Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizde de bi gün deli bi çorba olmuştu ... meslekler çorbası ......

Bu haftaki gizli hedefim keptın ve saraycayı sollamışım. Az çirkefleşeyimmmm

sen burdan solla yavrum , yarın ben tartıdan sağlarım seni

iyi geceler canım

Canım eline sağlık.
Benim ilk gün 200 olacak...
Bide sona 90 eklersen benim ki tamam olcak.

bizde de bi gün deli bi çorba olmuştu ... meslekler çorbası ......

sen burdan solla yavrum , yarın ben tartıdan sağlarım seni

iyi geceler canım
Benim özelden yazdığımdan da mı çok verdin şimdi sen. Hep isottan o biliyorumBence mr değnek abi haklı. iğne ipliğe döndün bırak artık

Benim özelden yazdığımdan da mı çok verdin şimdi sen. Hep isottan o biliyorumBence mr değnek abi haklı. iğne ipliğe döndün bırak artık

yok yavrum ya .... o kadar vermem ne mümkün ... biliyorsun minnak bir kadınım ben

Yani işin özü ... sağlı sollu darbeyi vurdun bana bu hafta ..tebrikler

Antepia27 ve @Lunya hazır mısınız yarın ki düelloya

Ya ne olur hazır olun .... efsane oluyor sizin kapışma

Eveeeeeet kaptanım yarın tartıdan çok ümitli değilim ama haftaya yarış. Acayip aklımda rekor seviyesinde zorkamayı düşünüyorum @Lunya yı korkmasında çıksın karşıma görünmüyor hanımefendi
Malum yenilen güreşciyim
Gerçekten çok heyecanlıyım
Özlemiştim bu heyecanı

Topladım Hayriş topladım evelallah.
o yeee
Yav aus, auscugum, gordugum en guzel aus (yalaka time)

Şu spor seysini bi koysaniz ya suraya merak ediyoruz meraktan ölekmi?
Anaaa ne merak etmişsiniz ben cebelleşirken habire bildirim gelip duruyordu zaten
Neyy ahudami abla ula burda herkesmi abla
Neeeey ablamıyım ben ki
Bende bilmiyom bonuscan tanıtayım kendimi 33 yaşındayım 11 yaşında kız 9 yaşında oğlan 5 yaşında kız Olaraktan 3 bebem var.ünv 3 te evlendim 12 yıllık evliyim bebeleri büyütürken smmm stajı ve yeterlilikleri verdim şuan bi belgem var ama hiç çalışmadım Eylül'e çalışmayı istiyorum bakalım 3 çocukla 3 katlı evde nasıl yapacam bilmiyom
ahu yarın sonuçları açıklamak gerek sanki ... itiraz ...ekleme ...belki yeni bildirecek olan olabilir ..
bencede öyle yapalım daha ekleme gelebilir

pazartesiden beri siteye de girmemiş ... korkup kaçtı mı acaba @Lunya

Benimkide eksik bugun itibari ile 7 gun olmasi gerekiyor demi ben haftanin hergunu yaptimmmm ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…