Ara öğünde şeyetmeyi düşünüyorum. İki haftadır okula bi gittim bi gitmedim. Bu hafta full okuldayım. Ders programı değişti ama ara öğün hala sıkıntı benim için. Yanıma domates salatalıkla beraber ondan götürecem.aslında 2,5 ayda 10 kilo gider. haftada 1 kilo. bende hayda hayda gider. eylül sonunda 70 olsam ne güzel olur
olur tabi. ben onu kahvaltıda 2 tane yiyordum bir ara. yanında domates yeşillik. güzel bir kahvaltı oluyorduöyle de deneyebilirsin tatlım
Ay ağzın bal yesinDaha evvel de demiştim. Bi arkadaşım d vitamini kullanırken acayip kilo verdi. Hızlı da gitti. Çok faydası var bence. Tabi ihtiyaç olmadan kullanmamak lazım. Kullan sen kullan hemen
İşte bende gitmiyor artık canım, eskiden giderdiaslında 2,5 ayda 10 kilo gider. haftada 1 kilo. bende hayda hayda gider. eylül sonunda 70 olsam ne güzel olur
olur tabi. ben onu kahvaltıda 2 tane yiyordum bir ara. yanında domates yeşillik. güzel bir kahvaltı oluyorduöyle de deneyebilirsin tatlım
Kısırı öğlen yedim ve şu an çok açım, hem de uykusuz. Yarın telafi ederim, gündüz lesli akşam yürüyüşEvde leslie ablayla coşsan ? Hem kısırın da günahı çıkmış olur
5 canımNego d vitaminin kaç çıktı tahlilde?
ahhh ahhhh iğdemm dertliyim ben çok ...
karnım gurulduyor dedi susturdu beni ... alt mesajı aldım , şimdi spor yaparsam daha da acıkır mutfağa dalarım
Tam aksine spor acıktırmaaaaz. Spor kan şekerini tansiyonu düzenler. dolayısıyla açlık krizi yaşanmazahhh ahhhh iğdemm dertliyim ben çok ...
karnım gurulduyor dedi susturdu beni ... alt mesajı aldım , şimdi spor yaparsam daha da acıkır mutfağa dalarım
Tam aksine spor acıktırmaaaaz. Spor kan şekerini tansiyonu düzenler. dolayısıyla açlık krizi yaşanmaz
Şey kem küm, şarjım bitiyor ben kaçayım, yoksa spor yaptıracaklar
Cıssta kaptanla şöyle bir anlaşmamız vardı. Eğer o gün telafisini yapmayacaksak cıslara da dokunmuyorduk. Ben biraz ısrar edecem o yüzden. Çünkü nedense bu hafta tartı seni güldürecek gibi hissediyorum. Kısır yolumuza taş koymasın diye bu ısrarım. İnan ben yemişim gibi canım sıkıldı kısırı menünde görünce. Gerçi akşam yememişsin ama. Bi daha düşün. Şu an uyumayacaksan şayet leslie abla parmaklarının ucundaAy ağzın bal yesininşallah bende de takır takır gider bundan sonra
İşte bende gitmiyor artık canım, eskiden giderdi
Kısırı öğlen yedim ve şu an çok açım, hem de uykusuz. Yarın telafi ederim, gündüz lesli akşam yürüyüş
5 canım
toto kaldıran bu muyduDi mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba
30day şeysi toto kaldırıyorsa hemen baslasamAmaaan evde durup pinekleyeceğime totoyu kaldırayım da bi işe yarasın dedim. Sen bakma benim spor yapmayacam dediğime. Yorgunken öyle bi karar alırım. dinlenince de hemen bi daha yapayım derim
Tarif isterem
bir tarif için bakmıştım ...canım bundan çekti ... yarın yapayım da löpürdeteyim . pirinç değil peynir içindeki heee dereotlu isotlu tabii ki de
toto kaldıran bu muydu
30day şeysi toto kaldırıyorsa hemen baslasam
Tarif isterem
Ne güzel tesadüf yarın ben de bundan yapacammm akşama. Annem biberlisini yapmıştı bu gittiğimde. Kapya biber mi ney diyorlar. Bayılmıştım. Bundan istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz kaptaniçem
bir tarif için bakmıştım ...canım bundan çekti ... yarın yapayım da löpürdeteyim . pirinç değil peynir içindeki heee dereotlu isotlu tabii ki de
Ayneeeeen buydu toto kaldırantoto kaldıran bu muydu
30day şeysi toto kaldırıyorsa hemen baslasam
Tarif isterem
Ne güzel tesadüf yarın ben de bundan yapacammm akşama. Annem biberlisini yapmıştı bu gittiğimde. Kapya biber mi ney diyorlar. Bayılmıştım. Bundan istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz kaptaniçem
Kaptan açık konuşalım ben bunla doymamben yaptığımda bu kadar yemiştim işte bi öğünde
bunda da kapya da var önce kapyaya sonra kabağa rulo yaptım ...
Kaptan açık konuşalım ben bunla doymamHele ben de diyorum o yüzdeler nası benden fazla oluyor. Hatun yemek yemiyormuş yahu
benim bi 2,5 metrelik iştahım var şahsenben ara ara öğünlerimi foto olarak atayım en iyisi ...
Şimdi peynirli kabak rulo diyip geçiyoruz menüde de ... kaç mt 2 rulo di mi
Favorilere ekledim tarifleri inceledim
Ara öğünde şeyetmeyi düşünüyorum. İki haftadır okula bi gittim bi gitmedim. Bu hafta full okuldayım. Ders programı değişti ama ara öğün hala sıkıntı benim için. Yanıma domates salatalıkla beraber ondan götürecem.
Ay ağzın bal yesininşallah bende de takır takır gider bundan sonra
İşte bende gitmiyor artık canım, eskiden giderdi
Kısırı öğlen yedim ve şu an çok açım, hem de uykusuz. Yarın telafi ederim, gündüz lesli akşam yürüyüş
5 canım
Askolsun bi gecen hafta 500 verdim. Bu hafta coskuyla geliyorumsorma sorma ... bi esti geçti .... şimdi listede bi mola verdi ...saraycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa liste en son mola verilecek yer ... yoksa aus seni yer
Sarayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?