Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam ki mantıya 2 kaşıkta olsa gerek yokmuş...balık salata gayet güzel ikiliymiş.
Su miktarı güzel.
Sporda hiç olmamasından iyidir :)

Patatese gerek yokmuş senin menüde de.
Demiştim kilon azaldıkça , iki kaşık onun tadı bi kaşık bunun nefis körlemesi bile tartıyı etkiler .
Spordaki sıfırlarını da gördüm :KK43: bakalım ahu nereye gidiyor ?

Canım diğer mesajını da okudum , tamam cuma bildir kilonu .
Sporu ihmat etme aman .

Motor canım ya ... koku ancak ondan gelir.

Menemenci başı oldun sen bu ara :)

Sporun yine harika ada.

Içine attığın için bu kadar sıkılıyorsun .
Kimse ile ağız dalaşına girmene gerek yok.
Ha senin gibi bulaşmamayı , duymazdan gemeyi de tercih edebilir bir çok kişi. Ama bunu tercih edeceksin kendini de için için yememelisin . Umursamamayı başaracaksan sessiz kal yani.
Kendini yiyeceksen konuş gitsin .

Küçük insanlar...
Küçük hesaplar ... sana büyük dertler veriyorsa efser ... yanlıştasın demektir.

Toparlanmış menüler ... yazacak olmak bile buraya tutuyor insanı aebenim.

Şu an için gerek yok ki nisa..kilon gidiyor.bu gece ki şişlik yarına iner zaten bence.

Hülyacım hoş geldin .
Herkes iyi şükür ... bildiğin gibi bıraktığın yerdeyiz.

Vay vay vay .... bu haftada iyi bi eksi gelecek sanki ecem ...
Küçük insanlar, küçük hesaplar, büyük dertler. Vayy ben bu sözü kullanırım ;)

evet kol dikkatimi çekti. bende de kalın kol sorunu var. tabi seninki benimkinin yanında devede kulak kalır.
38 beden gömlek alıyorum herşeyi tamam kolları sıkıyor. nefret ediyorum bu durumdan. kilo verince gidiyor tabi bende göbek yok mesela çok
kol ve bacaklarım çok kalın
Aynen benimde kollarım kalın, zayıfkende böyle

sagolasın nefscim. allah tüm işsizlere gönlüne göre iş versin.
bol huzurlu, dolgun maaşlı ve kariyer açısından tatmin eden iş herkesin olsun diyorum.
harika bir duygu evet, 1,5 yıldır bu duyguyu özlemişim.
işe gidip gelmeyi de çok özledim. evden çalışmak güzel de sosyalleşmenin tek yolu benim gibi çalışmaksa eğer can atıyorsun ofise gitmeye.
ben de bu tür garibanlardan biriyim.
bazen yazıyorsunuz ya çaya kahveye arkadaşım geldi, ne özeniyorum bir bilsen.
işin komiği istesem de arkadaş edinemiyorum, belli bi yaştan sonra zormuş :KK43:
Valla bende öyleyim.
Çalışmasaydim herhalde hiç sosyallesemezdim.
Komşuluk hiç bana göre değil.
Aslında ozeniyorum ama bu türlü olmuyor...
Neyse senin için güzel oldu..
Dilegine de kocaman bir amin.

Benimki de kocadan :KK43: en zoru da bu sanırım
Herkesin bi sinavi var canim hayat boyle benimde sinavim anam oyyy oyyy bide ana diye biseyde diyemiyoruz oda bunun farkinda es olsa çatır çatır kavga edersin... anayla edemiyorsunda bu soyleni sayiyor herbisey soyler sonrada ben birşey demedim der... yazik ablamla ben boyle bakariz biz artik pes ettik ne soylerse söylesin he diyoruz he he ;))))) bu seferde bak haksızsınız nasilda sustunuz diyor :KK70::KK70::KK70:guluyoz ablamla

Valla bende öyleyim.
Çalışmasaydim herhalde hiç sosyallesemezdim.
Komşuluk hiç bana göre değil.
Aslında ozeniyorum ama bu türlü olmuyor...
Neyse senin için güzel oldu..
Dilegine de kocaman bir amin.
Bende komsuculuk beceremiyom cook istiyom artik evde olunca bi komsum olsun istiyorum soylr arada bi cay kahve iyi gelir.... bende cook sosyal bi hayattan a sosyal yasama düştüm bu sene kizimi anaokula baslayacak onu gonderecem bi komsu yaptim kendime yeni sitede cocuklarin başında dururken tanistim anlastik ekimdr spor salonuna yazilacagiz onunla haftanin 3 gunu iyi gelecek bana...

Bende komsuculuk beceremiyom cook istiyom artik evde olunca bi komsum olsun istiyorum soylr arada bi cay kahve iyi gelir.... bende cook sosyal bi hayattan a sosyal yasama düştüm bu sene kizimi anaokula baslayacak onu gonderecem bi komsu yaptim kendime yeni sitede cocuklarin başında dururken tanistim anlastik ekimdr spor salonuna yazilacagiz onunla haftanin 3 gunu iyi gelecek bana...

Belkide doğru komşu denk gelmediği icinde olabilir.
Benim karşı komşum çok tatlı ama yaşı büyük benden..
Evde yayılmayı çok seviyorum.
Galiba özlüyorum evden cikmadan aylarca yaşarım :D :D :D :D

Belkide doğru komşu denk gelmediği icinde olabilir.
Benim karşı komşum çok tatlı ama yaşı büyük benden..
Evde yayılmayı çok seviyorum.
Galiba özlüyorum evden cikmadan aylarca yaşarım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Calisan bayan oldugun icin evi ozlersin... sohbet muhabbet is yerinde yapiliyor... eve gelince yorgunluk ayağını uzatip dinlenmek istersin bende oyleydim .. ama simdi evde olunca yeterrrr evden cikayim diye isyan ediyor insan...

Bu sene bu ilde ilk yılımiz cevrede hemen kurulamıyor ben burada cook sıkıldim isyanlardayim iyiki kk var .......

Calisan bayan oldugun icin evi ozlersin... sohbet muhabbet is yerinde yapiliyor... eve gelince yorgunluk ayağını uzatip dinlenmek istersin bende oyleydim .. ama simdi evde olunca yeterrrr evden cikayim diye isyan ediyor insan...

Bu sene bu ilde ilk yılımiz cevrede hemen kurulamıyor ben burada cook sıkıldim isyanlardayim iyiki kk var .......

Evetttt aynen öyle evi özlüyorum.
Zaten okulda yeteri kadar muhabette ediliyor...
Aslında kafa dengi bi komşum olsun isterdim..
Kesinlikle iyiki kk var doğru diyorsun..
Burası yetiyor. ♡♡♡

Canım moralimi bozma biraz ödem attıracak şeylere yoğunlaş, sanırım sıaklar falan da etkiliyor ben de acayip şiştim, şimdi kaptan hücceten kalpten gitmesin diye yazamıyorum kaç kilo artıyı gördüğümü de :), onu bile çok güzel bir biçimde indirdi detoks. Ben vicdan çorbası ile dukan içeceği yapmıştım, ikinci günde miss gibi etkiledi, sen de canını sıkma biraz detoksla toparlarsın. :)
Pek detoks insanı değilim sanırım ama inşallah vereceğim bu kilolaları

Canım Yeşil çay bu konuda çok iyidir ben akşam yemeklerinden sonra biberiye çayını da demleyip içerdim sindirime çok iyi geliyor :KK54:Spor fazla yapmamaya çalış ödem oluyor insanda :KK16:
O da olabilir 3 gündür düzenli spor yapuıyorum belki ödem olmuştur hava zatan 40 dan aşağı inmiyor burda her şey geliyor aklıma artık

Herkesin bi sinavi var canim hayat boyle benimde sinavim anam oyyy oyyy bide ana diye biseyde diyemiyoruz oda bunun farkinda es olsa çatır çatır kavga edersin... anayla edemiyorsunda bu soyleni sayiyor herbisey soyler sonrada ben birşey demedim der... yazik ablamla ben boyle bakariz biz artik pes ettik ne soylerse söylesin he diyoruz he he :KK66:)))) bu seferde bak haksızsınız nasilda sustunuz diyor :KK70::KK70::KK70:guluyoz ablamla
Annem babam ayrı sınav canım :( destek değiller, destek olsalar böyle olmazdı belki de. İşte kendimden iyilere değil kötü durumda olanlara bakıp şükrediyorum, susup sabrediyorum. Eşle kavga da nereye kadar, insan huzur istiyor, çatır çatır kavga da bir yerden sonra işe yaramıyor, çocuklar var susuyorsun bir yerden sonra...

Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812 bugünkü sporum 15 dk kardiyo 15 dk kalça-bacak çalışması yalnız ben egzersizin 2 ile değil 3 ile çarpılması gerektiğini düşünüyorum leslie çok daha hafif bu hareketlere göre leslie de nefes nefese kalmak diye bir şey olmuyor ama fitness blender insanı gerçekten zorluyor bi düşünseniz mi bunu acaba :)

O da olabilir 3 gündür düzenli spor yapuıyorum belki ödem olmuştur hava zatan 40 dan aşağı inmiyor burda her şey geliyor aklıma artık
Açıkcası 1-2 gün ara ver derim spor sonrası kilo genelde fazla çıkar en azından spordan mı anlamış olursun boşa moralin bozulmaz :halay:

ecemavi ecemavi mezuniyetin kutlu olsun bacım.
valla bi ara seninle aynı kilodaydık hatırladığım.
azimle fırtına gibi geldin geçtin listeden.
tebrikler kuzum
Tesekkur.ederim inşaallah sende.en.kısa zamanda hedefine.ulaşırsın
Buralardayım daha verilecek kilom var
Maaşında bereketli olsun

Bende öyleydim şu an moralim çok bozuk neden olduğunu anlamadığım şekilde kilo aldım ayran aşı deneyim dedim iki gün o da olmadı akşama beceremedim zaten üstüne bir de kilo aldım çok sinirlerim bozuldu
Bu tür detoks yada listelerde fark herzaman artı getiriyor maalesef ne yazıyorsa onu yapmak gerekiyor ekleme kiloyada ek getiriyor ayran detoksuyla zamaninda 1.8 kilo vermiştim dort günlük diyetlede2.3 ve 1.8

canımmm çok teşekkür ederimmmm kuzummm

bizim aile arasında bi söz nişan oldu da kuzummm :)
Allah tamamına erdirsin hayırlı olur İnşaallah
Canım dün 68 dakika leslie, 90 dakika yürüyüştü benimki
Kiz @Ahu060812 o bizim takimdan eksik yazma:KK66:

Selam herkese. Ayda bir inatçı keçi moduna giren bünyemle savaşmaya devam :D gram gram iniyorum birkaç gündür. ha gayret, yarından itibaren eksileri görmeye başlayacağım diye düşünüyorum. içim dışım protein oldu kaç gündür ama. :confused:son iki gün bi detoks mu patlatsam ne yapsam hala karar veremedim. böyle artılarla boğuştuğum haftalarda motivasyonum da düşük oluyor. az önce tezgahın üstündeki lokum onu yememi söylüyordu. elim bıçağa gitti, yarısını bölüp yiyecektim. sonra yavaşça bıraktım bıçağı. :KK57:

Açıkcası 1-2 gün ara ver derim spor sonrası kilo genelde fazla çıkar en azından spordan mı anlamış olursun boşa moralin bozulmaz :halay:
Bu aralar fırtınaların etkisiyle bense ikiye katladım sporu ama mezun olnca kasmiyorum vucudum şekillensin alışveriş zamanı sonucta kacamak yapmiyorum yerken

Back
X