- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
inşallah Aus cum. şu şişkil insin oynasın artık kilolar![]()
Canım inmiştir yahu , kaçıncı günü reglinin , bitip yenisi gelecek neredeyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah Aus cum. şu şişkil insin oynasın artık kilolar![]()
Ayy halaylar gelmiş yazınca aklıma geldi![]()
Halam geldi bu sabahbu hafta süper olacak
![]()
perşembeyi sayma. 3. günü bugün. eskiden benim de öyleydi de miyom işi bozdu. feleğim şaşıyor valla. akşamki halimi görseydin senCanım inmiştir yahu , kaçıncı günü reglinin , bitip yenisi gelecek neredeyse![]()
perşembeyi sayma. 3. günü bugün. eskiden benim de öyleydi de miyom işi bozdu. feleğim şaşıyor valla. akşamki halimi görseydin sen![]()
Neyse yine 3 müş , az kalmış yani .
Doğrudur , etkiliyordur illa ki.
En azından önümüzdeki 3 hafta kafamız rahat olacak öyle düşünelim![]()
Ay benim icimde atacak yer kalmadı![]()
Ayyyy ben buna manasızcaaaaa çok güldüm yahuuu
İçinize atmayın e miiiiiiiiiii ?
Ben varim ama bi yigit ciksa karsimaBu hafta yok mu bireyselde kapışan ?
İlla ben mi kapıştırayım sizi yahu ? meydan okumalar göremedi gözlerim![]()
Bende yiyorum bakalim nasil olacak.mutlu pazarlar kızlar![]()
kahvaltımı yaptım sonra da ayran aşımı hazırladım. bakalım nasıl olacak![]()
suspushanimcim
Aynı apartaman kuzum eltim ben kv ile birde kv nin kiracası var arada oluyor olmuyor yani hücresel kolini seklinde yaşıyoruz ....efsercim sen kv ile mi aynı evde mi yaşıyorsun? sanki ben öyle anladım
geçmiş olsun bonuscum. bence karatay tarzı beslen.
protein ağırlık ye bence.
Yap bakalim regli sisini alir.benim kilom 80 küsur. bu ayran aşı muhabbetinde benim kilomdaki kişilerin ayda iki kere ardarda ikişer gün yapmaları öneriliyor. bugün bir bakayım da belki yarın da yaparım.
Aynı apartaman kuzum eltim ben kv ile birde kv nin kiracası var arada oluyor olmuyor yani hücresel kolini seklinde yaşıyoruz ....
Ayy aklıma geldi birde eltimin oglu evlenirse oda gelirmiş ayyy içim bir tuaf oldu![]()
umarım öyledirtünaydınnnnnnnnnnnnnnnn ...totosunu yana devirep eceme de
Evet şu an yanıltıcıdır tatlım , hem spor hem uykusuzluk ödemi ..
Börülceeeeeeeeeeenelere kadir olmuş de hele heidi
![]()
Bende sabah kahvaltımı yaptım sonra başladım bugün ayran aşına ne kadar sürüyor bu çok fazla dayanamam sanırm tek besineBonus
Mor Vampirella ben pazartesiyi bekleyemedim. dün akşam bir bardak kefirin içine zerdeçal zencefil ve tarçını koyup bardağın 3/4 ünü içtim. kalan 1/4 ünü de kahvaltıdan sonra içtim. başladım yani. muhtemelen salı akşamı içerim ya da ev yoğurduyla yapar yerim ikinciyi
![]()