Allahım Ankara'da sağanak yağış var şu anda.
Camları yeni sildimm ben
Kadınların makus tarihi gibidir.
Yağmur duası etkisi vardır cam silmede.
Sil , yağmur yasın .
Ama ben temiz camda ki yağmur izlerini severim . sen de sev canım yapacak bi şey yok
İki ucu gaitalı değnek de mi
Kararsızım yapayım mı dinleneyim mi bilemedimm.
Hep mi onlar bizden öğrenecek bazende biz onlardan öğrenirizYüzdum geldim..15 dk yuzmusumdur..isin ilginci boyumu gecemem suda..havuz boyuma göre ite kaka yüzüyorum..Atada teknik ogretti kulac atarken..amac kalori yakmak.. @Ahu060812 simdilik 15 dk yüzme aksama yürüyüş insallah .Ausencia
Sedacım güzelim biz şunu farkettik ki , ne kadar buraya vakit ayırabilip , iki kelam yazıp gaza gelebiliyorsan .... o kadar diyetinle ve sporunla barışık oluyorsun ...
Uzak kalma yani canım .
Geçmişi okuma kuralı prosedürde var .
Ben takılmıyorum o kadar o kurallara bir kaptan olarak .
Düzenli menü , spor bildirin ...adınızın etiketli olduğu mesajları lütfen okuyun .. onun dışında anı yakalayın .
Vakti olan tabii ki de okusun , belki dedikodusunu yapmışızdır
BU hafta rakiplerin çok iddialı.... senden de aynı iddiayı görmek istiyorum .
He bi de mesajımı okuduğunu bileyim o bana yeter
Hedefi yüksek tutacaksın , sonra gelse gelse çeyreği gelecek zaten bize
Sağlıksız bir kahvaltı olmuş .. önmüzdeki günlerde çok çok sıkı sarılman lazım bu işe .. relaks relaks ...
protein doyurucudur .... bence de miktarları kafi ise bugünlük akşamı es geçebilirsin .
Ecemmmmmmmmm görmeliydin beni bacımmmmvallaha da denedim ...oldu mu ? tabii ki de olmadı
Proya geeeeeeeeeeel .... menü gayet afilli , şık . Ben burdayım diyor .
Spor da gayeeeet güzel
eflal 200 gr daha yakar mıyız diye canımız çıkıyor burda ... yani kısır yedimifadesi beni üzüyor ..
Bunu bir kaçamak sayılacak boyutta yedi isen , telafisini de akşama yapmalısın .. yok azdı , öğlendi vs..diyorsan da .. tartın söyleyecek onu da .
Diyet gerçekten ciddiyet istiyor ... zaten zor yakıyorsun ... yok inan çok büyük bir cız yemişsin gibi yazıyorum sanki ama ondan değil ...ifade beni kızdırıyor .. zor verdiğin , çok stres olduğumuz için hafta boyu .
Ağustosta gel kadınlar plajına uçurayım seni bacımmmm
Boraz rahatsızdım aslunda sabahki yürüyüşüme spor eklemek istiyorum ama hastalığım artar diye korkuyorum
Denediysen bile kendini aşmışsın bence
Laf aramızda o ikizler onda istikrar zorcanım aman işin şakası takılması bir yana yormadan kendini ..
BU arada kız kardeşin yine kayıp
Aman dikkatheee topaklanıp kaldım yere
Laf aramızda o ikizler onda istikrar zor
Yaptığını iyi yaparda devamlılık işte?
Fazlalıkları atınca geri dönsün bariahhh ahhhh ne iyiydi ya .. akmaz kokmaz 300-400 verirdi ..bi çıktı listeden çıkış o çıkış ..
amaaaan biliyorum iki lafından biri çabuk sıkılması .... valla sıkılmak mıkılmak yok ... illa sıkılası geldi ise kilolarından sıkılsınkelebekolacam
Fazlalıkları atınca geri dönsün bari
İnşaallah biZde görürüzumarım ....
teliyle duvağı ile mezun edecektim onu
komşu kahvesi de icildi...
havada serin yağmur yağdı mis gibi ... utu de yapayım
ha benim spor ekurusu geldi
sabah kalkıp yürüyelim
lütfen dedi kilo aldım dedi
tek yürümüyor dedi ..
bende iyi madem dedim
biraz takılayım bakalım
nasılsa bantta bozuk
aksamda lesile yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?