Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyyyyy spor aşkına ... oyyyyyyyyyy kilo verme aşkınaaaaaa ..... oyyyyyyy 52 ler aşkına ...... abdominaller çıksın diyeeeeee... yağlar gitsin diye ... :21::21::21::21:

Emeksiz bir halt olmuyor dostum ... totomdan akan teri gör tartı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben geldimmmmmmmmm önce menü yazayım ...

Bugün ters köşe uyguladım . En uygun gün bence . Bende işe yarıyor ... Karbonlu ve ekstra sporlu ...

Yarın tekrar minimize menüme dönünce ... çarşamba güzel sonuçlar göreceğim diye hesapladım ... :cool:

Pazartesi TERS KÖŞE menüsü

06:45
30 gr kadar lor/dere otu / 2 ceviz içi
2 hşl. yumurtanın sadece beyazı.
Beyaz çay.

07:30
Sade kahve / 1 dlm tahıllı siyez üstü vişne reçeli

11:00
Nescafe sade / 10-15 kadar beyaz leblebi /kuru erik

13:00
3-4 kaşık kıymalı bezelye
Domatesli kepekli makarna (1 servis kaşığı)

Spor öncesi 16:30 fıstık ezmesi / 1 dlm ananas /maden suyu

Spor sonrası 18:00 1 muz / y.mersinli yoğurt

Gelelim spora .... :spor: Ahu060812 Ahu060812

Sabah 70 dk tempolu yürüyüş

Akşam 30 dk interval kardiyo ( kondisyon bisikletinde)

30 dk pilates
20 dk ön arka kol ağırlık 12*3 set / plank 3*90 / sit wall 2dk*3 set

Su 2.1 litre henüz.
Gozunu sevdigim kaptan
Yumurtanin sarilari kusmez mi sana;))

Niye ki kizz
Daha cok dugune verirsin verirsin.
Kilodan ziyade düğünün kendisi stres sebebi:ıslık: Zaten düğüne daha 1 seneden çok var. Şimdilik nişan kız isteme ikisi bir arada olacak. Eylül demiştik ama Ekim-Kasım'a sarkabilir. Erkek arkadaşımın ailesi Mersin'li Tokat'ta çalışıyorlar. Eylül'de de orda olacaklar. Az ertelemek benim de işime gelir. Şu kız isteme olayını da anlamıyorum. Yahu aileler tanışmış. Belli ki iki taraf da razı bu işe. Yok illa Hayriş'e tuzlu kahve yaptıracaklar:-)

Kilodan ziyade düğünün kendisi stres sebebi:ıslık: Zaten düğüne daha 1 seneden çok var. Şimdilik nişan kız isteme ikisi bir arada olacak. Eylül demiştik ama Ekim-Kasım'a sarkabilir. Erkek arkadaşımın ailesi Mersin'li Tokat'ta çalışıyorlar. Eylül'de de orda olacaklar. Az ertelemek benim de işime gelir. Şu kız isteme olayını da anlamıyorum. Yahu aileler tanışmış. Belli ki iki taraf da razı bu işe. Yok illa Hayriş'e tuzlu kahve yaptıracaklar:-)
Yap yap icir o kahveyi hatirasi olur.
Hatta sen tuzlu yapma farklilik olsun karabiberli yap :)

Ausencia Ausencia
ablam benim kilomla onun kilosu nasıl bir tutarsın. Benim mide minnacık tı iki lokma fazla yesem saklayacak alan yok ama geniş mide de her yere saklanır :KK53:
Eskiden her ramazan suzulurdum bu sefer artı oldu, hiçbirşey anlamadım :confused: bari doğru düzgün birşeyler yeseydim de öyle şişseydim :confused:
Bu arada ilk defa kolestrol 150 yi gördü , şişmek iyi geldi her halde :KK70::KK70:

Neyse ki güzel bir haber ...
Canım senin menüler sıkı , doyurucu sağlıklı ve düzenli iken de çok güzel kilo veriyordun ... o yüzden ablan yemezzzzzzz :cool: eni konu yemişsin ki kilo almışsın :rolleyes:

Yeme kirizine girerim, demeyim şuanda tam o durumdayım da bahane arıyorum:rolleyes:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: önce bunu göstereyim ... arada kaynamasın .

Sonra yorum yapayım .

Ben yaşadım bunu , yan yana odalardaydık ... Yan odada elti , 2 görümce ve kv ... bayramdı doğumuma günler var ... bıdı bıdı çekiştirme bi haller bunlarda eni konu ...
O vakit rahmetli dede yaşıyor , kv de kalıyor ..kulakları da ağır işittiği için kv tayfası adamın yamacında hakkında konuşmaya alışmış.

İçeri girdim , görümcemden bekar olana o vakit ;

..... cım siz dede ile yaşarken , bu şekilde konuşmaya alışmışsınız ama herkesin kulakları dedem kadar ağır işitmiyor ..biraz daha yavaş konuşun :süslü: dedim ve çıktım ... O kadar ... ne onlar ayyy yenge bilmem ne diye arkamdan geldi ... ne ben konuyu bir daha açtım ... Tabii 8 seneyi aştı bu olay olalı..şimdi alıştılar tarzıma ..eminim 100 mt yakınımda dahi konuşmazlar :KK70:

demem o ki ; söylerim ama uzatıp tartışmam .

kahvaltı 08:30
1 dlm kaşar
2 tam ceviz
kahve

öglen 13:00
kıymalı kabak
1 kase yogurt
5 yarım ceviz

3 lt su+1 lt detoks suyu :KK75:

:super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Çorbamı zaten tuzsuz yaptım öyle içiyorum bir tek yeşil çayı biraz fazla içmiş olabilirim bugün daha dikkatli gidiyorum o yüzden.
sana da bir :super::super::super::super:
Ausencia Ausencia tatlım spor yapabilirim dedim ama yapamıyorum işten güçten :KK43: listesiyi zora sokacaksam beni çıkarır mısın canım?

tamam çıkarayım seni de , yine de yaparsan yarış dışı olur ahuyu etiketlersin .

Hahaha abla ya inşallah arkadaş üye değildir çok merak ediyorum acaba birbirini tanıyan ama burda üye olup kendilerinin normalde arkadas oldugunu bilmeyenler var mı :-) ne hayalperestim:KK72:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ayy beni yazdıklarımdan çıkaracak olan çoktan çıkarmıştır bence :KK70::KK70:

10 temmuz

Kahvaltı : Mantarlı omlet, peynir, domates, salatalık, 1 etimek, şekersiz çay

Ara: 3 kaşık yoğurtlu salatalık

Öğlen : 1 balık

Ara: Şekersiz kahve

Akşam (17:00) : Yarım tavuk dürüm, 1 ayran

Ara :1 dilim kavun

Spor : 5 mil leslie yapıcam
Su: 2 litre
İçecek : 2 kupa form çayı, 2 kupa yeşil çay

Akşam olmamış .
Tartı artı iken hiç olmamış .
Önümüzdeki 3 güne detoks aramak zorunda kalmadan bunları kısmak gerek işte .

cok sagol canim tesekkur ederim merak etme bugun artik spora bi giris yapmam lazim

Bu akşam spor bildirimini bekliyorum mutlaka ..senin ve @masumm un

Kavak tarifini ayrıntılı alabilir miyim anlaş rendeleyip ne yapacak sonraa

O kadar :KK70: kabak rendele , salatalık rendele , dere otu doğra ... yoğurtla karıştır .. stersen biraz ceviz dövebilirsin ... biraz nane üzerine .

Menumu yazayim.

Sabah 7 8 de
Soguk su 750ml

Kahvalti 10 da
Menemen acili
2dilim kizarmis kepekli ekmek
Salatalik
Marul
3kupa 5i bi yerde

Ara
Bi su bardagi kefir

Ogle15.30
Bi tabak kabak bol acili
Yogurt
2tatli kasigi pirinc pilavi

Ustune bi kupa sade kahve
18.00de
Bi dilim karpuz
Daha da bisey yemem cok sis hissediyorum sabahten beri.
Soguk su etkiledi sanirim.

Su
2ya yakin yine icerim.
Spor90dk tempolu yuruyus
2saat normal yuruyus.

Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812
Kaptanim bu sislik icin ne yapabilirim.
Lavaboya da tam cikamiyorum.
Acinin faydasi oluyordu ama artik etki etmiyor.

2 kaşık pirinç pilavını hiç sevmedim .
Akşam telafisi açlıkla olmaz .
Tam aksine iki öğünde de dolu dolu sebze, salata , yoğurt olsaydı o şişlik olmazdı .
Ödem atıcı çaylar iç ... kiraz sapı varsa kaynat iç .maydanoz suyu iç .hepsini değil tabii birini seç.

Sakince ama iğneli bir şekilde ikisi ile aynı ortamdayken laf sokarım :sinirli:

aynı ben :cool:

Tamam bakıp buldum canım :KK66:

Ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben hesapladım yazdım hepsini dedim ya ne arıyorsun sen geçmişte :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayyy bayılacağımmmmmmmm bir de o kadar didik didik okudum geçmişi .... hepsi bilmem kaçıncı sayfadaki mesajda pazara kadar sen ordan devam et yazdım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

telden de dedim ya hesapladım ben diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X