasın maşallah

Çok iyi canım ya maşallah

Vaavv vav diyorum canım tebrik ediyorum maşallah

İnşaallah canım, elimde değil sinir küpüyüm şu aan

Tebrikler canım

Tamam tartılırım canım

Sağol canım

Tebrikler canım

Haklı olabilirsin canım, bugünden itibaren normal liste olacak

bu sinirlilikler kansızlıktan canım tedavin oldukça kendini toparlayacaksın emin ol,hiç stres yapma

Eşim zaten teyakkuzda .

olmaz mı nasip ....

Yani ...

sen 52 leri diyince direk aklıma gelen şeydi kaptanım:anneadayı:
babamm :cool:üstüme gül mü koklayacan:63:beni evlatlıktan atacan mı:63:abla mı oluyorum teyze mi :confused:aklımda deli sorular:deli::KK70:
sen buna hazırsan biz seve seve teyze oluruz,burda kaç teyzeyiz biz :halay:minnak bir üye daha gelir hatta geleceğin kk kaptanı olur belli mi olur:KK48:junior kaptan:cool:
rabbim hayırlısıyla nasip etsin,içine düştüyse o heyecan istek bu iş oldu demektir:halay:
ama bu sefer özelden de olsa foto isteriz kaptan ve yavrusu olarak karışmam ona göre:duduk:
yoksa basarım orayı:KK70:

Back
X