Bizi ne haller bekliyor onu düşün... ne varmış halimizde hem...biz daha sâglıklı olmak için yemiyoruz saglıgımıza kavuşalım bir partı yaparız....ben su içtim, bide kendi kendime ''sarayca sen bu hallere düşecek kadın mıydın'' dedim
insSpordan dolayı uyuyorsundur belki :)
Bende sessiz moddayım canım, sakin olmam yeter ona şimdilik :) kendimi düşünmeyip 40 gün onu mutlu etmeye odaklanıcam belki işe yarar. Ona da dedim aslında, 40 gün sen beni kıracak sözler söyleme bende istediğin gibi olayım, deneyelim diye. Belki onu uyguluyordur.
listede olmasaydım ben onu çoktaaaan yemiştimBizi ne haller bekliyor onu düşün... ne varmış halimizde hem...biz daha sâglıklı olmak için yemiyoruz saglıgımıza kavuşalım bir partı yaparız....
Efkarlandı mi iciyorum oda olmasın artıkiyi ki kahve yasak değil, yoksa ne yapardık
Neyse biz o ismi lazım değil cısını çok anmayalım, hem nefsimize yazık hem de kaptan gelip sopayla kovalayacak valla biziama sanırım ben de hedefe ulaşınca mevsim bağımsız yiyeceğim kendisini
kız daha vardırda sevenler olur diye şeedemedimFazla bir şey yokmuş
Acarız şuraya sofrayı aus gelip civili osmanlıdan kalan sopayla dagıtıyormuş "ülen yemeyeceksiniz demedim mi "kara murat edalarıylaNeyse biz o ismi lazım değil cısını çok anmayalım, hem nefsimize yazık hem de kaptan gelip sopayla kovalayacak valla biziama sanırım ben de hedefe ulaşınca mevsim bağımsız yiyeceğim kendisini
Bilirim bilmez miyimkız daha vardırda sevenler olur diye şeedemedim
yoksa yemediğim çookk şey var biliyosun daha
Acarız şuraya sofrayı aus gelip civili osmanlıdan kalan sopayla dagıtıyormuş "ülen yemeyeceksiniz demedim mi "kara murat edalarıyla
Tabakagını alan kacsınkara aus
Ben de onu diyecektim. Hep şu hatun çıkınca yapıyorsun bunlarıallahtan aus gelince ben çıkmış oluyorum
Ben de onu diyecektim. Hep şu hatun çıkınca yapıyorsun bunları
Tartilinca farkı de he unutma100 gr çıkar belkim alt- üst
Sarayca yapiyordu sankiŞu jillian ablanın videolarını yapasım var. Yapan var mıydı bizde?
allahtan aus gelince ben çıkmış oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?