Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam zamanında gelmiş artık kendi teklif ettiği icin tripte yapamaz

Ausum orasi o kadar uzak ki bana..hic gitmedim :) ben seni evimde agirlasam nasil olur :))

Kız ne biliyim ben onların plankların dakikası olduğunu bende onları 2 set bir dakika falan diye hesaplıyordum.neyse artık geçmişe mazi derler
Laf aramızda 2 dakika plankı nasıl duruyorsun kaptaniçem popo havadamı yoksa...aynada dururken bak popo kalkıyorsa olmuyo

Nego canım sen kv eyvallahım olmaz benim dememiş miydin yanlış hatırlamıyorsam o zaman neden bu kadar takıyorsun boşver evinde mutlu olmaya bak onlar sonucta evin dışında kalıyor
Canım seslerini duymaya tahammülüm yok hem de büyük oğlum sürekli gitmek istiyor hemen hemen her gün, istemiyorum bende.

16 haziran

Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 etimek

Ara: 1 dilim karpuz

Öğlen : 1 tabak kısır, 2 kaşık yoğurtlu buğday

Ausum orasi o kadar uzak ki bana..hic gitmedim :) ben seni evimde agirlasam nasil olur :))

Canım biz bi ara yazıştık kızlarla da ben hülya diye yazınca görmemen normal :)
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem

Teessüf belki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar valla zangır zangır ahu ...

16 haziran

Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 etimek

Ara: 1 dilim karpuz

Öğlen : 1 tabak kısır, 2 kaşık yoğurtlu buğday

Güzelmiş... bulgur ve buğday şişirmediyse ..sağlıklı da .

30 days shred 4. gün yapıldı
10 dk ip atlama Ahu060812

ben ilk kez bir jillian videosuna bu kadar ısındım .
Belli ki 30 u tamamlarım .

Kaptan kırk pınarın ağası da baş pehlivanıda belli olmuş

heee benim pehlivanda yola çıkmış

Bende semizotlu yoğurt yiyince aynı hissiyatı yaşadım

ne güzel bir his ama değil mi

Antepia27 da yaşamıyor mudur bu hissi acaba

Kaptan sen ve igde bu 30day shred videolarını nerden buldunuz bide memnunmusunuz aslinda igde bir aciklama yapmisti ama ben pek isimlerine aşina olmayınca jillanmiydi bu muydu hatırlayamadım uzun olan

Birazdan da dışarı çıkacam. Orta tempoda yürürüm 1- 1.5 saat
İyiki bugün spor yapmıyorsun
Anam bu 30 day seyside jillanmis cehalet iste
Allah kavuştursun

Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba

Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba

şınavda bende süper değilim :)

Ben squat girl ü de çok seviyorum ... hem kadının enerjisini de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…