yarından itibaren buradayımmmmmmm
ben 54 ' e 54 demem 54 benim olmayınca
Kizma utanarak yaziyom 68.600 ;((
Kizma utanarak yaziyom 68.600 ;((
Fazla değil ama tatilde girecek araya...
İnstagram da ben yemek paylaşırım ama nasılyemediğim davet menülerini, detokslarımı, diyet yemeklerimi, bir çeşit amme hizmeti
Ayran detoksu da ön numara gidiyor. Birde 6 da yerim tamam. Üç kere yemiş olucam.
Yarın aksilik olmazsa pikniğe gidicez eşimlebana dua etmeye devam edin , adamın kafaya tuğla düşmüş
Deliyiz ya kafa aynı çalışıyo demek
10 gün önce de Şişirir regl yaz günü daha çok şişiriryo demekki
Kız dün geceki 3 mil i puanladık mı boşa gitmesin
Dünyanın en yalnız kadınlarından biri olan ben deniz arkadaş buluşmasına gideceğim nasipse 40 yılın başı alışveriş sart onlar beni en son7 aylik hamile görmüşler di
Tamm kaptanicemsuspushanimcim seninde listeye girebilme haftan ... ama regl öncesi kararsızım ... önümüzdeki hafta ne göreceğimizi ne sen geçmiş tecrübelerinden biliyorsun ne ben ...
Haftaya önümüzü seninle ilgili daha net görürüz diye düşünürüm .
zaten listede olmadan da motivasyonla ilgili bir kaybın olmadı .
bu hafta daha sıkı sarıl hele bakalım ....
Haklısın canım, ben hep kötüyü düşünürüm maalesefCanım benim inşallah daha iyi olursun..
Aslında bizim gonderdigimiz enerjiler geri bize döner hep..
Sen hep korku ve tedirginlik yaşıyorsun çünkü öyle olmuştur hepte öyle olacağını kodluyorsun beynine.
Oysa Hayır işte sen olumlu düşün mutlu bir piknik hayal et duyguyu yaşa gör bak daha güzel olacak.
cikma cikmaa orticim:)Ben de uzanayım az. Bak çıkmıyorum yürüyüşe falan
Normalde cumadan başlardım kaçamağa ama bugün detoks yaptımŞimdiiiiiiiiii gelelim önümüzdeki haftaya ....
Spor yarışı kaldığı yerden devam ediyor ...Ahu060812 puanlamaları kesin sonuçla açıklamadı ama fırtınalar 1. oldu .
Listede toplam puanı kişi sayısına bölmediğimiz için herkes olacak .
Kararım kesin bu konuda .
Her gün etiketli olarak spor listesinde adı görecek ve belki 30 dk yürümek için sebep olacak bu .
Dediğim gibi toplam puanı kişi sayısına bölmeyeceğimizden dolayı , takımına zarar verme gibi bir durumu olmayacak .Sadece spor yapmazsa takımına yararı olmayacak .
Ama katılımda bulunan her gün buraya gelen herkesi yazacağım .
Her gün de etiketleyeceğim listeleri .
Bu iş sporsuz olmuyor .
Ahu060812 listenin kalabalığı zor gelirse , puanları ben toplarım ...
Benim buradaki amacım herkes adının karşısındaki boşluğu görürse , belki bi günde olsa spor yapar .
Tekrar ediyorum spor yapmamanızın takımınıza bir zararı olmayacak ...sadece yararı da olmayacak ...Ama kendinize
AHUNUN FIRTINALARI
AUSUN KASIRGALARI
Spor tamamsa gelelim kilolara ....
Yeni hedefler koyuyorum .. ama lütfen koyduğum yerde kalmasınlar altını çize çize belirteyim .
Ahu060812 ben saymayı unuttum ... bu kaçıncı 69.9 yazışım acaba diye ? o yüzden 69.9 madem c....t miş ...rafa kalktı . 69.7 geldi . Gerçekten bu kilo senin bu kadar duraksamadan sonra havada karada verebileceğin bir kilo .
Ben kaç haftadır bekledim sabırla .. bu haftada da sen elinden geleni sabrı göster spor ve diyette .
Ciddi anlamda listenin stabili oldun .
mimu88 sende bu haftanın paparasından ahu gibi nasip alanlardansın .. yazayım ki bu hafta ki sorumluluğunu bil ... bu hafta ki sabitin 1.liği uçurdu ... he diyeceksin ki kaptanım , artıda da var ... sabitte ... ama sen geen hafta mezun olabilirdin ve o 64 ü çok istedin ... bende tamamdır gelsin dedim ... ama gelmedi ... o değil 100 gr bile gelmedi ...sende gelmedin takıma ... bak spor yarışı vardı , haberin bile olmadı ....
Bu hafta da aynı şeyler olursa ... hissiyatımı az çok tahmin edersin .
bu hafta küsuratsız 64 ü bekliyorum ... daha önce çok yaptın , yine yapacaksındır .
Efser bu hafta kafamız epey karıştı , eski tartı ne güzel 79ları gösterirken birden 81 lere geri döndük gibi oldu ... ama tamamdır attık gitti eski tartıyı bazanın altına :)
bu hafta kaybettiğimiz 79 ları yeniden bulma haftası ... ucundan mı olur , küsuratsız mı olur ? orası senin esip geçmene bağlı efserim ... ama benim senden minimum beklentim ...79.9 un gelmesi .... ve otelden çıkıp yürüyüşte olsa bi 30 dk yürüyüş haftada 3 kez bari...
irmae haftanın bir tartı mağduru da irmae ... tekrar tatile çıkışın yaklaştı ve oraya gitmeden (belki de izne çıkabilirsin , geçen yaşadığımız stres çok fenaydı) eminim elimizdeki en güzel hafta olmalı bu hafta . Nasıl yaparız ? güzel yaparız ? gelmek üzere olan 69 u yakalayamayız belki ama .... en azından 70 lere güzel ve sağlam bir giriş olabilir ..olmalı da ... 70.6 mesela .... gerisi , fazlası sende ....
Nego yine çok stresli bir hafta idi .. şöyle ağız tadı ile hafta geçiremiyoruz seninle ... hani 1 kilo 2 kilo gitmesi değil mesele ... artısız ... bir şeyleri temizlemeye uğraşmadan .. yorucu oluyor eflal ... o yüzden özellikle hafta sonu kaçamak yaomamak için senden söz almak istiyorum ...ben sana güvenip izinli yazmak istemedim talebin olduğu halde ... sende lütfen bunu boşa çıkarma .. büyük hedeflerim yok senin metana ... bu hafta artı temizledin aslında çok daha fazla kilo gitti ... ama şimdi artı temizlemeksizin 800 gr gidebilir , gitmeli ..70.7
ErSeSi bu hafta ki kilo bildirimin erken saatte ve wc siz olmuş ..bu bir artı avantaj önümüzdeki hafta için ... tabii güzel ve sağlam adımlarla ilerlersen . bu hafta ikili / üçlü yarışlarda iddianı göstermelisin ..spor listesin de de ... Ben senden güzel bir performans umuyorum özellikle igde ile kapışmanda .ve 68.5 un altında bir rakam göreceğini düşünüyorum , hele de igdedalını yenmek istiyorsan 68 olmalı :)
White Lily ödem mağduru lily ... stresli değilim demişsin .. o zaman ikinci ihtimal uykusuzluk ödemi ..çoooooooook geç saatlere kadar ayaktasın . seni etkiliyor olabilir .. belki ...hep ihtimal bunlar ..çünkü artı için en geçerli sebep kaçamaktır ki ; bu sende yoktu .
O zaman şanslısın ..bir duraklama yaşadın ve fırtına gibi esmek için kolları sıvadın diyelim .. spora fırsat buldukça zaman ayır .... 30 dk ..40 dk ... süresi çok önemli değil ama bir kalori yakımı olmalı ekstradan . Hedefine gelince , tabii ki de bu artının bir telafisi olmalı ...hedef kilon 79:)) yanlış okumadın evet ... en az 500 gr daha ödem şiş olduğunu düşünüyorum sende ...
@_SARAYCA_ mortim senin hedefi okudum ...56.9 demişsin ..ama o 57 ye çok yakın ...gel biz 56.8 yapalım ..daha fiyakalı .... ve lütfen ama lütfen bu hafta sana yaramayan yiyeceklerden uzak dur ... çok güzel kilo verebiliyorsun , buna engel şeyleri çıkar gitsin önünden ...
Olsun ve kurtul ... sonra beraber koruyalım ...
igdedali güzel hayrişim , iradeli dirayetli igdem ... bu hafta senle uğraşmayı çok istiyorum ama artık senin yüzdelerinin beni aşacağı zamanlardayım ... sen bu hafta ersesi ve ece ile boğuşa dur bakalım ...biri gr verdi ..biri artıda işin zor :) ama ben sana şimdi lokum gibi bir hedef koyarım ... önün açılır ...68.8 .... bence çok şık ..sence ?
Ausencia 53.5
Nefs bu hafta ufak bir artı gelir mi ki diyordum ama bu sabite sevindim ben ... şimdi 55 ler artık ..56 lardan sıkıldım :) 55.8 ... booool spor ...sıkılaşma ...
Kasırgaları yenemeyeceksiniz bu hafta ama sen yine de spor için elinden geleni yap derim ben canım .
suspushanimcim canım bu hafta regl haftanı öğreneceğiz .... ama aynı zamanda kafana koyarsan iyi bir yüzde ile takıma girişini de kutlayabiliriz haftaaya ... buna odaklan demiyorum bu seni stres yapar .. ama sakin sakin bol sporunla yolundan devam .... listede belki de ilk haftada şov yaparsın , olmaz olmaz deme :) hedefin de min . 71.9 ....
kuzularinannesi tekrar menü yazmanı bekliyorum ... şu an çok yorum yapamıyorum çünkü yoksun .... hedef dersen , en az yarım kilo gitmeli ...spor yaparsan mutlaka ahuyu etiketleyerek bildir .
@Sherrysherrylady sende sıkmadan sıkılmadan en az 500 gr daha verirsen , doğru ilerlediğimizi görürüz şerim ... ve kesinlikle spora devam kasırgam :)
Antepia27
@Lunya
İkinizi beraber yazmak istedim çünkü bu hafta benim için dilerim sayenizde çok keyifli olacak ....size hedefte koymuyorum tabii ki ... birbirinizi yeneyeceğiniz tüm kozlarınızı dökün bakalım ....
Bonus bonuscan güzel kilo verilen haftaların ertesi hemen bir rehavet olur . o rehavete kapılmanı asla istemiyorum . Kilon hala aynı oranda vermeye müsait ... o yüzden senden yine benzer bir performans bekliyorum 103 mesela ... bence çok güzel ve hiç zor değil ...
@60kiloyum fulya sana gündüz de bir iki kelam yazdım ... aynı sözlerim geçerli ... pozitif oluyoruz ve bugün yakalanan motiveyi bozmadan 79.9 ilerliyoruz ...
ve her fırsatta spor lütfen ... az çok farketmez ... ama gayretle yol almalı ...
ecemavi artı 600 ü cepe koyup igdedalı ve ersesi ile yarışa koyulan ecem .... geldiği gibi fazlası ile yollama vakti .. bu hafta diyetini sporla iyice yorursan olmayacak dua değil .... 1 kg gönderelim en az ne dersin ... hatta 64.9 görsek çok mu uçarız ??? ama bu igde de başka türlü yenilmez ki :)
Betulina betülll koşarak uzaklaşman gereken yerdesin ... 80 geldi gelecek ... hemen hemen ..sana güzel bir orti / morti ...bir yarış .... ve bu hafta 79 ların başı ... kaç olur bilmiyorum ama temennim 79.0 en az ...
nehirnil111 nehirim lafı uzatmaya gerek yok ... bu kadar artı regl sonrası gitmeli ... 54 gelmeli ... öyle yani ... bak geldim geçtim seni ... hadiiiiiiiiiiiiiii .
begum75 begüm sende sabiti hedeflemişsin tatile ama orada zaten alacaksın ... o yüzden ne verirsen kar ... sen yine bu hafta 300 400 ne çıkarsa vermek için elinden geleni yap ...
DelyDoly dely canım , sende menü yaz ...bak betülle mezun olup tırtladınız ... yol arkadaşı olun ... bir şeyler yapın ..kilolar geliyor ama gitmiyor ... senden de en az 500 gr göreyim haftaya lütfen ....
@MorVampirella spor grubunda olduğunu tazeleyerek , senden bu hafta aynı benzer menüleri bekliyorum vampirim ... günde 15 dk ayır buraya menünü sporunu yaz ...gazını motiveni al ... en az 500 gr daha eksil haftaya ... hadi bakalım , üzülmeleyelim önümüzdeki hafta .
@ada81 kilona çok üzüldüm biliyorsun ..tatilden sabit dönebilmeni umuyorum sadece ... yürürsen , yazarsın ..okumuşsundur spor olayını ... negatif etkin olmuyor zaten.
saydin78
@masumm
kelebekolacam u haftaki kilonuzu bilmediğim için hedef koyamıyoru somut olarak ama verebildiğinizin en iyisini vermeye , yapabildiğinizin en iyisini yapmaya çalışın . Ve lütfen spor .
Ve gelelim 527. etap yarışlarına ....
@Lunya &Antepia27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?