Galiba benim karekterimde biraz birlik olalım anlamı büyük hayatımın her yerin bir olmak hep beraber hareket edelim denilince ben bütün herseyimi koyarım ortaya bu diyet degil her anlamda öyle yeterki benim bu iyi niyetim kullanılmasın eger kullanılırsam işte orda benim burcum özellikleri devreye girer.....
Burda o birlik olalım duygusunu hissetim içimde ne var ne yok ortaya koydum düştügüm zaman yanlız yagagı kalmıyacagımı beni tutacak olan birlerini var oldugunu bilmek daha çok beni ümitledirdi....
Eskiden olsa en ufak birşeyde kendimi bırakirdım 3 sene önceki gecirdigim agır depresyon bunun en büyük örnegi ama simdi sizleri gördükce tanıtıkca hayyatta bir ben bunları yaşamıyorum daha agır bedeller ödeyenler var ne en ufak bir olayda hayatimı neden alt üst edeyim neden bütün dengemi bozayım hayat herşeyi barındıran bir şey acısı tatlısı depresyonu tatili ramazani bayramı misafiri okulu birsürü bahanelere sıgacak bu kadar şeyi hayatımizdan cıkaramayacagımıza göre biz kendi hayatımızı diyetimizi ona monte edecegiz hep var olacagını kabulenecegiz ya istedigimiz bedene sayip olacagız yada bu kadar baheneye sıgınıp gerisin geri dönecegiz artık şunu ögrendim galiba benim isteklerim ve bu hayattan almak istediklerim var ve almalıyim ćünkü o benim
Cenemi actırırsan makale yazar sizi sıkarım işte tehlikeliyim ona göre :)))))
Kaptancim ben ne zamana 68i gorurum
Alllah disari cikip asiri tempoda kosasimmm varrrrrNe güzel ... ne içten yazmışsın efser
Takım olmak ancak bu kadar samimi yazılırdı ... eveeet kendimiz için kilo veriyoruz ama aldığımız kiloya her birimiz üzülüyor , verdiğimize beraber seviniyoruz .
O hafta zincirin bir halkası kırılsa ... diğerine sevinç çoşkuya dönüşmüyor .. ve her şeyi paylaşıyoruz , en güzeli de bu .
Menü..spor..diyet..fikir alışverişi....sopa :) eyvallah ... ama giderek daha da kenetleniyoruz , bunun tarifi yok ya
11 Ağustos Cuma bildiriminde en geç
Olabilir.
spora koştu diyeceğim ama onu da yapmış bugün ...
yoksa pes edip mutfağa mı daldı
Alllah disari cikip asiri tempoda kosasimmm varrrrr
Olabilir.
Gordu benim gibi rakibi artik kendini vicdan corbasi mi yapti yoksa bi tencere makarnaya mi gömüldü
Kahvemi yaptim.
Kitabima yumulayim biraz .
Iyi gecelr sevgili takimim.
Bugun dua da edelim devletimize milletimize ve tabi ki gazi ve sehitlerimize de.
Rabbim bi daha bize boyle acilar yasatmasin.
Bu pastanın büyük payı sensin kuzum demki hissediriyosun ve hissediyoruz cidden öyle verdigim her kiloyu arkadaslarımda versin istiyorum diyorum ya artık kilolu insanların yollada görünce gel kilo verelim çünkü kilo verdikce kendine vedigin deger artıyor sende bu duyguyu yaşa demek istiyorum..Ne güzel ... ne içten yazmışsın efser
Takım olmak ancak bu kadar samimi yazılırdı ... eveeet kendimiz için kilo veriyoruz ama aldığımız kiloya her birimiz üzülüyor , verdiğimize beraber seviniyoruz .
O hafta zincirin bir halkası kırılsa ... diğerine sevinç çoşkuya dönüşmüyor .. ve her şeyi paylaşıyoruz , en güzeli de bu .
Menü..spor..diyet..fikir alışverişi....sopa :) eyvallah ... ama giderek daha da kenetleniyoruz , bunun tarifi yok ya
11 Ağustos Cuma bildiriminde en geç
Bu pastanın büyük payı sensin kuzum demki hissediriyosun ve hissediyoruz cidden öyle verdigim her kiloyu arkadaslarımda versin istiyorum diyorum ya artık kilolu insanların yollada görünce gel kilo verelim çünkü kilo verdikce kendine vedigin deger artıyor sende bu duyguyu yaşa demek istiyorum..
Sorunlar paylastıkca yüküde azalır biz birbirimizi anlıyoruz ve sorunlarımizi paylaşarak azaltıyoruz benim gibi yanlız bir insanın burası cennet gün icerisinde cocuklarla olan diyologumun dışında paylaşarak anlatığim kimsem yok o yüzde ilk geldigimde biri söylemisti bir abartmanda otursak ne güzel olur burası benim komşularimin oldugu iyi niyetli insalar dolu bir abartman gibi hayal ediyorum....
Valla imkanlar olsa ne güzel olur inan kimseyi dinlemem gelirim sen kesin civili sopanla dalarsınben çok hayali kurarım efserim .... kocamaaaaaaaaaan bir buluşma olsa ... eminim hiç yabancılık çekmeyiz .... sanki her gün görüşüp konuştuğumuz arkadaşlarımızla buluşmuş gibi ...
Amaaaaaaaan ne kaynatırız heee .... ben yine yemeyin der dururum
Valla imkanlar olsa ne güzel olur inan kimseyi dinlemem gelirim sen kesin civili sopanla dalarsın
Her yerinden bir sey çıkar ayaklı savaş alletleri müzesi gibi
hoş süprizlerim olacağı kesin size
Bu hafta niye böyleyim şu tartı meselesi beni hırslandırdı cöpe atım yinede sinirim gecmiyor bunu intikamini kötü alacagımda su seyahat işi arada canım sıkılıyor
Sabah 1 saat 15 dakika tempolu yürüyüş.
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş.
30 gün fit programı yapıyorum hangi kategoriye girer bilmiyorum ama oda toplam 12 dakika sürdü
Ahu060812
Sen kendini 79 say orda burda yaz şu kadar kilo verdim de oysa tartı seni kandırsın megerse 81olAyyy efser kv ni bile daha aşkla anıyorsunbu tartı sende ciddi tramvatik depresyon yaptı
Sonuç olarak ... ben şu kanıya vardım ; intikam için 79.5
kız seyahate canın niye sıkılıyor... orada ne yaşayaağını ne süprizlerin beklediğini ne öğreneceğini ne ile karşlaşacağını bilmiyorsun. İllaki bir tecrübe olacak senin için al yanına bir kitap kafan dağılsın.. Seyahatler bir romanla daha egzantrig oluyorBu hafta niye böyleyim şu tartı meselesi beni hırslandırdı cöpe atım yinede sinirim gecmiyor bunu intikamini kötü alacagımda su seyahat işi arada canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?