- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Beni de kanatlarına tak canımmmmmmmmm ..... yalnız sıkıcı olur tepeler
Sen bakmadan yazmışlar ama unutursan ilk sayfada da var ....koca koca yazıyor
Oooooo regl bitişi haftası en güzel kilo gider ... bu hafta yine şanslısın yani ... hadi bakalım sıkıştığııında bol kiraz sapı maydanoz bu hafta bende çoooooooooooooook tükettim bu ikiliyi.
Canım @suspushanimcim kural gereği beklemede ... deneme haftaları ... eğer böyle devam ederse haftaya o da liste heyecanı ile yanışacak
Ayyyyyyyyy minnakım ne yapmışım ben ... ya inan bugün 4 kez git gel yaptım evden ... ışıklar trafik ...ev ...pc ...ışıklar trafik ...ev pckafam cozutmuş ..bu 3. hatam ...hepsini düzelteceğim şimdi
düzelteceğim tatlım ..hatalar çok olmuş bu hafta .
canımmm ben benimle beraber burada yola çıkıp , o lanet kilolardan kurtulan her birinizle beraber seviniyorum ...
Ben yıllarca çok çektim kilolardan ... okudun biliyorsun hikayemi.
Herkes bu ızdaraptan kurtulsun istiyorum .
eminim sen de en kısa ve sağlıklı şekilde mezunlardan biri olacaksın bu takımda
sen hepsi ile flört et ama senin daimi mortin benim bunu unutma
Domates salatalık biber diyeti diye tarihe geçeceksin
patron tepede galiba banu
canım benim öyle ya da böyle burada bizimlesin .
Zirve de yazalım mezuniyeti o zaman .... ama bak kilo alırsan cidden yüreğime taş oturur . Söz mü ? haftaya da 65.0 olsun ...
![]()
O senin güzel yüreğin çünkü güzel bakan güzel görür benim için yapabileceginin azamisini yaptın mezun olmam kilo vermeme engel değil hic merak etme sen bu kadar gayret ederken ben nasıl terk edeyimŞimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..
Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .
Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...
Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...
Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .
Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...
Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..
Sevgiliecemavi
![]()
Sadece @kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.
Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.
Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...
Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersenliste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .
Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....
Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım![]()
Sen ve buradaki arkadaşlar resmen hayatımı degistirdiniz hepinize sonsuz teşekkür ediyorum cansınız kaptanım bunun bir karşılığı yok bende