hayrişim ben hep şöyle derim egerki işte nazar değecek dediğin an o enerjiyi veriyorsun ve o seni gerçekten etkiliyor ...
Ben bazara inansamda üstüme alınmıyorum ve diyorumki rabbım korur inşalah bişi olmaz ...
Hamdolsun bunu çevremdede çok gözledim..
Ay benim yıldızım çok düşük bana nazar çok deger diyen birine gerçekten hemen nazar oluyor ..
Rabbım esirgesin yavrum sabah felak ve nar surekerini üzerinize okuyun .
Ausun diyeti artık diyetlikten cıktı yakında araştırma konusu olacak
Biz şu ünlüler gibi yiyerek zayıflıyoruz. İlerde ünlü olursam böyle demeçler verecemyahu cidden size az geliyor yediklerim ...şimdi bir daha bugünü mü düşündüm ?
lorlu yumurta beyazı ile semizotlu omlet ... ya bir tek bununla doyar insan zaten ...
tarhana ... al sana 2 dlm ekmek demek ..o da lorlu ... gelsin prolar ...
eee bunun peyniri, biberi ,salatalığı
eee tatlı desen enerji desen fıstık ezmesi,inciri ...
ben siz çok yiyorsunuz
yahu cidden size az geliyor yediklerim ...şimdi bir daha bugünü mü düşündüm ?
lorlu yumurta beyazı ile semizotlu omlet ... ya bir tek bununla doyar insan zaten ...
ben siz çok yiyorsunuz
Unutmadan menümüde yazayım
Sabah (henüz saydın bacımnan yarışa girmeden
2dl ekmekle mantarlı tost
Peynir . Donates ,salatalık.
2 zeytin .
Ara 1 kayısı
Öğle:
Peynirli çoban salata
Ara: 3 ceviz
Akşam:
1tb kabak
2 kş bamya
1 kase yogurt .
2 lt su
Spor yok . Akşam üstü çıkıyorum genelde bugun kuzumun üni tercihlerini araştırdık o yüzden bırakıp gidemedim ..
Son cümlene katılıyorumyahu cidden size az geliyor yediklerim ...şimdi bir daha bugünü mü düşündüm ?
ben siz çok yiyorsunuz
Heccc bize çamur atma sensin muhabbet kuşu gibi yiyen normal olmayan
Napıyım takımıda kendine benzettin çok yemeye utanıyorumBen senden daha çok yemişim bence
Ben senden daha çok yemişim bence
Anoreksimi olacan başımıza aus
Onu soracaktim unuttum zaten okuyunca bi icim bulandiben dengeli besleniyorum ... yağ yakıcı karışımlar hazırlıyorum ...
mesela bugünkü o domates sosu çok mu lezzetli idi ..basmışım zerdeçalıama yedim işte .
Onu soracaktim unuttum zaten okuyunca bi icim bulandi
Yakında paklavaların resminide cama yansıtır foto gönderirsin artıkAyyyy o değil de benim göbek karın sanki iki günde farklı bi hal aldı ...iğde sende de oluyor mu bi kıprışma ? ben bu 30 days e bağladım sanki
Sabret banus can bu takıma geldiğin gün başladın ve başlamak başarmanın yarısıdırAllahim yagli bir kulun olarak cokmu sey istiyorum?
Banada yuzun suzulmus toton kuculmus desinler artik ya
Sabret banus can bu takıma geldiğin gün başladın ve başlamak başarmanın yarısıdır.
Bu mesajını favorilerine ekliyorum ve sana ilerde hatırlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?