İnşaallah canımseninde sınavın bu demekki,moralini bozma bol bol dua et,elbet birgün çare gelir
10 olacakNego kaç yıllık evlisin canım
Amin canım sağol
Hayırlı akşamlar Allaha emanet olBende gidip az soru çözeyim bari
Alıntısız geldim , şöyle ortaya bir karışık yapayım.
Capslere çok güldüm önce onu yazayım , hele o İstanbulda gönüller ödüle çok yakınresmen yorgunluğumu aldı gülmekten .
Ve tabii @igdedali nın rüyasıara ara giriyorum öyle rüyalara .. hocam bilinçaltına yerleşmişim diyebilir miyiz buna
bu arada yeeees şafak baskını good idea
@ErSeSi tabii ki senin artıları da unutmadımmmmm . bulgur ve barbunyanın aynı günde olması şişirmiştir seni.
Bunları ezberledik artık canım , dikkat etmek gerek .
3 gün bakliyattan uzak dur .
@suspushanimcim canım senin de menü vardı ...hastaymışsın geçmiş olsun ...
Çorba ve ekmekli öğünü beyhude öğün görürürüm..
çorba varsa ekmek olmamalı .. hele sadece bu ikisi ise ...
Ya dolu dolu
çorba
1 dlm ekmek
ana yemek
salata
yoğurt ...
Sarayca minnak bir eksin vardı o da mı gitti ?
bugün biraz değişiklik yap menünde ... 1 dlm kepek ekmeği gibi mesela ... biraz sulu z.yağlı bir yemek ve yoğurtla .. mesela .
Cız olmadan menünü biraz artır bugün .
önümüzdeki iki gün de pro ya da hafif atlatırsın ..toparlar ...
@masumm @ecemavi sizde jillian sormuşsunuz ben gelmeden cevaplanmış ama ... banu sen mutlaka başla hatta @daydream- de başlayacak galiba .... ece sende sakın bırakma canım ..3 . günü bitirdim ben ..alışıyorsun .
begum75 arada bir cızlı muhabbet gördüm nehirnil111 le ama bugün şanslısın kafam yorgun
Ben cok gec uyudum tabi uyanik olunca aciktim ve biraz kraker yedim ama ausa yazmadigim icin sorun yok
yırttık nehir kafası doluymuş kaptanın
yok yemedik kaptaniçem arada bahsi geçti o kaa,yoksa biliyon bizi
Alıntısız geldim , şöyle ortaya bir karışık yapayım.
Capslere çok güldüm önce onu yazayım , hele o İstanbulda gönüller ödüle çok yakınresmen yorgunluğumu aldı gülmekten .
Ve tabii @igdedali nın rüyasıara ara giriyorum öyle rüyalara .. hocam bilinçaltına yerleşmişim diyebilir miyiz buna
@ErSeSi tabii ki senin artıları da unutmadımmmmm . bulgur ve barbunyanın aynı günde olması şişirmiştir seni.
Ya dolu dolu
çorba
1 dlm ekmek
ana yemek
salata
yoğurt ...
bugün biraz değişiklik yap menünde ... 1 dlm kepek ekmeği gibi mesela ... biraz sulu z.yağlı bir yemek ve yoğurtla .. mesela .
@masumm @ecemavi sizde jillian sormuşsunuz ben gelmeden cevaplanmış ama ... banu sen mutlaka başla hatta @daydream- de başlayacak galiba .... ece sende sakın bırakma canım ..3 . günü bitirdim ben ..alışıyorsun .
begum75 arada bir cızlı muhabbet gördüm nehirnil111 le ama bugün şanslısın kafam yorgun
Canım o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum ama dili durmuyor, sus diyorum sus ya yokmuşum gibi düşün benimle uğraşma. Gerçekten çok yoruldum mutsuz bir anne olmaktan mutsuz bir kadın olmaktan. Her şeyi onun olsun saygısızlık etmesin yeter...Nego şükür bacım şükür ...
O kadar olabiliyor adam demek ... denedi mi denedi ? bu bile bir şey değil mi ?
yani elinden gelen bu diye katlanmak zorunda mısın ? değilsin tabii ... ama farklı şanslı yanlarını düşün .. iyi şeyleri düşün ...
O zaman sanki daha huzurlu olacaksın
hakkında hayırlısı olsun kuzumİnşaallah canım
10 olacak
Amin canım sağol
Vallahi etmedik kendime şaşırdım ama etmedikAlıntısız geldim , şöyle ortaya bir karışık yapayım.
Ya dolu dolu
çorba
1 dlm ekmek
ana yemek
salata
yoğurt ...
yırttık nehir kafası yorgunmuş kaptanın
sende dersine çalış az kaldı sınava
Amin canım sağolhakkında hayırlısı olsun kuzum
18 temmuz
Kahvaltı : Kabaklı peynirli bir yumurtalı omlet, domates, salatalık, 2 dilim t.b ekmeği
Ara: Kuru incirli kayısılı tarçınlı yoğurt
Öğlen : Tavuk, 2 biber, acılı yoğurt
Akşam : Barbunyalı bol yeşillikli salata, yoğurt
Dolapta bir şey kalmamış mecburen böyle oldu menüm
Su: 2 litre
Spor : Hedef 1 saat yürüyüş, eşim gelirse tabi
Canım o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum ama dili durmuyor, sus diyorum sus ya yokmuşum gibi düşün benimle uğraşma. Gerçekten çok yoruldum mutsuz bir anne olmaktan mutsuz bir kadın olmaktan. Her şeyi onun olsun saygısızlık etmesin yeter...
Barbunya ya mecbur kaldım inşaallah şişirmez, yarın tartılıcam çünkügüzel menü ..barbunya şişmezse içinde tabii :))
yürüyüşte eklenince süper olur
ya ne diyor ? neye sataşıyor mesela özel değilse ?
normalde de gölgesi ile tartışan tiplerden mi ? yoksa sana mı böyle ?
Bi şekilde piskoloğa ikna etmelisin eflalimBarbunya ya mecbur kaldım inşaallah şişirmez, yarın tartılıcam çünkü
Bana böyle, kişiliğime huyuma suyuma hayata bakışıma her şeye söylüyor, ağır şeyler olmasa hani söylenme şeklinde olsa umursamam ama çok çok ağır konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?