Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni de kanatlarına tak canımmmmmmmmm ..... yalnız sıkıcı olur tepeler :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sen bakmadan yazmışlar ama unutursan ilk sayfada da var ....koca koca yazıyor

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Oooooo regl bitişi haftası en güzel kilo gider ... bu hafta yine şanslısın yani ... hadi bakalım sıkıştığııında bol kiraz sapı maydanoz bu hafta bende çoooooooooooooook tükettim bu ikiliyi.

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Canım @suspushanimcim kural gereği beklemede ... deneme haftaları ... eğer böyle devam ederse haftaya o da liste heyecanı ile yanışacak :halay::halay:

Ayyyyyyyyy minnakım ne yapmışım ben ... ya inan bugün 4 kez git gel yaptım evden ... ışıklar trafik ...ev ...pc ...ışıklar trafik ...ev pc :rolleyes::rolleyes::rolleyes:kafam cozutmuş ..bu 3. hatam ...hepsini düzelteceğim şimdi

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

düzelteceğim tatlım ..hatalar çok olmuş bu hafta .

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

canımmm ben benimle beraber burada yola çıkıp , o lanet kilolardan kurtulan her birinizle beraber seviniyorum ...
Ben yıllarca çok çektim kilolardan ... okudun biliyorsun hikayemi.
Herkes bu ızdaraptan kurtulsun istiyorum .
eminim sen de en kısa ve sağlıklı şekilde mezunlardan biri olacaksın bu takımda:KK19:

sen hepsi ile flört et ama senin daimi mortin benim bunu unutma :KK70::KK70::KK70:

Domates salatalık biber diyeti diye tarihe geçeceksin :KK70:

patron tepede galiba banu :rolleyes:

canım benim öyle ya da böyle burada bizimlesin .
Zirve de yazalım mezuniyeti o zaman .... ama bak kilo alırsan cidden yüreğime taş oturur . Söz mü ? haftaya da 65.0 olsun ...

Şimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..

Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .

Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...

Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...

Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .

Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...

Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..

Sevgili ecemavi ecemavi :KK200:

Sadece @kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.

Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.

Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...

Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersen :halay:liste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .

Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....

Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım :KK15::KK15:
O senin güzel yüreğin çünkü güzel bakan güzel görür benim için yapabileceginin azamisini yaptın mezun olmam kilo vermeme engel değil hic merak etme sen bu kadar gayret ederken ben nasıl terk edeyim
Sen ve buradaki arkadaşlar resmen hayatımı degistirdiniz hepinize sonsuz teşekkür ediyorum cansınız kaptanım bunun bir karşılığı yok bende

Cok vicdanlisin ahu sagolasin :confused:

Demek temizligi spora sayican hemde yuruyusten sonra :confused:
Öyleyimdir (:(:
Şimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..

Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .

Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...

Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...

Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .

Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...

Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..

Sevgili ecemavi ecemavi :KK200:

Sadece @kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.

Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.

Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...

Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersen :halay:liste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .

Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....

Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım :KK15::KK15:

Ben niye boyle duygulandim okurken :110:
Valla bende duygulandım yaa :cry:

Allahım gelen mezun oluyo maşallah darısı başımıza
ecemavi ecemavi çok çok tebrik ederim..geri almamak üzere kilolara elveda olsun inşallah

Benim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff :KK42::KK42:
Bi umut bilgisayarcıya götürmüştüm ama oda aradı kurtaramıyomuş off yaa çok üzüldüm

üzüldüm. sinir bozucu olmuştur. benin önceki notebook kapanıyordu. dedim toptan gitmeden elden çıkartayım şunu. iyi de yapmışım. gittim yeni notebook aldım. eskisini de bir arkadaş birine verdi. o da az tamir yapmış şimdi satmaya çalışıyor. ben belli bir rakam verdim. üstünü o alacak. inşallah hayırlısıyla satılır. bilgilerimi de taşınır diske aldım. iyi oldu. birden yok olsalardı üzülürdüm.

Benim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff :KK42::KK42:
Bi umut bilgisayarcıya götürmüştüm ama oda aradı kurtaramıyomuş off yaa çok üzüldüm
Geçmiş olsun kuzum :KK43: bende kısa süre önce aynı durumu telefonda yaşadım resimler rehber dosyalar programlar herşey gitti bende de, çok kötü oluyor yaa :KK43: kuzum hard diski bölmüş müydün peki?

dengen ne kadar bozuldu bir göreyim diye menünü aradım ama :cool: göremedim fulya ...

hadi ama 2 hafta geçti ..sana yazdığım mesajların %80 i toparlan hadi fulya .

Cidden şu regl haftasını iyi değerlendir bence
3 gündür menü yazmıyorum. çünkü takıma uygun menüler değildi. arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. halam kötü yaptı beni. bütün dengemi etkiliyor. ağır geçiyor. yarından itibaren menülerimi toplamaya çalışacağım. çok da yoğundum. o da etkiledi.
az geçsin de ben de vicdan çorbası yaparım bir gün.
bugün 20 dk tempolu yürüdüm. Ahu060812 Ahu060812 fazla yürüyemedim. halam olunca.

Geçmiş olsun kuzum :KK43: bende kısa süre önce aynı durumu telefonda yaşadım resimler rehber dosyalar programlar herşey gitti bende de, çok kötü oluyor yaa :KK43: kuzum hard diski bölmüş müydün peki?
benim telefonda yenilenmeyi bekliyor. bakalım ne zaman yenileyeceğim. yedek almak gerek aslında.

Geldim bakalımmmm ... Resmi sonuçsuz açıklama bu hafta 1.yiz ...

Ahu beni çok güldürdü bugün yazmadan duramayacağım :confused: baktın bnlar 1. olamayacak ben mi gireyim listeye dedin diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben olmasa idim de takımın bu hafta ki yüzdesi şahaneeeee :sampiyon: eskiden olsa havada karada gözü kapalı birinci oluncak yüzde .. ama artık özellikle bayram sonrası takımlara müthiş bir enerji geldi maşallah diyelim ...
Çok sıkı kilolar verilmediği sürece derece hayal artık .
Ona göre yani :confused::confused::confused::confused::confused:

Cidden her birinizi tebrik ederim .

Benim listedeki durumun 3-4 hafta diye ümit ediyorum ... ve gerçekten bu beni motive ediyor .... çok spor yapmak ... sağlıklı beslenmek .. kendimi daha genç ve sağlıklı hissetmek ... bambaşka bir ben çıkıyor içimden ...

O senin güzel yüreğin çünkü güzel bakan güzel görür benim için yapabileceginin azamisini yaptın mezun olmam kilo vermeme engel değil hic merak etme sen bu kadar gayret ederken ben nasıl terk edeyim
Sen ve buradaki arkadaşlar resmen hayatımı degistirdiniz hepinize sonsuz teşekkür ediyorum cansınız kaptanım bunun bir karşılığı yok bende

Temmuz sonuna.dogru alisverise cikacagim ne verirsem kâr bende motivasyon tukenmez anlayacağın

bu kilolari sizin desteginizle kendim icin verdim ama listedeyken verdiğim kiloları en azindan.artı gelmemekteki gayeretimi sana borcluyum

Kaptanların kaptaniçesi:KK68:

Cansın sen hakkını helal et benim icin karşılık beklemeden birseyler yapan nadir insanlardansın kaptanicem

Canım benim yazdıklarımın eksiği var fazlası yok seninle ilgili ... helal olsun hakkım varsa ne demek ... sizde edin ... zaman zaman kızdım ..gerdim :confused: strese soktum sizi .
Ama hep biliyordum ki bu iş ancak böyle ilerliyor .

O zaman mezuniyetin kutlu olsun güzellik :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Tabii hiç bir şeyden muaf değilsin ... dilediğin ikili yarışlar ... spor yarışları ... aynen devam :KK19:

geç kaldım ama çok yoğundum gelemedim.
cuma 81.2
bugün 81.8
fark +0.6

3 gündür menü yazmıyorum. çünkü takıma uygun menüler değildi. arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. halam kötü yaptı beni. bütün dengemi etkiliyor. ağır geçiyor. yarından itibaren menülerimi toplamaya çalışacağım. çok da yoğundum. o da etkiledi.
az geçsin de ben de vicdan çorbası yaparım bir gün.
bugün 20 dk tempolu yürüdüm. Ahu060812 Ahu060812 fazla yürüyemedim. halam olunca.

Üzerinde motivasyon sağlayamamak üzüyor beni .
gr. gr. derken artılar ekleniyor .
Nasıl yapalım fulya ?
Bi düşün bakalım , seni ne motive eder ya da motivasyonunu bozan ne ?
Bence biraz karamsarsın . Bunu değiştirebilirsen çok şey değişecek eminim .

Kaptanicem listeye mi girdin. Sen beni 3 haftaya mezun etmeye niyetlisin herhalde :-)

14 temmuz 57
21 temmuz 56
28 temmuz 55

heeee bak oluyor :deli::deli::deli::deli:

Öyleyimdir :-):-)

Valla bende duygulandım yaa :cry:

Allahım gelen mezun oluyo maşallah darısı başımıza
ecemavi ecemavi çok çok tebrik ederim..geri almamak üzere kilolara elveda olsun inşallah

sende olacaksın fıstığım da az bi konsantre ol :sinirli:

Ausencia Ausencia Abla yine 2 gündür gelememdim haftanın bazı günleri evde kalmıyorum o zaman da siteye giremiyorum bu şekilde burayı vu kadar esnek kullanarak sizlere haksızlık etmek istemiyorum en iyisi ben uzaktan uzaktan izleyim sizi diyete devam edeceğim kendimce ..

benim için hiç sorun değil ki ... burayı bu kadar esnek kullanabilirsin .
yeter ki ara ara da olsa geliyor olmak sende bi sorumluluk hissettirsin .
Ben listeme bir isim fazladan yazıyorum , yanına ? koyuyorum kalıyor ... ara ara seslenip nerdesin diye sopa gösteriyorum :)) benim için zor olan bir yük değil ki vampirim ...

ha keşke sık gelsen :KK200:

Back
X