Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy bak kabuk dedin anım geldi aklıma ..

Şimdi benim babam , karpuz kabuğu konusunda hassastır :confused::confused::confused::confused: yani öyle gelişi güzel keserdim ben , yarısını kabuğunda bıraktın der kemirirdi kabukları her seferinde istisnasız ...

Ben de yine günlerden bir gün :) o evde yokken karpuz kesmişim ... kabukları da kenara bıraktım çöpe atmadım .. Vallaha da kötü bir niyetle değil ...taaaaa 20 sene önce ...

Gelince de onları sana bıraktım demişim ... demişim mm işte çıkmış ağızdan ...

Ayyy bi alınmışşşş , bi alınmışşşş .... rahmetli annem anlattı bana tabiii .

Yaaa niye anlattım bunu bilmiyorum bu arada :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

heh ne diyorduk ? listene uy tabii tatlım , düzen olur
:D :D :D :D
Bizimkiler de hep bana bırakırlar kabuklarını ben çok mutlu oluyorum..
Baban alınmış belki egreti biraktiysan hani ozensiz biçimde haklı olarak alınmıştır.
Annecigine de Rahmet diliyorum..

Şimdi benim babam , karpuz kabuğu konusunda hassastır :confused::confused::confused::confused: yani öyle gelişi güzel keserdim ben , yarısını kabuğunda bıraktın der kemirirdi kabukları her seferinde istisnasız ...

Ben de yine günlerden bir gün :) o evde yokken karpuz kesmişim ... kabukları da kenara bıraktım çöpe atmadım .. Vallaha da kötü bir niyetle değil ...taaaaa 20 sene önce ...

Yaaa niye anlattım bunu bilmiyorum bu arada :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Bizim topikten bi arkadasla yogurt kurune basliycaz ins haftada 2 kere olan zencefilli tarcinli olandan.
Ben pazar persembe dusunuyorum varmiydi burda yapan?

ben onu yapmak istedim ama düzenli yapmadım unutuyorum. olmazsa seninle başlayalım canım.

mekanı cennet olsun anneciğinin inşallah kuzum :dua:
Babacığın da alınmış mı kıyamaaaaam :KK36:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bizimkiler de hep bana bırakırlar kabuklarını ben çok mutlu oluyorum..
Baban alınmış belki egreti biraktiysan hani ozensiz biçimde haklı olarak alınmıştır.
Annecigine de Rahmet diliyorum..

mekanı cennet olsun anneciğinin inşallah kuzum :dua:
Babacığın da alınmış mı kıyamaaaaam :KK36:

sağolun canlar , bütün ölmüşlerimize Rabbim rahmet eylesin :KK200:

Ausencia Ausencia bende o kabugu kemirmeyi ve keserken dipten kesmeyi severim cokta faydaliymis :))

60kiloyum 60kiloyum baslayalim tabisi varmi baharatin evde?
Haftada 2 gun yatmadan 3 saat once yenmesi tavsiye ediliyo cunku yatana kadar 2-3 litre su icin yaziyo.

O icilen su ne kadar cok olursa wc de atilan maddeler o kadar cok olurmus.
O gece ve ertesi gun bol su diyor yani.

Bizim topikten bi arkadasla yogurt kurune basliycaz ins haftada 2 kere olan zencefilli tarcinli olandan.

Ben pazar persembe dusunuyorum varmiydi burda yapan?
Burada farklı versiyonu yapıldı zaman zaman cnm. Yoğurt soda limon şeklinde, göbiş yağlarımız epey gitmişti vaktinde :KK66:

benim için hiç sorun değil ki ... burayı bu kadar esnek kullanabilirsin .
yeter ki ara ara da olsa geliyor olmak sende bi sorumluluk hissettirsin .
Ben listeme bir isim fazladan yazıyorum , yanına ? koyuyorum kalıyor ... ara ara seslenip nerdesin diye sopa gösteriyorum :)) benim için zor olan bir yük değil ki vampirim ...

ha keşke sık gelsen :KK200:
Abla ya sen ne tatlı bir insansın :KK200: Ben sizi düşündüğüm için dedim buraya karşı bir sorumluluk hissediyorum takımda değilim ama yine de öyle bir şey gelişti bende :) Ben gelirim tabi sitenim mobil uygulamasını indirdim ama unutuyorum indirdiğimi daha sık telefonuma bakmalıyım:)

sağol canım geçmiş olsun dileğin için , yanlış yazmışım herhalde senede 5-6 ..

Eveeeeeeeeeeeet madem kilo veriyorum , eeee takıma da yarasın ... mezuniyetimden beri 9.2 kilo vermişim havaya :KK70:

evet evet bir hata yoksa takım 1. ...

hmmmm 1 paket çokonat 181 kaloriden , yarım paket (acaba tam ortaladı mı :confused::KK64:) 90 kalori ... eeeee iyi yeter da :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

six pack e kalkıyor muyuz yarın :rolleyes::rolleyes:

Iyi ki hatirlattin pc den aktarayim bizimkiler uyumadan belki birazdan yaparim yarin ctesi ya biraz uyuyayim :-)

Spor yarışı grupları

Ahu060812 Ahu060812 takım kaptanı .:spor:
@igdedali
Nefs Nefs
60kiloyum 60kiloyum
@Antepia27
Bonus Bonus
@koza16
@ecemavi

@eflalim

Ausencia Ausencia takım kaptanı .:spor:
@suspushanimcim
Sarayca Sarayca
ada81 ada81
@Efser
@ErSeSi
@masumm
saydin78 saydin78

geçen haftanın puanlamasına göre bölüştürdüğüm 2 takım ve eklenenler ...herkes spora başlasın ama lste henüz net değil ..
katılmayacak olanlar çıkar .. haksızlık olmasın .

eklenenlerde olacaktır ... mesela @mimu88 neden yok ?
Yaris varmis spor damladim Ahu060812 Ahu060812 canim bugun 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yurudum 10 dakika eliptik yapildi..
Ayrica 40 dakika disarda yurudum ;))))

Dogru diyosun canim lesliyi cok iyi biliyorum gunde 2 kez yapmisligim var yurumeden daha iyi toparliyo aslinda ama ben disari cikmakta bana iyi gelir diyorum
Cunku hep evdeyim.

Zaten spor yarisina girdik en iyisi sabah yuruyus aksam lesli yapmak olabilir.

Olabilirmi ne diyonuz :)) benim kilomda sporda problem oluyo.

Yahuu ne diyon senn senin kilon nekii..
Tv kanalı varya TLC normal uydu kanalı orda bi programlar var acayip guzel lütfen seyret firsat bulursan..
Bakk bu kızin hayatı anlatılıyor mesela..
Burda ingilizce ama tv de türkçe dublaj şeklinde bence seyret.

Menum 07.07.2017 Cuma

Sabah

1 yumurta

1 kk peynir

5 adt zeytin

1 dlm ekmek

2 bardak cay

Ara

1 salata

Öğle

1 tbk barbunya

Akşam

1 kepce corba

2 yk pilav

1 kase yoğurt

4 lt su sade 60 dakika yürüyüş

Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.

Yahuu ne diyon senn senin kilon nekii..
Tv kanalı varya TLC normal uydu kanalı orda bi programlar var acayip guzel lütfen seyret firsat bulursan..
Bakk bu kızin hayatı anlatılıyor mesela..
Burda ingilizce ama tv de türkçe dublaj şeklinde bence seyret.

Vuuuuu gaza gel :))) yapilmaz demiyorum zaten ya uzun sure bu kiloda oldugum icin ayaklar ayri zorlaniyo bel ayri diz ayri o yuzden dedim.
Kontrollu yapiyorum zaten su an ins biraz yukum hafifledimi cok daha rahat yapicam.

Sizi okumakta cok iyi geliyo suraya bi sesli mesaj istiyorum soyle takipte zorlandigim an basip dinleyeyim basip cemkireyim :D

Menum 07.07.2017 Cuma

Sabah

1 yumurta

1 kk peynir

5 adt zeytin

1 dlm ekmek

2 bardak cay

Ara

1 salata

Öğle

1 tbk barbunya

Akşam

1 kepce corba

2 yk pilav

1 kase yoğurt

4 lt su sade 60 dakika yürüyüş

Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.

Annen neden yatıyor canım..
Daha önce yazdın mi kaçırmış olabilirim.
Geçmiş olsun..
Rabbim şifa versin.

Back
X