Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün güzelim Rabbim bağıslasınnBacım 10 gün yoktum evde. Ankaraya geldim ama bebisimiz doğdu o yüzden hic gezemedim ki..birkez cikabildim dışarı![]()
Ay sen tam benim kafadansin bacım yakın olaydık çocuklar okula gidince buluşurdukbi tabakta bana koy masaya.
Kolay gelsin iyi eğlenceler ... Biliyonuz ben kankilerle olmayı pek severim
Geçen gün duramadım perşembeye parkta piknik ayarlayıp hepsini toparladım![]()
Bacim bu arada dört günlük yaptım cok yoğunum hemen arkasindan veremeyecegimi düşünerek aslında tamda liste icin mezun oldum bak yine dikkat ediyorum sporuda yapiyorum hala eksiye geçemedimDaktırım nerdesin hala diyete adepte olamadınmı@kelebekolacam
Ahu060812 Atom karıncam kolay gelsin
.
Ece bacım sen niye mezun oldunki hala kilo vermeye devamsa listeye faydan olurdu
@igdedalı Hayrişim senide kutlarım kuzum geçen hafta sanırım sende derecedeydin![]()
Bende mimu eski mortim nerde diyordumgünaydın fıstıklar geçmiş birikmiş direk günümüzden daldım konusunun ortasına işler biraz yoğun sizler nasılsınız :)
Takimi muhabbeti birakmam mumkun mu :))ama su siralar menü yazip kilo bildirimi yapmicam..Döndüm canım başladım çok şükür
Sende dönecekmisin rakıma
Amin Delycimm..Allah analı babalı büyütsün güzelim Rabbim bağıslasınn
Hosbulduk hayrisim. Amin..:))
günaydın fıstıklar geçmiş birikmiş direk günümüzden daldım konusunun ortasına işler biraz yoğun sizler nasılsınız :)
Hayırdır bilmediğimiz.hayırlı bir durum mu varmimu88 canım hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin sonrada bir yastıkta kocatsın inşallah
bu arada da çok çok güzel fıstık gibi olmuşsun![]()
Bende öyleydim şu an moralim çok bozuk neden olduğunu anlamadığım şekilde kilo aldım ayran aşı deneyim dedim iki gün o da olmadı akşama beceremedim zaten üstüne bir de kilo aldım çok sinirlerim bozulduen son 63,5 tum amaa şuan bilmiyorum
biraz kaçırdım , bu cuma ne t kilo belli olur
mimu88 canım hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin sonrada bir yastıkta kocatsın inşallah
bu arada da çok çok güzel fıstık gibi olmuşsun![]()
Hayırdır bilmediğimiz.hayırlı bir durum mu var