Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 Nare83
anacım ben 65 den kayıt aldım , ona göre sonra 66 idim diye isyan çıkarma cuma günü :skandal::skandal::KK70:

Antepia27 Antepia27 özel hoca mı dedin ? hemi de @Lunya ya karşı :cool::cool:

@Sherrysherrylady senin ovulasyon dillere destan takımda , o yüzden şimdi gördüğün artıları haftaya yatırım say ... aynen devam et.

@irmae :KK43::KK43::KK43: mesajın enerjimi vakumla çekti sanki ... ama artık neyin stresi ödemi bu ? geldin geçti bitti ....

@_SARAYCA_ ayyy koca kıyafetlerden 200 gr mı eksi çıkardın canım ? sen 57.8 olmuşsun haberin yok :KK70: bu arada benim eşimde evlenirken çok zayıftı ... fotolara bakıyoruz da :skandal:

bu arada video ile ilgili tek ortak sıkıntım o , yere yatıyorum ...3 2 1 hoop başka hareket :KK12:

ErSeSi ErSeSi çok geçmiş olsun . Oluyor öyle kazalar , hele de dışardayken hep yaşadık . Rabbim büyük kaza beladan korusun .
Sende aman diyeyim tekrar edip duruyorum bu haftanın velinimetini kaçırma sakın .... 68 ler hedef unutma :KK55:

suspushanimcim suspushanimcim yürü beeee kasırgammmmm spor şahane :sampiyon:

igdedali igdedali adlı yarışmacımız kendi isteği ile yarışmadan ayrılmayı talep etmiştir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

@nehirnil111 geçmiş olsun kuzum :KK19:
cok sagol canim tesekkur ederim merak etme bugun artik spora bi giris yapmam lazim

10 temmuz

Kahvaltı : Mantarlı omlet, peynir, domates, salatalık, 1 etimek, şekersiz çay

Ara: 3 kaşık yoğurtlu salatalık

Öğlen : 1 balık

Ara: Şekersiz kahve

Akşam (17:00) : Yarım tavuk dürüm, 1 ayran

Ara :1 dilim kavun

Spor : 5 mil leslie yapıcam
Su: 2 litre
İçecek : 2 kupa form çayı, 2 kupa yeşil çay
Çok güzel bir menü daha :KK9:

Sabah azıcıklı olan şey dışında menü güzel bu bir ...

Akşamı kabağı çiğden rendele , dereotu nane at ..ben yarın öyle yapacağım da :)) bu iki ...

Ton balıklı omleti bende merak ettim ..3 :))

sadece 1 kare bitter bu da son:confused:
Kavak tarifini ayrıntılı alabilir miyim anlaş rendeleyip ne yapacak sonraa

Menumu yazayim.

Sabah 7 8 de
Soguk su 750ml

Kahvalti 10 da
Menemen acili
2dilim kizarmis kepekli ekmek
Salatalik
Marul
3kupa 5i bi yerde

Ara
Bi su bardagi kefir

Ogle15.30
Bi tabak kabak bol acili
Yogurt
2tatli kasigi pirinc pilavi

Ustune bi kupa sade kahve
18.00de
Bi dilim karpuz
Daha da bisey yemem cok sis hissediyorum sabahten beri.
Soguk su etkiledi sanirim.

Su
2ya yakin yine icerim.
Spor90dk tempolu yuruyus
2saat normal yuruyus.

Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812
Kaptanim bu sislik icin ne yapabilirim.
Lavaboya da tam cikamiyorum.
Acinin faydasi oluyordu ama artik etki etmiyor.

Yarın ablamlar geliyor alanyadan, annemlere. Bende gidicem. Yarından itibaren güzel bir üç günlük menü istiyorum, annemlerede götürüp yiyeceğim tarzda ne olabilir, saf pro dedi Nare83 Nare83 ama herkesin içinde yiyip göze batmayacak bir şey olması lazım :confused:

Yarın ablamlar geliyor alanyadan, annemlere. Bende gidicem. Yarından itibaren güzel bir üç günlük menü istiyorum, annemlerede götürüp yiyeceğim tarzda ne olabilir, saf pro dedi Nare83 Nare83 ama herkesin içinde yiyip göze batmayacak bir şey olması lazım :confused:

yemek tarzı mı?
yoksa böyle çaylık birşeylermi salata gibi vs

cnm yediigimde gerçekten toktum
ama şuan yavaş yavaş açıkıyorum ve bu açlık zayıflatıyor insanı

bayam hedefim 59 oldugu için sıkmalııym dişimi
Helal olsun abla ünalan ulaşırsın şimdi kaçtı kilon bende bayrama 59 istiyorum ama durakladı kilo vermem:(

yemek tarzı mı?
yoksa böyle çaylık birşeylermi salata gibi vs
1 günlük menü canım, çünkü sabah diyetisyene gidip ordan anneme geçicem, akşama kadar dururum. Salata yoğurt mu yesem öğlen de akşam da.

Oyyyyyyyy spor aşkına ... oyyyyyyyyyy kilo verme aşkınaaaaaa ..... oyyyyyyy 52 ler aşkına ...... abdominaller çıksın diyeeeeee... yağlar gitsin diye ... :21::21::21::21:

Emeksiz bir halt olmuyor dostum ... totomdan akan teri gör tartı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben geldimmmmmmmmm önce menü yazayım ...

Bugün ters köşe uyguladım . En uygun gün bence . Bende işe yarıyor ... Karbonlu ve ekstra sporlu ...

Yarın tekrar minimize menüme dönünce ... çarşamba güzel sonuçlar göreceğim diye hesapladım ... :cool:

Pazartesi TERS KÖŞE menüsü

06:45
30 gr kadar lor/dere otu / 2 ceviz içi
2 hşl. yumurtanın sadece beyazı.
Beyaz çay.

07:30
Sade kahve / 1 dlm tahıllı siyez üstü vişne reçeli

11:00
Nescafe sade / 10-15 kadar beyaz leblebi /kuru erik

13:00
3-4 kaşık kıymalı bezelye
Domatesli kepekli makarna (1 servis kaşığı)

Spor öncesi 16:30 fıstık ezmesi / 1 dlm ananas /maden suyu

Spor sonrası 18:00 1 muz / y.mersinli yoğurt

Gelelim spora .... :spor: Ahu060812 Ahu060812

Sabah 70 dk tempolu yürüyüş

Akşam 30 dk interval kardiyo ( kondisyon bisikletinde)

30 dk pilates
20 dk ön arka kol ağırlık 12*3 set / plank 3*90 / sit wall 2dk*3 set

Su 2.1 litre henüz.

Back
X