Kol ölçmeyi unutmuşum tatlım ya. Ama kollarım da fenaydı bak. Şu an iyi durumda. Benim alt kol sıkıntılı bıngıl bıngıl mübarek. Onun için pilates yapacam 60'lara inince. Şimdilik yüzme+ jillianla götürmeyi düşünüyorum. Arada da yürüyüşkol ölçmüş muydun peki?
çok güzel incelmişsin gerçekten. Ben en başında ölçmedim keske ölçseymişim diyorum su an. Callanetics e başlamadan ölçeyim bari ben de.Kol ölçmeyi unutmuşum tatlım ya. Ama kollarım da fenaydı bak. Şu an iyi durumda. Benim alt kol sıkıntılı bıngıl bıngıl mübarek. Onun için pilates yapacam 60'lara inince. Şimdilik yüzme+ jillianla götürmeyi düşünüyorum. Arada da yürüyüş
Şöyle söyliyim. Daha önce de bu kilolardaydım ama hiç böyle göbeğim olduğunu hatırlamıyorum. Her taraftan almışım bu defa. Callan bende üst bölgeyi daha çok inceltti gibi geliyorçok güzel incelmişsin gerçekten. Ben en başında ölçmedim keske ölçseymişim diyorum su an. Callanetics e başlamadan ölçeyim bari ben de.
gülmekten fena oldum hemde misafir var ahununda dediği gibi sessiz gulmekten kaslarım ağrıdı
BendeŞuraya spordan Sonra kocasına yorgunum diyen bi Aus çizelim
Güldürme beni Auuusss sessiz gülmekten kaslarım hamladı
Esim arabistana ilk gittiğinde bize vize vermediler 5ay ordan dönerken de ben hamileyim erken geldim sezeryan icin 5ayda ordan epey ayrı kaldık bide kızım randevuya uymayıp erken geldi ben doguma yanlız üstelik evdede bekleyenler var gic hatırlamak istemiyorum anca eve çıkınca gelebildiBalkonda kahve ve
Bi de ağladım .
Ayyy Rabbim başka ayrılık vermesin ... bizim koltukta miskinlememiz bile beraber... tuhaf oldum işte .
Uyku da tutmaz şimdi .
Hadi bakalım size iyi geceler benden .
Alkış alkış süper gitmişdiyete başladım tam 4 ay önce 68 kg ile takıma geldim, amacım 60-62 olmaktı ve haziranda diyete son vermekti, ama burada ki enerji o kadar yoğun ki, yaz olmasına, ablamların olmasına, her haftasonu ve akşamları dışarıda olmamıza rağmen ben diyet yapabiliyorum, inanılmaz bir şey bu, hepiniz iyi ki varsınız tabi en başta sevgili kaptanım mortim spor ortim @Ausencia
4 ayda giden kilo 10.3 kg
Senden iyi morti olur ama ersesi kapmışAyy ben de bu hafta dişli bi rakip arıyordum kendimeeee. Ne iyi dedin onuuu. Bu hafta sporu azaltacam biraz yoruldum çünkü.Koca takımda kimse benle rakip olmak istemiyor yahu. Kaptana sataşıyorum sonra
Gecmis olsunKızlar ausun komşusunun bebeği ateşlenmis, onu hastaneye götürmüş , gelmesi 3 ü bulurmuş, merak etmeyin
Bende istiyorun bende hangi egzersiz nerde bulabilirimKalktım ölçü aldım başlangıçta almıştım ama bitirince almayı unutmuşum...
Göğüs: 4cm
Bel: 6 cm
Kalça: 11 cm
Basen: 6 cm
Göbek: 8 cm incelmişimKalçadan bu kadar gittiğini farketmemişim. Eeee sürekli bakınca gözüm alıştı demek ki
Üçlüye de varım ben. O da olur. Bu hafta ikiniz de dikkatimi çektiniz bayağıgülmekten fena oldum hemde misafir var ahununda dediği gibi sessiz gulmekten kaslarım ağrıdı
Bende
Esim arabistana ilk gittiğinde bize vize vermediler 5ay ordan dönerken de ben hamileyim erken geldim sezeryan icin 5ayda ordan epey ayrı kaldık bide kızım randevuya uymayıp erken geldi ben doguma yanlız üstelik evdede bekleyenler var gic hatırlamak istemiyorum anca eve çıkınca gelebildi
Alkış alkış süper gitmiş
Senden iyi morti olur ama ersesi kapmış
Gecmis olsun
Bende istiyorun bende hangi egzersiz nerde bulabilirim
tam aradığım şey de üst bölge zaten. Aus un deyimiyle ters dönmüş armut gibiyim.Şöyle söyliyim. Daha önce de bu kilolardaydım ama hiç böyle göbeğim olduğunu hatırlamıyorum. Her taraftan almışım bu defa. Callan bende üst bölgeyi daha çok inceltti gibi geliyor
Bende de simitlerden olmaz. Mecburen onlara göre alırım. Hele elbise almak tam işkence. Alt bölgeye göre alır üstü daraltırım sürekli. Hepsi düzelecek inşallah. En azından normal sınırlara ulaşınca bu kadar zorlanmayız diye düşünyorumtam aradığım şey de üst bölge zaten. Aus un deyimiyle ters dönmüş armut gibiyim.inşallah bende de üstü bol bol toparlar. Ne zaman bir gömlek beğensem o kol kısmı olmuyor mesela.
Ben 1,5 lt içtim 2 ye gidiyorumRekor kırıyorum suyum 1 litreye yaklastı :)))))
Benim için levvel 1 buBen 1,5 lt içtim 2 ye gidiyorum
haklisin. Ama normal sınırlara ulaşınca da ters dönmüş armut gibi görünmekten korkuyorumBende de simitlerden olmaz. Mecburen onlara göre alırım. Hele elbise almak tam işkence. Alt bölgeye göre alır üstü daraltırım sürekli. Hepsi düzelecek inşallah. En azından normal sınırlara ulaşınca bu kadar zorlanmayız diye düşünyorum
Ben yazın günü 3 lt ile bitiriyorumBenim için levvel 1 bu
Olar sende benim dikkatimi çektin bayağı heleki akşamki saohbetten.sonra ama ben bu hafta 600 gr artiyim bilineÜçlüye de varım ben. O da olur. Bu hafta ikiniz de dikkatimi çektiniz bayağı
Deliyiz ya kafa aynı çalışıyo demek
10 gün önce de Şişirir regl yaz günü daha çok şişiriryo demekki6 gün kalmis görünüyor. Ama erken de gelebilir. Ben de halama yoruyorum bu mevzuyu. Gerçi hala gelmeden 10 gün önce şişkinliği gelir mi bilemiyorum ama. Aus stresten dolayı olduğunu düşünüyor. Ben hic stresli hissetmiyorum kendimi. Ama göğüs çevrem, yüzüm, hatta kulağımın arkası bile sivilce istilasina uğradı. Bastırıyor muyum ne yapıyorum stresimi anlamadım ki hiç.
Kız dün geceki 3 mil i puanladık mı boşa gitmesinSporda biz biriciyiz demii...
Ahu060812 TAKIM KAPTANI .
igdedali
@Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
@koza16
ecemavi
@eflalim
@irmae
Evet cuma vurdu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?