- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598

ayyyyyy yalnız biraz basen fazlalığım mı var ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ausencia hibisküs çayını ödem için mi kullanıyorsun? ben de şöyle yapayım diyorum. demleyeyim soğuk çay olarak içeyim. şu an sıcak içesim yok. hem soğuk içecek alternatifim olur.
Onu da ver bişe kalmasın. Senle buluşma ayarlarsak cüzdanımda taşıyacam seni
ayyyyyy yalnız biraz basen fazlalığım mı var ne
Onu da ver bişe kalmasın. Senle buluşma ayarlarsak cüzdanımda taşıyacam seni![]()
Tamam o bende200 lükler arasına koyma ... daral gelir orda rahat edemem![]()
Şöyle 50 olsun bizden olsun![]()
bende sasirdim okuyunca..ben hiç duymadım. ilginç geldi
![]()
nanam suyun icine cubuk tarcin atiyorum..gunde 2 lt o sekilde iciyorum..o iyi geliyor bana..bide sabah ac karina cevizli su..Ablacim ılık suya biraz limon koyarak sabah kalkar kalkmaz iç , bitkinlik falan yaşamazsın![]()
Salonda yürüyorum ausum..sadece dunku yuruyusumu aksam esimle yaptim disarida..Yavrummmmmmmmmm yavaaaaaaaaş geeeeeeeeeeeeeeel .... sen tay tay sıralarken , ben bizim Karatay Cananla akşam sanat okulundan çıkar , emirgan korusuna kadar koşardım
günaydın canımm .... aman saatlere dikkat hülyam , yanıyordur oralar ...
mayalı suyu duymadım ama araştırayım
he bir de kabuk tarçın , limon zencefil suyu halsizliği alıp götürüyor(muş)
çooooooooook iddialı çooooooooooooook bildiğin gibi değil , bırak yensin bi kere yaaaa
hayır fulyacım , ilk yazdıklarım yani 79.9 olan olması gerekli hedefler ....
Bunlar sıkarsanız biraz hayaller
nasıl geçti bakalım sınav piknik dönüşü yaz .
Bu hafta bomba olmasın diyete odaklan ve buradan uzaklaşma sakın
Salonda yürüyorum ausum..sadece dunku yuruyusumu aksam esimle yaptim disarida..
Sen ip atlıyordun yanlış değilsem. Başlamayı düşünüyorum ufaktan. Kalça basene en etkili onu görmğştğm. Yalnız ben ipsiz ip atlayacam evde. O daha az yorucu iple atlanandan. Kaçla başlamamı önerirsin. Her set kaç sayıdan oluşmalı ? Dün spor yapmayacam dedim ama duramıyorum yerimde. Bu enerjiyi atmam lazım.Okuyunca istemsizce bende oda da yürüyorum dedim..
![]()
Spor salonu senin demii .
Abla şu cevizli suyu geçen gün de yazmıştın unuttum sormayı. Açıklama da yaptın ama geri döndüğümde kaybettim sayfalar arasında. Bi anlatır mısın nedir ne değildir? Neye yarıyor ?bende sasirdim okuyunca..
nanam suyun icine cubuk tarcin atiyorum..gunde 2 lt o sekilde iciyorum..o iyi geliyor bana..bide sabah ac karina cevizli su..
kızlar size bir konudan bahsetmek istiyorum. amalgam dolgular hakkında ne düşünüyorsunuz? hani şu gümüş rengindeki diş dolguları.....
onlar hakkında son zamanda hiç iyi şeyler duymadım. kesinlikle yaptırmayın diyorlar. içinde civa olduğu için ağır metal zehirlenmesi yapıyormuş. aşırı yorgunluk, bitkinlik, güçsüzlük.... vs.....
pek çok ülkede bu dolgular yasakmış. bizde serbest. bende 5 tane falan var. kaç yıldır anormal bitkinim. kaç kere doktora gittim kan tahlilinde değerlerim normal çıkıyor. bundan şüpheleniyorum artık.
2 cevizi geceden suya koyuyorsun. sabah kalktığında cevizleri yiyor suyunu içiyorsun. iyi kolesterolü yükseltip kötüyü düşürüyor. bir de bunun kabuklu yapılanı var. o daha iyi. 2 cevizi kabuklarını hafif çatlatıp suya koyuyorsun.Abla şu cevizli suyu geçen gün de yazmıştın unuttum sormayı. Açıklama da yaptın ama geri döndüğümde kaybettim sayfalar arasında. Bi anlatır mısın nedir ne değildir? Neye yarıyor ?
Sen ip atlıyordun yanlış değilsem. Başlamayı düşünüyorum ufaktan. Kalça basene en etkili onu görmğştğm. Yalnız ben ipsiz ip atlayacam evde. O daha az yorucu iple atlanandan. Kaçla başlamamı önerirsin. Her set kaç sayıdan oluşmalı ? Dün spor yapmayacam dedim ama duramıyorum yerimde. Bu enerjiyi atmam lazım.Ausencia sabah böyle bişey demiştin sanki. dediğine geldim harbiden
![]()
Evetttt canım öyleymis.kızlar size bir konudan bahsetmek istiyorum. amalgam dolgular hakkında ne düşünüyorsunuz? hani şu gümüş rengindeki diş dolguları.....
onlar hakkında son zamanda hiç iyi şeyler duymadım. kesinlikle yaptırmayın diyorlar. içinde civa olduğu için ağır metal zehirlenmesi yapıyormuş. aşırı yorgunluk, bitkinlik, güçsüzlük.... vs.....
pek çok ülkede bu dolgular yasakmış. bizde serbest. bende 5 tane falan var. kaç yıldır anormal bitkinim. kaç kere doktora gittim kan tahlilinde değerlerim normal çıkıyor. bundan şüpheleniyorum artık.
ben hep kiloma ve tembelliğime yoruyordum. ama yok bildiğin gibi değil. tamam kan tahlillerimin güzel çıkması iyi ama ne bu aşırı bitkinlik. kafaya koydum söktüreceğim.Geçen ben de okudum onu bir yerde. Ve bende de var birkaç tane o dolgulardan.
Salonda yürüyorum ausum..sadece dunku yuruyusumu aksam esimle yaptim disarida..
he dedim öyle bi şey ...Sen ip atlıyordun yanlış değilsem. Başlamayı düşünüyorum ufaktan. Kalça basene en etkili onu görmğştğm. Yalnız ben ipsiz ip atlayacam evde. O daha az yorucu iple atlanandan. Kaçla başlamamı önerirsin. Her set kaç sayıdan oluşmalı ? Dün spor yapmayacam dedim ama duramıyorum yerimde. Bu enerjiyi atmam lazım.Ausencia sabah böyle bişey demiştin sanki. dediğine geldim harbiden
![]()
kızlar size bir konudan bahsetmek istiyorum. amalgam dolgular hakkında ne düşünüyorsunuz? hani şu gümüş rengindeki diş dolguları.....