Ne kadar güzel ki henüz yüzyüze tanışma fırsatı olmayan insanların böyle güzel bi konuda birbirinin aklına düşmesi. Tevafuk işte 1 saat önce aklıma geldin. Girip profiline baktım. Dün yazmışssın görmedim. Ne yaptı ne etti diye düşündümHer adimimda aklima geliyorsun sen onde biz arkada evelallah kasirgalar bitmistir :)))
Ki ben spora yeni baslayan sisman kisilik birde spora alisayim gorun siz
sizin takımla bizim takımın maçını düşünsene ama
ahu hep faul yapar , onda o potansiyel var
ben tam pas vereceğim bi bakıyorum begüm yokköşede dondurma götürüyor
nanaaaaaaaaaaaa uçur beniiiiiiiiiii
hülya da iyi döndü .... şuNare83 hatun kişisi lesli yaptım diyordu ... kızlar gözünüzü sevem ahuyu etikeleyin spora
Sahalara hızlı bir dönüş olmuşEvet cnm yaptım
akşam yine yapicam eşim banti yapamadı servis çağırcam .aksamda 4 mil lesli ve bölgesel yapicam o yüzden etiket yapmadım
Benim planda bu kadroyla nasıl olsa birinciyiz dedirtip rahatlatıp depara kalkıp finisten el sallamak
Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur@Ausencia önümüzdeki hafta kadro değişikliği istiyorum mümkün müdür ? Harbiden takımlar dengesiz olmuş sanki. Yaptığımız sporlar önce bize sonra takıma faydalı. Allah bilir sen bizim yarışta da havlu atmışsındır
Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur
:))) evet canim spor salonu..Okuyunca istemsizce bende oda da yürüyorum dedim..
Spor salonu senin demii .
Aksamdan suya cevizin icini ve icindeki küçük tahta parcasini koyup bekletiyorum..sabah ac karna içiyoruz eşimin kolesterolu çıktı baktim zayiflamaya da yardimciymis bende iciyorum.Abla şu cevizli suyu geçen gün de yazmıştın unuttum sormayı. Açıklama da yaptın ama geri döndüğümde kaybettim sayfalar arasında. Bi anlatır mısın nedir ne değildir? Neye yarıyor ?
Takipteyim ablacımAksamdan suya cevizin icini ve icindeki küçük tahta parcasini koyup bekletiyorum..sabah ac karna içiyoruz eşimin kolesterolu çıktı baktim zayiflamaya da yardimciymis bende iciyorum.
Bende simdi bitirdim kahvemi iciyorum :)hee hee temizlik
biliriiz biz o temizliği
aaaaa araya bi kova kaçmış , temizlik dediğin o heralde
ayyy yeminle diyetten sonra temizlikte de gaza gelme akımı başlayacak takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?