- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Demir ilacını kullanmak için miğdenin tamamen aç olması emilimi sağlar o yüzden gece aç ve sabah açken dr . Veriyor kızlar . Ama burda bi arkidiş c vitaminiyle birlikte alınırsa emilim daga yüksek oluyor demişti ... Daktırım o senmiydinki?
Sevmediğin ne vareti bende severim ama cız bızz olcak sulu olanı daha az severim
ama otuda çok severimbikaç gün otlu bişeyler yemiyim bu kötü alışkanlık gibi başıma vurur
Ben icemedim kahve bitmiş
Aslında niyetim fincanımı cekecektim boş kave kavonozunu koydum neye kismet neye niyetEki Görüntüle 2020209
Bende de tam tersi. Nası urfalısın diyorlar hep. Urfaya gideceğimi anneme söylerim önceden ki pazara çıkıp alsın sebzemi. Bazen derler sen gelince dolap ottan geçilmiyor diyeÇok anlamsız bir tadı var yahu
Otun sadece salata icin kullanılan olanlarıni severim.eti bende severim ama cız bızz olcak sulu olanı daha az severim
ama otuda çok severimbikaç gün otlu bişeyler yemiyim bu kötü alışkanlık gibi başıma vurur
1-bamyaSevmediğin ne var
akşam yemek yemiyeyim en iyisi, sabah anadan üryan tartılırım artık ne yapalım
100 gr çıkar belkim alt- üst
Çokkkk fark çıkmıyor saraycam tecrübeyle sabittir.
benimde bilmediğim yemediğim sebzeler vardır ama klasik olan bilinen herşeyi yerim geneldeBide Urfalisin çok nadirdir senin gibi olan herhalde.
Otun sadece salata icin kullanılan olanlarıni severim.
Hiç yemedigim tadini bilmediğim bi sürü sebze var...
Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....Bende de kesinlikle işlemiyor o sıcakta yenmiyor, yazın kilo vermek daha kolay taktiği. Ben kışın da yazın da benzer iştahtayım bir de üstüne daha çok sevdiğim şeyler çıkıyor. O yüzden kendimi "bu yaz tut, önümüzdeki yaz şimdi yaptığın sporla doya doya yiyeceksin" diye motice ediyorum. Bir de mutfaktaki tartıyla.
Bende de iştah aynı ya kış ama ben yaz yemeklerini daha çok seviyorum ya. Paşa paşa tutuyorum boğazımı ama gözümün önünden önümüzdeki yaz yiyeceklerim geçmiyor değil.
Ben de yemezsen bu haline döneceksin diye motive ediyorum kendimi.Tartı da mutfakta olunca sık sık tartılıp şimdiki halimi hatırlatıyorum kendime tokat gibi
Fazla bir şey yokmuş1-bamya
2- aklıma gelmiyor ama illaki vardır
aa buldumçekirdekli yeşil biber,çekirdek kısmına gelince yiyemiyorum
sonra kerevizin yemeği,salatası iyide yemeğini yiyemedim
neyse daha fazla saymıyım
dün akşam o dediğinden yemeye gittik cümbür cemaat, tabi ki yemedim,Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....
artık kör topal bir şeyler oldu:)))))
Olsun nefsini koreltmistir..
Bizimde misafirle yemeye gittik tabiki soda içtim geldimdün akşam o dediğinden yemeye gittik cümbür cemaat, tabi ki yemedim,
ben su içtim, bide kendi kendime ''sarayca sen bu hallere düşecek kadın mıydın'' dedimBizimde misafirle yemeye gittik tabiki soda içtim geldim
Afiyet şifa olsun hemşom...iyi olmamış bu. ben birazdan senin yerine de içerim hemşom
eflalim hep iyi olun ins herkeste oluyor ara ara skintilar ina tez zamanda biter hepsiAyağımda hafif ağrı var, leslie yapsam ne olur acep. Akşam da yürüyüş yaparız yine. Dün eşim geldi hadi yürüyüşe diye ama ben duştaydım, bütün gün temizlik sonra çocukları yıkayıp karınlarını doyurup duşa attım kendimi. Bizim bura akşam serin olur, o yüzden çocuklar üşütür diye çıkmadık.
Hanginizin duası tuttu, eşime bir iyilik hali gelmiş
zararın neresinden dönersen kardır
aman iyi etmişsin bırakmakla,zaten tek tip beslenmek vücuda zararlı
aynen daktırım, iştah hep aynı işte bide en kötüsüde üstüne sevdiğimiz şeyler çıkıyoismi lazım diil,öyle işte,başetmesi zor
Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....
teşekkür ederim canım, market yakınsa gönder bi çocuk aldır kahveni beraber içelim,Afiyet şifa olsun hemşom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?