Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun minnaka çok ufakmış daha ya kilonda harika daha ne olsun kıskandım bana yetiştin

Seyahat işinden döneyim seninle özel olarak ilgilenecegim merak etme
Daimi ortimde @_SARAYCAYI_mezün edelim...
Bekliyorummmmm

Tam olarak ne yiyeceğini nasıl belirliyorsun? Spontan mı, bir liste mi takip ediyorsun?
Spor yapıyor musun?

aaa ben yüzde kötü olur diyordum gayet güzel, ayrıca senide çok çok tebrik ediyorum kaptanım maşallah

demek benden bıktım ortim

Bebeğe geçmiş olsun aus.
Offff esmis gecmissin yine.
Maşallah.
Eşin de gitmiş Allah kavustursun.

Bekliyorummmmm

Tam olarak ne yiyeceğini nasıl belirliyorsun? Spontan mı, bir liste mi takip ediyorsun?
Spor yapıyor musun?
Benim diyetisyene gidiyorum o listeye göre ayarlıyorum tam anlamıyla uguluyorum denilemez ama diyet isiyle uzun yıllar uğrastigım için vucüdumu taniyorum metabolizmamı tanıyorum ona göre ayarlıyorum öncelik kendini takip et neye dahaçok cevap veriyosun ben mesala korbonu azaltımı daha cabuk cevap veriyorum bunu burda keşfettim ola bildigince az karbon gün icerisinde alıyorum...
Spor işi ben o konuda cok cok kötü örnegim şuana kadar verdigim kilo sadece metabolizmadan gitti tabiri cayizse baya yata yata gitti
Bu durumla övünmüyorum ama diyetisyenimde şaskın her randevüda bana nasil olur nasıl olur deyip duruyor o da beni metabolizmamın pest etip spor yaptırma cabasında yanı bekliyoruz ama bende bir yerden sonra başlamak lazım oldugunu biliyorum aus beni sopasıyla artık başlatacak
Bunlardan daha önemlisi ilk ders ise mücize nin kendin oldugunu inan ne iksirli sular nede ucuk diyetler bunlar sadece bir baston unutma o bastonu sen tutuyorsun ve sen yönetiyorsun benim sloganim "mücize sensin "kuzum

Son düzenleme:
igdedali başlıycak mısın jillian 30 day programına, bu arada callan egzersizini tamamladın mı nasıldı tavsiye ediyor musun, nerelerini inceltti,

senin basen vardı değil mi fotodan öyle hatırlıyorum
Açıkçası basene beklediğim etkiyi göstermedi ama kollarım karnım epey ufaldı. Bacaklar da inceldi ama basen duruyor gibi. Jillian a bugün başlayacam. Çok yoruyor o beni. akşamdan akşama yapacam ki üstüne uyuyayım

demek benden bıktım ortim
Sendennnn nasıl sıkılırım ben geç kaldım buraya gelmekte şimdi sen ile mezün olmak vardı
Olsun yinede kendi mezüniyetim gibi heycanlıyim sanki hedefe ben yaklaşmışim sen herzaman benim daimi ortim olarak kalacaksın bitanem benim daimi ortim hemsom bu kadar aramızdaki baga seni birakırmıyim ben

igdedali başlıycak mısın jillian 30 day programına, bu arada callan egzersizini tamamladın mı nasıldı tavsiye ediyor musun, nerelerini inceltti,

senin basen vardı değil mi fotodan öyle hatırlıyorum
Kalktım ölçü aldım başlangıçta almıştım ama bitirince almayı unutmuşum...
Göğüs: 4cm
Bel: 6 cm
Kalça: 11 cm
Basen: 6 cm
Göbek: 8 cm incelmişim Kalçadan bu kadar gittiğini farketmemişim. Eeee sürekli bakınca gözüm alıştı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…