Dagilmisken bitmisken gecmis okuyorum vicdansizlar az konussaniz ya biraz
Sesli guldum 2,5 metreye
Allahta sizi guldursun.
Cok stresli bi gun gecirdim her acidan ve lanet olasi yeme aliskanligimi tam toparladim derken bugun abur cubur yedim.
Zaten canim dar birde bu yeme isine bozuluyorum moral falan kalmiyo.
Doymak bilmeyen bir ailedeyim her birimiz ayri manyagiz ve hastayiz aslinda.
Yemin ediyorum tas tasisam daha az yipranirim.
Cok yesem hani diyete girmistin olur.
Az yesem o kadarda kisma herseyden olur.
Gorunen bir kilo degilki verdigim ramazanda 2 sonrasinda 3 kilo.
Her sarti zorluyorum yuruyup hareket edeyim diye ama yuruycem dedimmi bi tip tip bakmalar bi yarim agizla tamm demeler.... Ulan bi destek olun be zaten agrim oluyo zor yapiyorum bunada ayri uzuluyorim bu yasta boyleyim diye
Yani ben bunu basarirsam gercekten sadece kilo vermis olmiycam kilo vermenin cok ustunde bisey olucak benim icin.
Herseye ragmen herkese ragmen yapmis olucam.
Ramazan sonrasinda 3 gun oldu sanirim boyle duzensiz yedigim ve acayip rahatsiz oluyorum artik nefes alisim degisiyor.
Boyle yasamak istemiyorum yasamiycam 10 bin kere tokezlesemde tokezlemeyecek hale gelene kadar ugrasicam.
Öyle yani öyle iste.
Bonuscanım ... bir tek senin başında sanma o mendebur yorumlar ... diyete başladım , teyzem ...o şuh kahkahası ile ..niye başlıyorsun ki nasıl olsa yine alacaksın demeler ...
valla zaten insanların o olumsuz konuşmaları ve bakışları yıpratıyor moral bozuyor. destek olacaklarına köstek oluyorlar. halbuki hata bile yapsan olumlu yorum olumlu sonuç veriyor insanda. ben de mesela çok hassasım. o yüzden kimseye zayıflamaya çalıştığımı söylemiyorum. 85 ten 80 lere inince 2 aydır zayıfladın diyorlar. yok canım birkaç kilo keşke versem diyorum. biliyorum uğraşıyorum desem birebir takip edip yorum yapacaklar. hiç gerek yok. zaten 3 haftadır takılı kaldım. bir ileri iki geri.aynen dediğin gibi az yesen , aaaaaaaaa böyle olmazcılar ... biraz kaçamak yapsan hani diyetteydin alaycı bakışları
epey bir takıyorsun bunları kafaya .. yani boş ver sallama demiyeceğim ..desem de takacaksın .
Ne vakit gözle görülür bir kilo gidecek ... o zaman öyle de bir güzel kulak tıkıyorsun ki hepsine ...
az sabır ...
hele bir görek şu 90 ları ... hele bir be gülüm .. sabır
valla zaten insanların o olumsuz konuşmaları ve bakışları yıpratıyor moral bozuyor. destek olacaklarına köstek oluyorlar. halbuki hata bile yapsan olumlu yorum olumlu sonuç veriyor insanda. ben de mesela çok hassasım. o yüzden kimseye zayıflamaya çalıştığımı söylemiyorum. 85 ten 80 lere inince 2 aydır zayıfladın diyorlar. yok canım birkaç kilo keşke versem diyorum. biliyorum uğraşıyorum desem birebir takip edip yorum yapacaklar. hiç gerek yok. 3 haftadır takılı kaldım. bir ileri iki geri.
yaniBonus cum sallama kimseyi. ister aileden olsun ister çevreden.
Burdayım kuzum ölüyorum yorgunluktaaaaaaan. Full temizliksaydin78 sende dün bir bismillah dedin ... bugün yine yoksun ...
sabah 300 gr verdin de onu mu kutladın ?
Bonus ablam günahıyla sevabıyla bugünki menünü bi göresim var. Bi bakalım neyden dolayı olmuş abur cubur krizi. Diğer konuları birazdan şeyedecez
Aradaki kardiyoları 2 diğerlerini 3 le mi çarpsak napsakJillian canım .... ben six pack mi ne onu yapıyordum da sevemedim .. bu 30 days e yeni başladım sevdim ben .
Kardiyolu arada onlar bana mola gibi oluyor .
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609
neyse ki akşam karbonsuz olmuş bugün .
biraz çerezden kastın ne kadar bilmiyorum tabii ... benim için ara öğün çerezi 5 çiğ badem mesela :)
Oyle yapmak zorundayiz canim kendimiz icin yoksa hem sismanliktan hem hassasliktan gidecem.
Ne gerek var dimi daha bacak bacak ustune aticam ben 10 senenin ustune atamadanmi gideyim he :)
canım aman işin şakası takılması bir yana yormadan kendini ..
BU arada kız kardeşin yine kayıp
Laf aramızda o ikizler onda istikrar zor
Yaptığını iyi yaparda devamlılık işte?
ahhh ahhhh ne iyiydi ya .. akmaz kokmaz 300-400 verirdi ..bi çıktı listeden çıkış o çıkış ..
amaaaan biliyorum iki lafından biri çabuk sıkılması .... valla sıkılmak mıkılmak yok ... illa sıkılası geldi ise kilolarından sıkılsınkelebekolacam
Yazdirma menuyu. Kriz degildi elimin altinda fazlaca vardi stresim bahanesi oldu.
Noldu yine ben uzuldum. 2 biskuvi yesem 2 tugla gibi geliyor artik agirligi.
Boyle boyle birakicam ins.
Cunku onceki gibi suursuz degil bunyem cok rahatsiz oluyor artik.
Zaten sen kendinden memnun olmaya başladıkça hayat daha kolay gelecek daha güzel daha yaşanılır
tamamen katılıyorum sana canımKaçamağı kaçtığı yerde bırak yola.devam
verdiği ilaç belli zaten devit3 veriyorlar. eczaneden alabilirsin. damlayı günde 10 ar damla kullanabilirsin. yaz ayı güneş var nasılsa 2 şişe kullan bence sonra tekrar tahlil yaptır.Benim d vitamini de 15 çıktı sınırın altında.ama daha doktora gösterip bi ilaç yazdıramadım
Yazdırma ben sana tavsiye edeyim.receye edilen hakkında içerik sıkıntısı soyletisi var.ocea... diye başlayan hatta çocuklara balık yağı markası var ya onun 1000 unitelik 50 ml 'lik olanı al.gunde 10 damla kullan.Benim d vitamini de 15 çıktı sınırın altında.ama daha doktora gösterip bi ilaç yazdıramadım
2 şişe anca 25 yapar degeri.her şişe 5 değer yükseltiyor.verdiği ilaç belli zaten devit3 veriyorlar. eczaneden alabilirsin. damlayı günde 10 ar damla kullanabilirsin. yaz ayı güneş var nasılsa 2 şişe kullan bence sonra tekrar tahlil yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?