Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı akşamlar
akşam yemeği de yendi artık sadece çay içerim inş. Zaten gün içinde iki tane lokma yürütttüm

Saçma sapan menüm gelsin ... örnek teşkil etmesin ... bugün harbiden saçma oldu .

Listede olmasan paylaşmazdım ...

08:00

1 sade kahve / 1 kaşık fıstık ezmesi / 1 kuru incir

11:00

Beyaz çay / peynir / kırmızı biber/ salatalık

15:00

Karpuz 1 dlm / 2 kk kadar süzme peynir

15:30

Sade kahve /kuru erik

Su 1.8

Spor birazdan yapacağım ...

selam 7.ci takimin guzel hatunlari... hayirli aksamlar herkese..
kilo bildirimine geldim yine
gecen hafta 67,300
bu hafta 66,900
fark sadece 400gr
haftaya kadar 65 i ucundan kiyisindan gorur izin oncesi mezun olurum diyodum ama olmadi
saglik olsun tatilden donunce insallah artik benide mezun edersiniz burdan

Menümün gerisi ama süper demş ausum Meyveyi de keseceğim yavaş yavaş

Nasılsın canım, bekarlık nasıl gidiyor

yine başkalrından iyi çıktım be yaeeee.. bu kelebekolacam , Ahu060812 hallerini hiç iyi görmüyorum

he çok güzel menü imiş ...kocamaaaaaan bi nazarlık yapıştırmışsın oraya ...

bekarlığı akşam anlayacağımm ... şu an işten spora gitmiş olabilirdi ... az sonra kapı çalmalıydı ..ahh ahhhh

Evet evet bende iyi görmüyorum hallerini ... sana mı havale etsem onları ne

Valla listede olmadan ... takıma 1-2 selam için gelip ... kilo verdin güzelim ..

Çünkü hem bu işi kafaya koydun ben yoldaşın eşin oldu

Süpersin yani ...

Tatil dönüşü bekliyoruz seni canım

ahh ahh ausum, hayatımda hiç bir hocam benimle bu adar ilgilenmedi.. hic bir karnem bu kadar ilgili ve tatlı ve şirin ve sevgi dolu değildi
Kendimden geçmiş haldeyim senin için zayıflayasım var.. hani ebeveynlerine yaranmak isteyen çocuklar olur ya ben de aus için başaracağım

Hedefe ulaşınca da elini öpmeye geleceğim

Ortim Efser bu arada.. ben onu seçtim, beraber yürüyelim diyorum ama o uçuyor

Oyyyyyyy el öpmeye gelmek için bahane olsun diye sırf erir insan beeeeee ....

Oooooo efser demek ... valla bu hafta eski tartının intikamını alıp 2 kilo verecekmiş Efser ona göre gardını al

Oyyyyyyy el öpmeye gelmek için bahane olsun diye sırf erir insan beeeeee ....

Oooooo efser demek ... valla bu hafta eski tartının intikamını alıp 2 kilo verecekmiş Efser ona göre gardını al
koymayın kızın aklına böyle şeylerrrrr

Şimdi spora geçiyorum ben ...

Hafta sonu için bir dip not düşeyim ....

HAFTA SONU TUZAĞINA DİKKAT .... SANA FISILDAYACAK O HAİN CUMARTESİ / PAZAR ... DAHA CUMAYA ÇOK VAR....VERİRSİNNNNNN ....YEEEEEE

O iş öyle olmuyor işte , artı temizlemekten cumaya hal kalmıyor sonra

hadi bakalım , şu spor ve hedef listesini gelince yine paylaşacağım .... herkes okusun ....

Ben akşam buradayım nasipse ...

gece buradayım ....

hafta sonu da

14 Temmuz 2017

Kahvatı:
Hindi fümeli ve taze peynirli çavdar ekmeğine sandviç
1 bardak ayran

Ara:
1 fincan türk kahvesi

Öğlen:
Bir tabak yoğurt içine bir avuç böğürtlen

Akşam:
Ton balıklı salata
2 yk Yoğurt

Bugün yoğunca geçtiği için başarısız bir menü oldu biliyorum. Boş vakit bıldukça düzgün bir şeyler yemeğe çalıştım. Sabah 1 saat yürüyüş de yapıldı. Ahu060812

Ausencia tatil konusunda 3 günlüğüne gidiyorum ama nolur nolmaz liste sağlam kalsın dersen izne de ayrılabilirim, sen nasıl uygun görürsen kaptaniçem. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…