Allahim yagli bir kulun olarak cokmu sey istiyorum?
Banada yuzun suzulmus toton kuculmus desinler artik ya
Yakında paklavaların resminide cama yansıtır foto gönderirsin artık
Kızlar aus varya aus resim ilka dedim bakalım kemik torbası olmuşmusun bakım. Resimi yolladı allahım cama yansımasını çekip göndermiş
Bu arada kemik torbası değil bu kiloyu kaldırmış yani
bonusssssssssss
yüzün küçülmüş annemmmm ....
totonda küçülmüşşşşşşşşş
onu bulamayan da varcamdan yansıma mamdan yansıma ... yeminliyiz diyoz size foto diyonuz ...ağzım gözüm çarpılırsa görürsünüz
yavrum kemik torbası olmaya hiç niyetim yok , insan en iyi kedini bilir ..iri kemikliyim diye de kafa yapmıyorum ...ellerim hala fırıncı küreği gibi ...ayaklar 39 numero2-3 kilo daha güzel olacak güzel
Ben kus gibi yesem kesin normal yem yemezdim o balli cubuklar olur ya hani ondan yerdim
Yem kabina gitmeden hemen sagda ayakustu fastfood yem
Allahıınnnn delisiiii de get ya
benim muhabbet kuşum vardı haşmeto öyleydi ...ballıdan koymasam acından ölse gidip iki yem tık tıklamazdı orda ...ballı gelince anında
Ismi ne guzelmis oyle ya :)) heybetli papagan ismi gibi
bediaa ile nörettin de vardı ..karı koca idi onlar .... sonra menapoza mı girdi ne oldu... bediaa sürekli gagalamaya başladı erini ... gagalaya gagalaya adamı öldürdü diyecem sanıyorsun ama kendi öldü
Ben kaçar iyi geceler
Ayneeen bir karın düzleşmesi efenime söyliyim popo yuvarlaklaşması, selülitlerin yok olması durumu söz konusu. Tabii benim hala hatrı saylır miktarda yağım olduğundan adonisler falan görünmüyorAyyyy o değil de benim göbek karın sanki iki günde farklı bi hal aldı ...iğde sende de oluyor mu bi kıprışma ? ben bu 30 days e bağladım sanki
Bende artık doyuyorum yemegi yapana kadar yemek istemiyorumBi git ya gece gece kafa buluyor benlen
O olacak sabretAllahim yagli bir kulun olarak cokmu sey istiyorum?
Banada yuzun suzulmus toton kuculmus desinler artik ya
Buna çok güldümBen kus gibi yesem kesin normal yem yemezdim o balli cubuklar olur ya hani ondan yerdim
Yem kabina gitmeden hemen sagda ayakustu fastfood yem
Ayneeen bir karın düzleşmesi efenime söyliyim popo yuvarlaklaşması, selülitlerin yok olması durumu söz konusu. Tabii benim hala hatrı saylır miktarda yağım olduğundan adonisler falan görünmüyor
Günaydın
Cama vuran yağmur sesiyle uyandım
Burda üşüyorum desem tabiri cayiz olmaz sanırımbizim memleketin günahı ney Rabbim yakıyosun orayı diye düşünmeye başladım artık
merakla fotoyu bekliyorum vallla ..eminim müthiş iş çıkarmışsındır sen yine ..
tavuk olasım geldi okurkenkimseye bulaşmadan tüy yolmadan yaşar giderdim orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?