Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ara öğünde şeyetmeyi düşünüyorum. İki haftadır okula bi gittim bi gitmedim. Bu hafta full okuldayım. Ders programı değişti ama ara öğün hala sıkıntı benim için. Yanıma domates salatalıkla beraber ondan götürecem.

Daha evvel de demiştim. Bi arkadaşım d vitamini kullanırken acayip kilo verdi. Hızlı da gitti. Çok faydası var bence. Tabi ihtiyaç olmadan kullanmamak lazım. Kullan sen kullan hemen
Ay ağzın bal yesin inşallah bende de takır takır gider bundan sonra
İşte bende gitmiyor artık canım, eskiden giderdi
Evde leslie ablayla coşsan ? Hem kısırın da günahı çıkmış olur
Kısırı öğlen yedim ve şu an çok açım, hem de uykusuz. Yarın telafi ederim, gündüz lesli akşam yürüyüş
Nego d vitaminin kaç çıktı tahlilde?
5 canım
ahhh ahhhh iğdemm dertliyim ben çok ...

karnım gurulduyor dedi susturdu beni ... alt mesajı aldım , şimdi spor yaparsam daha da acıkır mutfağa dalarım

ahhh ahhhh iğdemm dertliyim ben çok ...

karnım gurulduyor dedi susturdu beni ... alt mesajı aldım , şimdi spor yaparsam daha da acıkır mutfağa dalarım
Tam aksine spor acıktırmaaaaz. Spor kan şekerini tansiyonu düzenler. dolayısıyla açlık krizi yaşanmaz

Tam aksine spor acıktırmaaaaz. Spor kan şekerini tansiyonu düzenler. dolayısıyla açlık krizi yaşanmaz

Sana havale ettim ben ....senin grubunda ama benim takımında her halükarda o kısırı buğdayı eritip , spor yapmasını istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cıssta kaptanla şöyle bir anlaşmamız vardı. Eğer o gün telafisini yapmayacaksak cıslara da dokunmuyorduk. Ben biraz ısrar edecem o yüzden. Çünkü nedense bu hafta tartı seni güldürecek gibi hissediyorum. Kısır yolumuza taş koymasın diye bu ısrarım. İnan ben yemişim gibi canım sıkıldı kısırı menünde görünce. Gerçi akşam yememişsin ama. Bi daha düşün. Şu an uyumayacaksan şayet leslie abla parmaklarının ucunda

Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba
toto kaldıran bu muydu

Amaaan evde durup pinekleyeceğime totoyu kaldırayım da bi işe yarasın dedim. Sen bakma benim spor yapmayacam dediğime. Yorgunken öyle bi karar alırım. dinlenince de hemen bi daha yapayım derim
30day şeysi toto kaldırıyorsa hemen baslasam

bir tarif için bakmıştım ...canım bundan çekti ... yarın yapayım da löpürdeteyim . pirinç değil peynir içindeki heee dereotlu isotlu tabii ki de
Tarif isterem

bir tarif için bakmıştım ...canım bundan çekti ... yarın yapayım da löpürdeteyim . pirinç değil peynir içindeki heee dereotlu isotlu tabii ki de
Ne güzel tesadüf yarın ben de bundan yapacammm akşama. Annem biberlisini yapmıştı bu gittiğimde. Kapya biber mi ney diyorlar. Bayılmıştım. Bundan istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz kaptaniçem

Ne güzel tesadüf yarın ben de bundan yapacammm akşama. Annem biberlisini yapmıştı bu gittiğimde. Kapya biber mi ney diyorlar. Bayılmıştım. Bundan istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz kaptaniçem

ben yaptığımda bu kadar yemiştim işte bi öğünde

bunda da kapya da var önce kapyaya sonra kabağa rulo yaptım ...

ben yaptığımda bu kadar yemiştim işte bi öğünde

bunda da kapya da var önce kapyaya sonra kabağa rulo yaptım ...
Kaptan açık konuşalım ben bunla doymam Hele ben de diyorum o yüzdeler nası benden fazla oluyor. Hatun yemek yemiyormuş yahu

Kaptan açık konuşalım ben bunla doymam Hele ben de diyorum o yüzdeler nası benden fazla oluyor. Hatun yemek yemiyormuş yahu

ben ara ara öğünlerimi foto olarak atayım en iyisi ...

Şimdi peynirli kabak rulo diyip geçiyoruz menüde de ... kaç mt 2 rulo di mi

bunu birgün ben de deneyeceğim. çok güzel görünüyor. zaten kabağı da çok severim

fazlasını derin dondurucuya koyarsan aklında olsun ben çıkartınca azcık tost makinasının arasında ısıtıyorum çok güzel oluyor.

Ay ağzın bal yesin inşallah bende de takır takır gider bundan sonra
İşte bende gitmiyor artık canım, eskiden giderdi

Kısırı öğlen yedim ve şu an çok açım, hem de uykusuz. Yarın telafi ederim, gündüz lesli akşam yürüyüş

5 canım

hımmm çok düşük çıkmış canım. o ampülü içersen 2 gün çok su iç aklında olsun. sakın az su içme. böbrekte taş oluşumuna neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…