Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kol ölçmüş muydun peki?
Kol ölçmeyi unutmuşum tatlım ya. Ama kollarım da fenaydı bak. Şu an iyi durumda. Benim alt kol sıkıntılı bıngıl bıngıl mübarek. Onun için pilates yapacam 60'lara inince. Şimdilik yüzme+ jillianla götürmeyi düşünüyorum. Arada da yürüyüş

çok güzel incelmişsin gerçekten. Ben en başında ölçmedim keske ölçseymişim diyorum su an. Callanetics e başlamadan ölçeyim bari ben de.

çok güzel incelmişsin gerçekten. Ben en başında ölçmedim keske ölçseymişim diyorum su an. Callanetics e başlamadan ölçeyim bari ben de.
Şöyle söyliyim. Daha önce de bu kilolardaydım ama hiç böyle göbeğim olduğunu hatırlamıyorum. Her taraftan almışım bu defa. Callan bende üst bölgeyi daha çok inceltti gibi geliyor

gülmekten fena oldum hemde misafir var ahununda dediği gibi sessiz gulmekten kaslarım ağrıdı

Şuraya spordan Sonra kocasına yorgunum diyen bi Aus çizelim
Güldürme beni Auuusss sessiz gülmekten kaslarım hamladı
Bende

Balkonda kahve ve

Bi de ağladım .

Ayyy Rabbim başka ayrılık vermesin ... bizim koltukta miskinlememiz bile beraber... tuhaf oldum işte .

Uyku da tutmaz şimdi .

Hadi bakalım size iyi geceler benden .

Esim arabistana ilk gittiğinde bize vize vermediler 5ay ordan dönerken de ben hamileyim erken geldim sezeryan icin 5ayda ordan epey ayrı kaldık bide kızım randevuya uymayıp erken geldi ben doguma yanlız üstelik evdede bekleyenler var gic hatırlamak istemiyorum anca eve çıkınca gelebildi

Alkış alkış süper gitmiş

Ayy ben de bu hafta dişli bi rakip arıyordum kendimeeee. Ne iyi dedin onuuu. Bu hafta sporu azaltacam biraz yoruldum çünkü. Koca takımda kimse benle rakip olmak istemiyor yahu. Kaptana sataşıyorum sonra
Senden iyi morti olur ama ersesi kapmış

Kızlar ausun komşusunun bebeği ateşlenmis, onu hastaneye götürmüş , gelmesi 3 ü bulurmuş, merak etmeyin
Gecmis olsun
Bende istiyorun bende hangi egzersiz nerde bulabilirim

Üçlüye de varım ben. O da olur. Bu hafta ikiniz de dikkatimi çektiniz bayağı

Şöyle söyliyim. Daha önce de bu kilolardaydım ama hiç böyle göbeğim olduğunu hatırlamıyorum. Her taraftan almışım bu defa. Callan bende üst bölgeyi daha çok inceltti gibi geliyor
tam aradığım şey de üst bölge zaten. Aus un deyimiyle ters dönmüş armut gibiyim. inşallah bende de üstü bol bol toparlar. Ne zaman bir gömlek beğensem o kol kısmı olmuyor mesela.

tam aradığım şey de üst bölge zaten. Aus un deyimiyle ters dönmüş armut gibiyim. inşallah bende de üstü bol bol toparlar. Ne zaman bir gömlek beğensem o kol kısmı olmuyor mesela.
Bende de simitlerden olmaz. Mecburen onlara göre alırım. Hele elbise almak tam işkence. Alt bölgeye göre alır üstü daraltırım sürekli. Hepsi düzelecek inşallah. En azından normal sınırlara ulaşınca bu kadar zorlanmayız diye düşünyorum

haklisin. Ama normal sınırlara ulaşınca da ters dönmüş armut gibi görünmekten korkuyorum sanırım o zaman da bölgesel incelmek için calismamiz gerekecek.

Üçlüye de varım ben. O da olur. Bu hafta ikiniz de dikkatimi çektiniz bayağı
Olar sende benim dikkatimi çektin bayağı heleki akşamki saohbetten.sonra ama ben bu hafta 600 gr artiyim biline
Zaten bekliyordum cunku dort gunlukten sonra gecen sefer portakal diyeti yapmistim bu sefer ozel bir gaytet yok ama alisveris yapmam lazim 10 günüm var yan simitleri ve basenleri inceltmem lazım morti falan demeyin ne spor lazimsa deyin hele

Ahu060812 c.n.b.t espirisini ben yapacaktimda sonradan vazgectiydim
Deliyiz ya kafa aynı çalışıyo demek
10 gün önce de Şişirir regl yaz günü daha çok şişiriryo demekki
Kız dün geceki 3 mil i puanladık mı boşa gitmesin

nehirnil111 cuma vurdu heralde sana
yarın resmi tatil çalışcakmısınız? bize tatilmiş
Evet cuma vurdu bana inşallah izinliyiz yemekte Müdür olmayız gibi konuştu ama şimdi buraları temizleyen abiye yarın bulamazsın çocuğu dedi tatiliz herhalde evde duramam gibi hava güzel olursa kardeşimin kıyafeti için gideceğiz ama olsun tatil ya

Dünyanın en yalnız kadınlarından biri olan ben deniz arkadaş buluşmasına gideceğim nasipse 40 yılın başı alışveriş sart onlar beni en son7 aylik hamile görmüşler di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…