Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her adimimda aklima geliyorsun sen onde biz arkada evelallah kasirgalar bitmistir :)))

Ki ben spora yeni baslayan sisman kisilik birde spora alisayim gorun siz
Ne kadar güzel ki henüz yüzyüze tanışma fırsatı olmayan insanların böyle güzel bi konuda birbirinin aklına düşmesi. Tevafuk işte 1 saat önce aklıma geldin. Girip profiline baktım. Dün yazmışssın görmedim. Ne yaptı ne etti diye düşündüm

sizin takımla bizim takımın maçını düşünsene ama

ahu hep faul yapar , onda o potansiyel var

ben tam pas vereceğim bi bakıyorum begüm yok köşede dondurma götürüyor

Ayyy bu yorgunluk ve hastalıkla sesli gülmüşüm esim yine ne oluyoruz bakışı attı

Ay niye öyle diyorsun hmmmm öğrenilmiş çaresizlik şeysi ters köşe yapacan umutsuzluğa düşürüp hmmmmm

nanaaaaaaaaaaaa uçur beniiiiiiiiiii

hülya da iyi döndü .... şu Nare83 hatun kişisi lesli yaptım diyordu ... kızlar gözünüzü sevem ahuyu etikeleyin spora

Evet cnm yaptım
akşam yine yapicam eşim banti yapamadı servis çağırcam .aksamda 4 mil lesli ve bölgesel yapicam o yüzden etiket yapmadım

Benim planda bu kadroyla nasıl olsa birinciyiz dedirtip rahatlatıp depara kalkıp finisten el sallamak
Ausencia önümüzdeki hafta kadro değişikliği istiyorum mümkün müdür ? Harbiden takımlar dengesiz olmuş sanki. Yaptığımız sporlar önce bize sonra takıma faydalı. Allah bilir sen bizim yarışta da havlu atmışsındır

Son düzenleme:
Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur

Abla şu cevizli suyu geçen gün de yazmıştın unuttum sormayı. Açıklama da yaptın ama geri döndüğümde kaybettim sayfalar arasında. Bi anlatır mısın nedir ne değildir? Neye yarıyor ?
Aksamdan suya cevizin icini ve icindeki küçük tahta parcasini koyup bekletiyorum..sabah ac karna içiyoruz eşimin kolesterolu çıktı baktim zayiflamaya da yardimciymis bende iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…