Kizlar daha gun bitmedi
Kaptanim hesapla hele gerekirse 3 defa jillian yaparim sabaha kadar 56×3×3 yetiyor mu
Son dakka tutustuk fatmam goruyon muMaşallah hanımlar süper rekabet harikasınız kutlarım canlarım
Yaparsın sen. Yeter ki enseyi karartma. Çoook eskiden beri takip ederim seni diyet sayfalarında(röntgenci hayriş). Gerçekten burada azmine hayran kaldığım insanlardan birisin
Hocam izindeymiş. Ders iptal. Valla çıkarım bak. Olmadı dans mans ederim. Uykum da yok zatenKiz cikma kurt vardir orda yat uyu sabah dersin neyin yok mu senin
4 defa yapsam mi acabaValla göz ucu ile baktım , daha ekleme olur gelmeyen var diye ... bi 700-800 puan aramızda toplamamız gerek
Son dakka tutustuk fatmam goruyon mu
240Yaris varmis spor damladimAhu060812 canim bugun 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yurudum 10 dakika eliptik yapildi..
Ayrica 40 dakika disarda yurudum)))
200Bugun menu
Sabah 09.00
Menemen
2 catal peynir
4 zeytin
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
9 findik
1 bardak ayran
Aksam 16.00
Sucuklu yumurta
2 adet kızarmis form ekmek
Salata
3 lt su icildi..Ausencia ve Ahu060812 1 saat 10 dakika yuruyus bandinda yurudum... 15 dakika eliptik yapildi... ayrica ailece 30 dakika disarda yuruduk )
180
1 saat yürüyüş bandinda yurudum 30 dakikada eliptik yaptim...
1 haftada iyi toparlandi vucudum bacaklarim iyi topladi... daha aksamada yuruyebilirim))
210Merhaba bugün menü
Kahvalti 09.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Yesillik
1 dilim beyaz peynir
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1 bardak ayran
10 findik ve 1 hurma
Aksam
Menemen
1 kase yogurt
Bol salata
2 adet kizarmis form ekmek
3 lt su içildi.Ausencia ve Ahu060812 1 saat yürüyüş bantta yurudum. 30 dakika eliptik yapildi... 30 dakikada disarda ailece yürüyüş yapildi ... ))
180
180
140
bu haftaki sporların bunlar toplar eklerim eksiği
Hocam izindeymiş. Ders iptal. Valla çıkarım bak. Olmadı dans mans ederim.
Bu hafta bize garezin mi vardi banuuuucanim tesekur ederim, kendi çapımda azinliyim çok şükür
Hala sansimiz var kaptanim 3 sen 3 benLa bugün içimden bi ses kalk aus bi daha bi şans ver şu jillian a dediydi de dinlemedim
Sonra da 7. takım tarihinde bir ilk olur sırf fazla spor yaptığı için diskalifiye olan ilk yarışmacı olabilirdimyaparsin bilirim. Bosuna diskalifiye edelim demedim. Sakalim yok ki
Bu hafta bize garezin mi vardi banuuuu
yaparsin bilirim. Bosuna diskalifiye edelim demedim. Sakalim yok ki
Bu hafta bize garezin mi vardi banuuuu
bu haftaki sporların bunlar toplar eklerim eksiği
Yarista her sey mubah derler kuzum. Cirkef saraycaSonra da 7. takım tarihinde bir ilk olur sırf fazla spor yaptığı için diskalifiye olan ilk yarışmacı olabilirdim
Hadi kalkın ben gözümü kapattım hadiHala sansimiz var kaptanim 3 sen 3 ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?