Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok geçmiş olsun,tamamen almışlardır sanırım,ailede meret hastalıktan olunca
senden de allah razı olsun kaptanım ne kadar güzel düşünmüşsün,hemşire ve kadında ameliyat çıkışı bombayı patlatmışdedikleriyle mest olmuşsundur
yanlız o nasıl bi rahatlıktır,ameliyata giderken evde kocasının uyuması,rabbim hayırlı eş hayırlı evlat versin,herkesin sınavı başka başka,ufacık şeylere dertlenmemek lazımda illa bu örnekleri görmek mi lazım,malesef bazen ancak o zaman aklımız başımıza geliyor

rabbim tez zamanda şifa versin güç kuvvet versinde ayağa kalksın arkadaşın

bu arada arkadasına acil şifalar olsun canım Ausencia
bizimde drlardan birinin eşi ameliyat olacakmış bundan sonra senin yerine bakmıycam demiştim.bugün geldi 2 gün beni idare et dedi.vicdanım el vermedi tmm dedim.ayy tmm dedim de diğeride tatile gidiyor ben kaldım mı yanlız....
gelin asmde parti yapak.gelen hastaları mufusumuza geçirek.

fırsat bu fırsat daktırım arada 3-5 kendine kaydır

Alıntısız geldim , şöyle ortaya bir karışık yapayım.

Capslere çok güldüm önce onu yazayım , hele o İstanbulda gönüller ödüle çok yakın resmen yorgunluğumu aldı gülmekten .

Ve tabii igdedali nın rüyası ara ara giriyorum öyle rüyalara .. hocam bilinçaltına yerleşmişim diyebilir miyiz buna
bu arada yeeees şafak baskını good idea

ErSeSi tabii ki senin artıları da unutmadımmmmm . bulgur ve barbunyanın aynı günde olması şişirmiştir seni.
Bunları ezberledik artık canım , dikkat etmek gerek .
3 gün bakliyattan uzak dur .

suspushanimcim canım senin de menü vardı ...hastaymışsın geçmiş olsun ...
Çorba ve ekmekli öğünü beyhude öğün görürürüm..
çorba varsa ekmek olmamalı .. hele sadece bu ikisi ise ...
Ya dolu dolu
çorba
1 dlm ekmek
ana yemek
salata
yoğurt ...

@_SARAYCA_ minnak bir eksin vardı o da mı gitti ?
bugün biraz değişiklik yap menünde ... 1 dlm kepek ekmeği gibi mesela ... biraz sulu z.yağlı bir yemek ve yoğurtla .. mesela .
Cız olmadan menünü biraz artır bugün .

önümüzdeki iki gün de pro ya da hafif atlatırsın ..toparlar ...

@masumm ecemavi sizde jillian sormuşsunuz ben gelmeden cevaplanmış ama ... banu sen mutlaka başla hatta @daydream- de başlayacak galiba .... ece sende sakın bırakma canım ..3 . günü bitirdim ben ..alışıyorsun .

begum75 arada bir cızlı muhabbet gördüm nehirnil111 le ama bugün şanslısın kafam yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…