Yeşil tankın kinimiYavrummmmmmmmm alırım anahtarını , attırma tepemi
Al bi düşmanda burdaUnut den onu kasırga geçmişe takılma anı yaşa
Ama ablam ben sordum, siz denediniz ki cumadan başlıyor, bilsem dakikaları sayardımen az 1 saat yürüyüşüm var 4.3 km
Yeşil tankın kinimi
Lütfen es gecmeyelim, bugün dakikası dakikasına not aldım hepsiniAhu060812 duy bunu güzelim ... sevgili arkadaşımız güzeller güzeli lunyamız cuma başladığını bilmiyormuş , sormuş söylememek gibi bir gaflette bulunmuşum ....
ona göre 1 saat yürüyüş 120 point alalım ordan
Biraz dan çıkıyorum evden.Akşama lahmacun var tabiki yiyemiceğim,bugün galiba yine uyduracagım.
Ben henüz havada böyle estetik hareketler yapamıyorum ama geriye doğru ayaklarımı çok rahat atabiliyorum, birde duvara dayayıp hareketleri yapabiliyorum, kollarım biraz daha guclenirse İnşallah bende yapacagim
Size yazarken boş durmuyorum .... an itibarıyla pozisyonum
Ben henüz havada böyle estetik hareketler yapamıyorum ama geriye doğru ayaklarımı çok rahat atabiliyorum, birde duvara dayayıp hareketleri yapabiliyorum, kollarım biraz daha guclenirse İnşallah bende yapacagim
evin sıcak oluyor mu ? benim az kaldı ... 1 saate bir güneş vuracak kiiiiiiiiiiiii
bu saatlere kadar iyi
Pilateste 3.ayimda yapmaya başladımharbi mi o geriye doğru duvara atıp amuda kalmış duruyo musun ?
ayyy gaza gelecem bak
gelmezsem bilin ki bi taraflarımı kırdım
Bu kadin amazon kadini mi
HADİ GÜZELLER TATLİŞ OLMAYA MI GELDİK BURAYA ????
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....
TAŞ GİBİ OLACAĞIZ .... TAŞ TAŞ
Yok yok ben o kadin gibi olmak istemiyorumne çok konuşuyorsun bi sus aus bi sus ...
bi git
hadi gittim ben ....
Kız ne düşmanı rakip o rakip rakipAl bi düşmanda burda
Ahu060812 duy bunu güzelim ... sevgili arkadaşımız güzeller güzeli lunyamız cuma başladığını bilmiyormuş , sormuş söylememek gibi bir gaflette bulunmuşum ....
ona göre 1 saat yürüyüş 120 point alalım ordan
heeeee pati çekecem evinin önünde , gortlakları da çalacam
harbi mi o geriye doğru duvara atıp amuda kalmış duruyo musun ?
ayyy gaza gelecem bak
gelmezsem bilin ki bi taraflarımı kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?