Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin yüzünden yaptım biliyor musun. Bi baktım coşturmuşsun bugün sporu. Abovv dedim goş hayriş goş. Bu kaptan turbo moda geçmiş

kız bu saatte kahve olur mu hiç. vallahi hortlak gibi oturursun sabaha kadar

Akışa bıraktım .... çok şükkür o romanlar küçük depremlerle geride kaldı kuzum acıp bakmak bile canımı yakıyor acmak dahi istemiyorum sadece zamana bıraktım...
Tekrar iyi geceler .....

Bende ufaktan kactım yorgulukla ödeme iyice davetye cıkarmıyayım.....

hadi bakalım iyi geceeler canımmmm

Miiiis gibi evde miskinlemek ..en bi sevdiğim

sen ev hanımısın ama eşin işe gidiyor. ona geç olmuyor mu? şaşırdım

bakma ben yarın tatil diye oturuyorum yoksa gidip çoktan yatmıştım

Ben ondan az uyurum ama .. evdeyim diye geç kalktığımı ya da kalktıktan sonra uyuduğumu bilmem .
O da 4 saat ile zıpkın gibi olur .
Böyleyiz bizde işte :))))

Ahu060812 canım 2 mil Leslie yaptim

ooohhhh leslie ile buluşmalar başlamış

Senin yüzünden yaptım biliyor musun. Bi baktım coşturmuşsun bugün sporu. Abovv dedim goş hayriş goş. Bu kaptan turbo moda geçmiş

Harbiden yaptıkça yapasım geliyor .... azıcıkta şundan yapayım derken ...

bir de benim spor çok keyifli ablası ..mesela plank kronometremi yusuf tutar :)) wall sit beraber yaparız ... onun ki kaytırık usül tabii

Sizin bu tatlış rekabetinizi heyecanla takip eden bir ben miyim acaba

geçen sefer ki kapışmalarında ne capsler hazırlamıştı lunya ... inan her gün bekliyordum bugün ne gelecek diye ... sonuç kazanan hep lunya oldu rakibi hep psikolojik olarak çökertti önce

Bizim öyle imkanlarımız yok tabi henüz. Kronometremizi de biz tutuyoruz napalım Yerim ben onuSenle spor didişmelerimizden ötürü bende de var bi duramama durumu açıkçası

Ben geldim.
Yoruldum ama ne yaptım sadece Yatak Odası temizlendi..
Dolap içi baza içi çekmeceler ayiklandı...
Camları silindi perdesi yikandı.
Süpürdüm sildim..
Bazayi itip altını süpürdüm sildim.
Kizin odasının dolabı bazasi ayiklandı.
Gerisi yarına.

Kaç puan alırım kaptanım
Ausencia
Valla leslie yapılmış gibi her yerim ağrıyor

geçen sefer ki kapışmalarında ne capsler hazırlamıştı lunya ... inan her gün bekliyordum bugün ne gelecek diye ... sonuç kazanan hep lunya oldu rakibi hep psikolojik olarak çökertti önce
Hep derim psikoloji çoh önemli çoh Fatma abla öğrenilmiş çaresizlik şeysine tutulmasa bari

Kaptan bugün deli spor yapmış. Yarın telafi eder misin acabasına

Yok ben koymuyorum. Adı kurabiye aslında. Amacım nefsi köreltmek. Bi de ara öğün bulmakta zorlanıyorum ona bi seçenek. Boyutlatı da ceviz kadar oluyor. Hatta daha ufak top top.
boyutları iyiymiş.

Ben ondan az uyurum ama .. evdeyim diye geç kalktığımı ya da kalktıktan sonra uyuduğumu bilmem .
O da 4 saat ile zıpkın gibi olur .
Böyleyiz bizde işte :))))

uyumlu çift

Zaten 2-3'ten önce uyumuyorum. Okunacak kitaplarım var. Manito ödev verdi. Yetiştirmem lazım.
aslında biliyor musun gece kitap okumayı ben de çok severim. ama artık yapamıyorum. bazen 1-2 sayfa ancak okıuyabiliyorum yatakta. önceden deli gibi okurdum.

Bizim öyle imkanlarımız yok tabi henüz. Kronometremizi de biz tutuyoruz napalım Yerim ben onuSenle spor didişmelerimizden ötürü bende de var bi duramama durumu açıkçası

Amaaaaaaaaaaan durduk durduk nereye kadar be canımmmm ... bu sene de durmayalım

benim ortam yoktur pek , sen gelmeden önce takıma sakatlandım spordan ... günde 3 saat bir prog. uygulamıştım .işin gaitasını çıkarmıştım anlayacağın ....

ayyy bak yine mi yapsam onu

yaaaa o gardolap baza vs... lere girilince çıkılmıyor harbiden . puan yok tabi ki eline sağlık , güle güle dağıt çekmeceleri der çekilirim

boyutları iyiymiş.

uyumlu çift

aslında biliyor musun gece kitap okumayı ben de çok severim. ama artık yapamıyorum. bazen 1-2 sayfa ancak okıuyabiliyorum yatakta. önceden deli gibi okurdum.
Geçmiş dönemde kafam çok doluydu. Özel hayatımda problemler... okul bitmiyordu bir türlü. Uzadı da uzadı. Sağlık problemlerim derken bırakmıştım okumayı. Erkek arkadaşım filozoftur accık. Hatta kendisine feylesof derim. Sohbetlerimizin çoğu şiirden edebiyattan, din ve felsefeden oluşur. E hal böyle olunca kendimi geliştirmem gerekiyor sürekli. 1-2 sayfa da olsa okumak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…