Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende sabah aç karnına içiyorum canım ama 20 dakika falan sonra yemek yemem gerekiyor evden çıkmadan

Bende de tam tersi. Nası urfalısın diyorlar hep. Urfaya gideceğimi anneme söylerim önceden ki pazara çıkıp alsın sebzemi. Bazen derler sen gelince dolap ottan geçilmiyor diye Çok anlamsız bir tadı var yahu

Bide Urfalisin çok nadirdir senin gibi olan herhalde.
eti bende severim ama cız bızz olcak sulu olanı daha az severim
ama otuda çok severim bikaç gün otlu bişeyler yemiyim bu kötü alışkanlık gibi başıma vurur
Otun sadece salata icin kullanılan olanlarıni severim.
Hiç yemedigim tadini bilmediğim bi sürü sebze var...

Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....

eflalim hep iyi olun ins herkeste oluyor ara ara skintilar ina tez zamanda biter hepsi

Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....

Neyse biz o ismi lazım değil cısını çok anmayalım, hem nefsimize yazık hem de kaptan gelip sopayla kovalayacak valla bizi ama sanırım ben de hedefe ulaşınca mevsim bağımsız yiyeceğim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…