hayırlı akşamlar
akşam yemeği de yendi artık sadece çay içerim inş. Zaten gün içinde iki tane lokma yürütttüm
yavaş yavaş gelicem yola kurtulamayacaksın bendenn
yine başkalrından iyi çıktım be yaeeee.. buÖyle bir gel gitler yaşadın kiiii ... artık gel deeeeee nasıl gelirsen gel kıvamına soktun benim gibi kadını bile ...
Menümün gerisi ama süper demş ausumMeyveyi de keseceğim yavaş yavaş
Nasılsın canım, bekarlık nasıl gidiyor
selam 7.ci takimin guzel hatunlari... hayirli aksamlar herkese..
kilo bildirimine geldim yine
gecen hafta 67,300
bu hafta 66,900
fark sadece 400gr
haftaya kadar 65 i ucundan kiyisindan gorur izin oncesi mezun olurum diyodum ama olmadi
saglik olsun tatilden donunce insallah artik benide mezun edersiniz burdan
Şimdiiiiiiiiii gelelim önümüzdeki haftaya ....
Betulina betülll koşarak uzaklaşman gereken yerdesin ... 80 geldi gelecek ... hemen hemen ..sana güzel bir orti / morti ...bir yarış .... ve bu hafta 79 ların başı ... kaç olur bilmiyorum ama temennim 79.0 en az ...
ahh ahh ausum, hayatımda hiç bir hocam benimle bu adar ilgilenmedi.. hic bir karnem bu kadar ilgili ve tatlı ve şirin ve sevgi dolu değildi
Kendimden geçmiş haldeyim senin için zayıflayasım var.. hani ebeveynlerine yaranmak isteyen çocuklar olur ya ben de aus için başaracağım
Hedefe ulaşınca da elini öpmeye geleceğim
koymayın kızın aklına böyle şeylerrrrrOyyyyyyy el öpmeye gelmek için bahane olsun diye sırf erir insan beeeeee ....
Oooooo efser demek ... valla bu hafta eski tartının intikamını alıp 2 kilo verecekmişEfser ona göre gardını al
koymayın kızın aklına böyle şeylerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?