Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nana vereceğini vermiş alsın o akadr da bana ne oluyo.. hala şişkoyum hala şişkooonana senden çok almış n'haber![]()
nana vereceğini vermiş alsın o akadr da bana ne oluyo.. hala şişkoyum hala şişkooo![]()
Baktı olmuyor alternatif arıyor
Tamam canımTünaydınnnnnnnnnnnnnnn Kurban Bayramına 95 e inecek bonuscan kişisi
heeeeemennnn , derhal , acileeeeeen
Cumada ilk kilo bildirimin olsun . bak şimdi sormuyorum , insaflı günüm
günaydınnnnnn, tünaydınnnnn her biri sana gelsin hafta sonu kaçıran nehirim
nihal candan performansı
Kuzummmmmmmmmmmm kaçtın sen kilo bildir kiloooo , 65 miydi
peki . çıkartıyorum o zaman yarış grubundan . yaparsan yine ahuyu etiketlersin , listeye alır en azından
günaydınnnnnnnn mortim ... sabah yürüyüş yaptım jillian hatun akşama doğrutartın iyi mi hoş muuu ? benim ki henüz -200
düğün nasıl geçti ?
deli parem sana da günaydın nnnnnnnnnnn
hadi bakalım .
hantal kelebekkkk
hımbıl kelebekkkkk
tırtıl olacaktın sen haniiiiiiiiiiiiiiiii ?
biter tabiii kuzum , keyif almaya bakıp ..boya falan sürün burnunuza
hadi sana da hayırlısı ...
dün geçe son koyduğum listeye kadar topladım ben cuma cumartesi pazar puanlarını. ordan devam edersin .
pes etmek yok balımmmm , beni düşün
sana da en bi güzel az yoruculu haftalar begümümmm
ohhhhh bende az sonra başlayacağım o tüm saydıklarına![]()
Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
Yeme kirizine girerim, demeyim şuanda tam o durumdayım da bahane arıyorum![]()
ben içecekleri yazsam roman olur, bu nedenle yazmıyorum![]()
Baktı olmuyor alternatif arıyor![]()
Duymamis gibi yap abla.Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste
Valla ben çok netim kim olursa olsun anında koyarım tavrimi..
Duydugumu belli ederim.
Ayyy çok kötü bir durum. Sen mi duydun?![]()
Yok abla grme.Yeme kirizine girerim, demeyim şuanda tam o durumdayım da bahane arıyorum![]()
20 senedir ne kayalar düştü kuzum yine ses etmedim ama bi sefer bir gidesim var sanki alıp başımı gidecek gibiyimDuymamis gibi yap abla.
Simdi tepki koysan ayni binadasin.
Daha bi sikintilar olacak.
Araya sogukluk girecek falan.
Meyve veren agaci taslarlarmis sizinki de o hesap.
Bosverin sizi taslasinlar ama siz kendi kalitenizi ortaya koymus olursunuz tepkisiz kalarak.
Bi ara bnm kv dede oyle bisey oldu.
Ben inadina ona cok iyi davrandim sonra utandi, pisman oldu yaptigina
Kızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
Oyy oyy yaa şimdi siz bi binadasiniz ya hani kv hep mi böyle seni ona onu sana mı konuşur.duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste![]()