154 mesaj okuyacağım inşallah .
Geldim eve .. Ahu ile haber yollamıştım , girip yazabildi mi bilmiyorum da ... arkadaş apar topar ameliyata alınmış.
Sabah başka bir arkadaştan telefon geldi ... ameliyata alıyorlarmış bugün ben çıktım yola diye . apar topar koştum hastaneye bende .
Çok samimi bir arkadaşım değil aslında ama kalabalıkta yalnızlardan ... eş var , evlat var boyunca ... ana var ... ama tek başına ameliyat için hastanede ..gittik sevindi ..ama hala gidin yahu siz sabah sabah işiniz gücünüz vardır diyor . kızım narkozla çıkacaksın , naralar atıp ameliyat önlüğünü parçalarsın falan ... neme lazım onun için burdayız dedim :)
Zor yahu .. hani bazen burada sıkıntılar yazıyoruz tırı vırı çoğu .. zor arkadaş zor ... insan ameliyata girerken evde uyuyan eş
rahim ağzı yaraları kistlere dönüşmüş , yoğun kanamalar başlamış . Zaten annesi de rahim kanseri
Valla güzeller , eşine ,sevdiğine , sevildiğine ... ana babaya ..çocuğumuza ... bize omuz veren , varlığı bile iyi hissettiren insanlara sıkı sıkı sarılmak lazım ...
Neyse işte ... biraz buruldum . Neşeli bir kadındır çok ... Ameliyattan çıkışta yoktum ...yusufu alma vaktim gelmişti ... diğer arkadaş kameraya çekmiş narkozlu halini ... beni sormuş .. hemşire demiiş arkadaşın burda ... yooook bu değil diyor .... hemşire zayıf olan mıdiyor .... eveeet afrikalı olan diyor
igdedali sen olmuşsun artık kuzum.rüyanda aus u gören oldu demek.
bu arada arkadasına acil şifalar olsun canımAusencia
bizimde drlardan birinin eşi ameliyat olacakmış bundan sonra senin yerine bakmıycam demiştim.bugün geldi 2 gün beni idare et dedi.vicdanım el vermedi tmm dedim.ayy tmm dedim de diğeride tatile gidiyor ben kaldım mı yanlız....
gelin asmde parti yapak.gelen hastaları mufusumuza geçirek.
geçmiş olsun kaptanım, yalnızlık zor tabi
tuzun kuru tabi boya baktım 168
malesef yüzme bilmiyorum 8 santim akıntıda faydası olmaz en iyi dışarı cıkmamak ....
seninde sınavın bu demekki,moralini bozma bol bol dua et,elbet birgün çare gelirAllah şifa versin canım.
Valla insanın ömrünü tüketenler uzak olsun. Eşim yine özüne döndü. Moralim bozuk üç gündür. Beyhude çaba benimki
he walla herkese nasip olmaz.ermiş gibi bişey olunuyo o zaman demi
keşke bende görsem
Gitmiyor musun zaten
Gitmiyor musun zatenbugün Salı pazarına git bir kusurumuz yoktu sana ballı çörekcik dedik
Ben cok gec uyudum tabi uyanik olunca aciktim ve biraz kraker yedim ama ausa yazmadigim icin sorun yok
ben de bişey demem aramızdamerak etme
Hayırlı akşamlar Allaha emanet ol
aa evet bugün pazar var,bende tam gideyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?