Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

org_27XD1ESJ_450x452.jpg

Ayyyy ben buna manasızcaaaaa çok güldüm yahuuu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İçinize atmayın e miiiiiiiiiii ?

perşembeyi sayma. 3. günü bugün. eskiden benim de öyleydi de miyom işi bozdu. feleğim şaşıyor valla. akşamki halimi görseydin sen:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Neyse yine 3 müş , az kalmış yani .
Doğrudur , etkiliyordur illa ki.

En azından önümüzdeki 3 hafta kafamız rahat olacak öyle düşünelim :KK66:

60kiloyum 60kiloyum karatay usulunu leptin olayini cok benimsiyorum zaten.
Gecen sene yaptim bir sure ramazan girince bozdum.

Zaten bende bir sure sonra ekmegi birakmak istiyorum.

Ama su an ekmegi kesip bi sure sonra saldirmak istemiyorum.

Ben ozellikle persembe yapcamki tarti oncesi ne atarsam kardir diyerekten :)))
Duzenli 1 ay yapmak istiyorum ins.
10 agustosa kadar gibi.

efsercim sen kv ile mi aynı evde mi yaşıyorsun? sanki ben öyle anladım:KK39:

geçmiş olsun bonuscum. bence karatay tarzı beslen.

protein ağırlık ye bence.
Aynı apartaman kuzum eltim ben kv ile birde kv nin kiracası var arada oluyor olmuyor yani hücresel kolini seklinde yaşıyoruz ....
Ayy aklıma geldi birde eltimin oglu evlenirse oda gelirmiş ayyy içim bir tuaf oldu :confused:

benim kilom 80 küsur. bu ayran aşı muhabbetinde benim kilomdaki kişilerin ayda iki kere ardarda ikişer gün yapmaları öneriliyor. bugün bir bakayım da belki yarın da yaparım.
Yap bakalim regli sisini alir.
Etkisi olur mutlaka.
Ben icine bol nane salatalik isot da atiyorum.
Isotun faydasi oluyor.

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn ...totosunu yana devirep eceme de :KK15::KK15::KK15::KK15:

Evet şu an yanıltıcıdır tatlım , hem spor hem uykusuzluk ödemi ..

Börülceeeeeeeeeee :halay::halay::halay: nelere kadir olmuş de hele heidi :KK70::KK70:
umarım öyledir
bugün pazar ya azıcık fazla ekmekli bi kahvaltı yaptım
akşama kısmetse terasta mangal yapacağız, sıfır ekmekli erken bi akşam yemeği olacak.
mutlaka akşam yürümek istiyorum parkta, en az 45 dk tempolu.
dün akşamki çok iyiydi

Bugün işin gücün arasında kendime bir detoks çotbası yapayım yoğurtlu kefirli, dolabı bir açtım yoğurt mayalamayı unutmuşum:işsiz: sabah mayaladım artık yarına bir ayran aşı yapacağım kendime. Yavaşladı bi kilo vermem, belki bir atağa geçer de 69,9 gelir hem.:halay:

Bonus Bonus Mor Vampirella Mor Vampirella ben pazartesiyi bekleyemedim. dün akşam bir bardak kefirin içine zerdeçal zencefil ve tarçını koyup bardağın 3/4 ünü içtim. kalan 1/4 ünü de kahvaltıdan sonra içtim. başladım yani. muhtemelen salı akşamı içerim ya da ev yoğurduyla yapar yerim ikinciyi:KK53::KK53::KK53:
Bende sabah kahvaltımı yaptım sonra başladım bugün ayran aşına ne kadar sürüyor bu çok fazla dayanamam sanırm tek besine :-):-):-)

Back
X