Gunaydin guzeller..
Balkonda oturup kahve icerken oyleee hesapta yokken birden kalktim salonun perdelerini makineye attim..ne zorum varsa simdi cam sil hali sil..bunun sonu bildigin bahar temizligi olacak yine..kendime kiziyorum simdi perdeler daha deterjan kokuyordu alirken(
Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..
Oyy yorulduuummm
Ödevler bitti.
Kahvaltı yapıldı
Ara öğün yapıldı.
30 days shred yapıldı
duj alındı.
Şimdi kahveyle ders saatine kadar dinlenmeeeee
Ben sayısal görünümlü eşit ağırlıkçıyım. Maalesef sözel bölümleri hiç ama hiç bilmiyorum. Keşke yardımcı olabilseydimdayy sen izindemisin?
bacım kendi kendine kaşınmışsın,dediğin gibi bunun sonu derin bi temizlik,biyerden başlayınca çorap söküğü gibi devam ediyor,huyumuz kurusun
başınız sağolsun
ölümün her türlüsü acıda böyle sebeplerden olunca insan daha bi üzülüyo
igdedali sana birşey sorucam
bi arkadaşımın kızı sözel bölüm mezunu,lys de 83 binde,tercih yapıcak ama kararsız sen ne önerirsin
MAAŞALLAHO ter her daimalıştım diyorum ama kirpik diplerime kadar terliyorum daha. Devam et 3. günden sonra hareketler o kadar yormayacak. Başta ben bunu yapamam bana ağır bir program dediydim ama dün o yorgunluğa rağmen nası başladı nası bitti anlamadım
öyleyimdir bilen bilir mortilikte üstüme yokNe kadan düşünceli bir morti
Ne acı Allah rahmet etsinBenim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..
Anam hani morti olacaktik sarayca firardayemeği çok azalttığım halde kilo veremiyorum, bu gün sabittim mesela, eğer bu cuma az verirsem beni mezun edebilirsin kaptanım, tamamen sana bırakıyorum
tamam canım haftaya kapışalım seninle.Sarayca bekle beni canım igdeyi yeneyim geliyorum hem diyet hem sporda yarışalım
Kendimi pek bi özgüvenli gördüm
diyete devam edeceğim de listeyi etkilemiyeyim diye kaptana bıraktım, haftaya sakin kafayla bol spor yapacağıma inanıyorum yani kendime güveniyorumAnam hani morti olacaktik sarayca firarda
canım ben o 30 günü yıllar önce ı yapmıştım, 15- 20 kg verdiğim halde onu bir yaptım, her gün iş yerinden iltifatlar yağmaya başlamıştı, çok güzel incelmiştim. sonrakilerde pek öyle olmadı ama .. şimdi vaktim olsa jillianın nmtz diye bir videosu var onu yaparım, 2-3 gün üst üste yapıyorum ve incelmeyi kendim hissediyorum o derece güzel diyeyim,Kaptan ne zaman dönerAusencia simdi ben bu 30 gün seysini yaptimya nerden drvam edecegim ilk egzersiz deneyimim lesli teyzeyi saymazsak
Ben sayısal görünümlü eşit ağırlıkçıyım. Maalesef sözel bölümleri hiç ama hiç bilmiyorum. Keşke yardımcı olabilseydim
geçmiş olsun doktorum.burası da çok sıcak.ama şükür ev serin oluyo...klima açmıyorum daha.hiç çekemiyorum zaten klima havasını.hemen şişiyorum...dün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
sagol hayrisim..Başın sağolsun ablacım. Allah rahmet eylesin. İşini bilmeyen insanlar yüzünden maalesef böyle pırıl pırıl insanlar ölüyor ...
begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..dayy sen izindemisin?
bacım kendi kendine kaşınmışsın,dediğin gibi bunun sonu derin bi temizlik,biyerden başlayınca çorap söküğü gibi devam ediyor,huyumuz kurusun
başınız sağolsun
ölümün her türlüsü acıda böyle sebeplerden olunca insan daha bi üzülüyo
igdedali sana birşey sorucam
bi arkadaşımın kızı sözel bölüm mezunu,lys de 83 binde,tercih yapıcak ama kararsız sen ne önerirsin
sagol ececim..MAAŞALLAH
öyleyimdir bilen bilir mortilikte üstüme yok
Ahuya delye eglalime sherye saydın a kelebege daha burda yazamadığım nicelerine sor beni
Ne acı Allah rahmet etsin
bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..Kaptan ne zaman dönerAusencia simdi ben bu 30 gün seysini yaptimya nerden drvam edecegim ilk egzersiz deneyimim lesli teyzeyi saymazsak
gecmus olsun doktorcumm..dün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
Yok yok
sagol hayrisim..
begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..
sagol ececim..
bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..
gecmus olsun doktorcumm..
_AYNURA_ m hosgeldin..
Yağ bile aldirsa yine geçemez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?