Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama ablam ben sordum, siz denediniz ki cumadan başlıyor, bilsem dakikaları sayardım en az 1 saat yürüyüşüm var 4.3 km

Ahu060812 duy bunu güzelim ... sevgili arkadaşımız güzeller güzeli lunyamız cuma başladığını bilmiyormuş , sormuş söylememek gibi bir gaflette bulunmuşum ....
ona göre 1 saat yürüyüş 120 point alalım ordan

Yeşil tankın kinimi

heeeee pati çekecem evinin önünde , gortlakları da çalacam

Lütfen es gecmeyelim, bugün dakikası dakikasına not aldım hepsini
Antepia27 ablam görsün kiskansin spor yapmayan Tembel Fatma Ablam

Biraz dan çıkıyorum evden.Akşama lahmacun var tabiki yiyemiceğim,bugün galiba yine uyduracagım.

hayırlı yolcuklar tatlım ....

tabii ki de yemiyeceksin , sen yine uydurursun bi şeyler

fırsat buldukça gel ... özlenirsin sonra ... menü yazmak burdan zor gelirse tel den yazarsın

ya da sadece fotosunu atarsın menünün

Size yazarken boş durmuyorum .... an itibarıyla pozisyonum
Ben henüz havada böyle estetik hareketler yapamıyorum ama geriye doğru ayaklarımı çok rahat atabiliyorum, birde duvara dayayıp hareketleri yapabiliyorum, kollarım biraz daha guclenirse İnşallah bende yapacagim

Ben henüz havada böyle estetik hareketler yapamıyorum ama geriye doğru ayaklarımı çok rahat atabiliyorum, birde duvara dayayıp hareketleri yapabiliyorum, kollarım biraz daha guclenirse İnşallah bende yapacagim

harbi mi o geriye doğru duvara atıp amuda kalmış duruyo musun ?

ayyy gaza gelecem bak

gelmezsem bilin ki bi taraflarımı kırdım

ayyy gaza gelecem bak

Pilateste 3.ayimda yapmaya başladım
Sırt üstü yatıp ayaklarımı üzerine doğru geriye atıyorum, başımın biraz gerisine başta korkudan anca duvara dayiyordum

Sabah
Yarım simit

Öğle
Tavuk ve köfte (mangal)
Közlenmiş soğan, domates, biber

Su bol bol

Aksam yemeği yemeyeceğim.
Zaten aksama kadar evde değildim sürekli hareket ettim. Yarından itibaren de sporlu menülerimle devam edicem. Sabah kahvaltı edemedim ne yazık ki.

Al bi düşmanda burda
Kız ne düşmanı rakip o rakip rakip

Planlar süper

ayyy gaza gelecem bak

Bende yapayım diyecem hayaller gerçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…