Balkonda kahve ve
Bi de ağladım .
Ayyy Rabbim başka ayrılık vermesin ... bizim koltukta miskinlememiz bile beraber... tuhaf oldum işte .
Uyku da tutmaz şimdi .
Hadi bakalım size iyi geceler benden .
Beni iki hafta spor listesinden cikart kaptanim orada hic yapamam... ama bol hareketli gececek..Her gün 350 puanlık spor yapacağımmmmmmmmmmmmm ...
takımımda 250 puan altına düşeni ... 3 gün aç bırakacağımmmmmmmmmmmmm ....
Evet kasırgalar hazır mısnız
Hahaha sabah sabah bi kahka patlattim cook yaşa emi sennnn
Hırsılıyım sadece modum düşük diyet listemi bu kadar şeye rağmen bozmadım ne hastalıkta nede moraller yerdeyken normalde kendimi tanıyorsam inceldigi yerde birakırıdım sanırım buda takımın gücü2 haftadır bi durgunluk var diyet konusunda sendeAhu060812 da ve Efser de. Ben ilk geldiğimde daha bir motiveydiniz sanki. Epey gerideki yazdıklarınızı okudum. Yanılıyorsam sen düzelt. Öyle göründü gözüme. Bence yarından sonra bu üçlü ortalığı yakar kavurur. Fırtına öncesi sessizlik gibi Bunu ayrıca içimden geldiği için söylemek istedim.
Koltuklar da duble minnoş olmuş. Sanki bi gün tartıya çıkmışsın da kilon 58 mişO kadar güzeller yani
Benim Eşim bizede söylede gülelim derdi kesin :)))Amin
Aynı ben
He iste yaşasın liste ve kaptan
Ya cok güldüm esim garip.garip baktı
Gecmiş olsun hastanıza canim.rabbim tez vakkitte şifasını versin....Hayırlı cumalar hanımlar .
Akşam üstü misafirim geldi giremedim .
Geçmişte çokkk okuyamadım .
Bugün öğleden sonra eltimin dr gidicem sonuçkarını alıp daktıra göstericem ...
teşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
yaptigin sporlara hayranim valla masallah.ben ne zaman baslayacagim poffAkşam akşam bi enerji doluyum ki görmeyin
Benim spor haneme 30 dk dans ekler misiniz zumbalı mumbalıAhu060812 . Yalnız iyi ter attım akşam akşam
Evde canım sıkıldı duramadım valla. Açtım oynadım. Dışardan biri görse bu psikolog delirdi der herhalde
Niye inanmadın artımısın eksimisinSaat 7 de ciktigim tartiya inanamadim ve tekrar cikacagim.
Buda benden gelsin once bana sonra herkese.
Sabah neseniz enerjiniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?