Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben dışarıdayım dışarıda sayılırım yani evime nasıl gideceğim
ayy çok güzel bunlar
yurdum insanı buluyorda,biz çok zekiyiz

Evet komedide çok iyiyiz

Valla nasıl oldu anlamadım ama dün o kadar içtim. Zorla da icmedim aslında. Ama evet fazlası vücut dengesini bozuyor. Ben de wc deydim sürekli. Akşam midem bulandı. Bugün az içtim. Canım istemedi.

154 mesaj okuyacağım inşallah .

Geldim eve .. Ahu ile haber yollamıştım , girip yazabildi mi bilmiyorum da ... arkadaş apar topar ameliyata alınmış.

Sabah başka bir arkadaştan telefon geldi ... ameliyata alıyorlarmış bugün ben çıktım yola diye . apar topar koştum hastaneye bende .
Çok samimi bir arkadaşım değil aslında ama kalabalıkta yalnızlardan ... eş var , evlat var boyunca ... ana var ... ama tek başına ameliyat için hastanede ..gittik sevindi ..ama hala gidin yahu siz sabah sabah işiniz gücünüz vardır diyor . kızım narkozla çıkacaksın , naralar atıp ameliyat önlüğünü parçalarsın falan ... neme lazım onun için burdayız dedim :)

Zor yahu .. hani bazen burada sıkıntılar yazıyoruz tırı vırı çoğu .. zor arkadaş zor ... insan ameliyata girerken evde uyuyan eş

rahim ağzı yaraları kistlere dönüşmüş , yoğun kanamalar başlamış . Zaten annesi de rahim kanseri

Valla güzeller , eşine ,sevdiğine , sevildiğine ... ana babaya ..çocuğumuza ... bize omuz veren , varlığı bile iyi hissettiren insanlara sıkı sıkı sarılmak lazım ...

Neyse işte ... biraz buruldum . Neşeli bir kadındır çok ... Ameliyattan çıkışta yoktum ...yusufu alma vaktim gelmişti ... diğer arkadaş kameraya çekmiş narkozlu halini ... beni sormuş .. hemşire demiiş arkadaşın burda ... yooook bu değil diyor .... hemşire zayıf olan mı diyor .... eveeet afrikalı olan diyor

zor durum, aman diyeyim dikkat
Dikkat edeyim bari
ayy inşallah o yoğun akıntılı sulara denk gelmeden gidersiniz
Eşim gelsin almaya ne olur ne olmaz

Çok üzüldüm kaptanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sevdiklerimize bize sevenlere sahip çıkmalı değer vermeliyiz dediğin gibi yarın bulamamak var arkadaşının eşine çok kızdım Rabbim eşinde hayırlısını versin

geçmiş olsun kaptanım, yalnızlık zor tabi

tuzun kuru tabi boya baktım 168

benim de gözlerim yaşardı kahkahadan

Allah şifa versin canım.
Valla insanın ömrünü tüketenler uzak olsun. Eşim yine özüne döndü. Moralim bozuk üç gündür. Beyhude çaba benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…