Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkese:KK28:
Sabah tartımla münakaşa halindeydik. +300:KK12: Bi ödem durumum var ama çözemedim sebebini. Önceki gece pek uyuyamadım. Bi de yol yaptım o kadar. Ondandır diye tahmin ediyorum ama canım da sıkılmadı değil. Bugün ödem atıcı çaylarla haşır neşir olayım:işsiz:

bi tabakta bana koy masaya :KK43:.

Kolay gelsin iyi eğlenceler ... Biliyonuz ben kankilerle olmayı pek severim :KK45:
Geçen gün duramadım perşembeye parkta piknik ayarlayıp hepsini toparladım :KK45:
Ay sen tam benim kafadansin bacım yakın olaydık çocuklar okula gidince buluşurduk
Bi kahve icsek iki sohbet etsek yeterdi bu aralar kendimi yanlız hissesiyorum sahi nereye gitti benim arkadaşlarım arabistana gidince ordakiler orada kaldı yada türkiyemin degisik yerlerinde telefonda yetmiyor okuldan bir arkadas var onunda ablası cik hasta bu aralar istanbula gidip geliyor birde çalışıyor zaten çocuklar küçük olunca herdaim görüşemiyoruz derken kimse kalmamış insaallah yeni evde iyi insanlarla karşılaşırım

Daktırım nerdesin hala diyete adepte olamadınmı :KK45: @kelebekolacam

Ahu060812 Ahu060812 Atom karıncam kolay gelsin :-).

Ece bacım sen niye mezun oldunki hala kilo vermeye devamsa listeye faydan olurdu

@igdedalı Hayrişim senide kutlarım kuzum geçen hafta sanırım sende derecedeydin :KK60:
Bacim bu arada dört günlük yaptım cok yoğunum hemen arkasindan veremeyecegimi düşünerek aslında tamda liste icin mezun oldum bak yine dikkat ediyorum sporuda yapiyorum hala eksiye geçemedim

günaydın fıstıklar geçmiş birikmiş direk günümüzden daldım konusunun ortasına işler biraz yoğun sizler nasılsınız :)
Bende mimu eski mortim nerde diyordum

Günaydın kızlar,
bugün evden çalışmamın karşılığı olan ilk mayışımı aldım, mutluyum gururluyum.
ofise pazartesi geçiyorum, haydi hayırlısı bakalım. odam masam hazırmış.
Nare83 Nare83 ne kadar güzel olmuşsun kız ayy ben senin gibi incelsem bana yeterdi aslında. ama 1 beş kilo versen manken olacaksın valla manken.
çok güzelsin bacımm çokk !

Ausencia Ausencia dün bir de eşimin pastadan da yedim, düne göre çok güzel eksilerim var, ama tabi bu ovulasyon şişliğinin inmesidir diyorum, şımarmak yok, yürüyüş çok işe yarayacak gibi, umutlandım. akşam hatta kaslarım agrıyor 1 gün ara versem de kasları dinlendirsem mi dedim. eşim dinlen tabi dedi oda lazım. sonra dedim ki ayy ya ben şimdi o pastayı nasıl yakacam ay yürüsem ne iyiydi filan derken eşim dedi ki belli oldu sen rahat edemicen hadi git ben eceye bakarım .. gittim yürüdüm iyi geldi.. sonrasındaki yorgunluk çok güzel geliyor. ama kendime bi ayakkabı alacağım yürüyüş için güzelinden. ya da tabanlıkta oalbilir.

aeben aeben cim aslında ovulasyonun türkçesi yumurtlama ama ben bu kelimeyi kullanınca tavuk gibi hissediyorum kendimi :D
bir tavuk gibi yumurtladığını bilmek çok tuhaf oluyor :D
neyse, ben reglde de şişerim ama ovulasyonda daha çok. herkes foss diye iner ya reglden sonra ben de senin gibi şişerim.
reglin 6. günü gibi en hafif zamanlarımdan biridir. sonrası malum.
belli ki sende ovulasyonda şişenlerdensin. karnım bile şişiyor benim, malum bagırsak sıkıntıları ve wc sorunu da oluyor.
cinsim demiştim dimi :D

en son 63,5 tum amaa şuan bilmiyorum
biraz kaçırdım , bu cuma ne t kilo belli olur
Bende öyleydim şu an moralim çok bozuk neden olduğunu anlamadığım şekilde kilo aldım ayran aşı deneyim dedim iki gün o da olmadı akşama beceremedim zaten üstüne bir de kilo aldım çok sinirlerim bozuldu

Back
X