Benimki hiçbirşey olmamış gibi davranıraaa bende aynenn , çok konuştugum için normalde
onunda canı sıkılırrr ve sustugumda anlar birlşey oldugunu
Evinde en azindan cocuklarina babalık eden biri var onan baba evinde hem çocukların hem sen huzursuz olursunuzBabamın evine çekip gidesim var bugün çok istedim ama orda da huzur yok
24 yaşında, yok görücü usulü değil çok severekaaa olurmu canım hiç
paylaşıyoruz biz burda herşeyimizii
keşke elimizden bişiy gelse düzelir inşşallah herşey
kaç yaşında evlendin ? görücü usulü mü ?
Evet çok zoreflal iki tane eşinden ayrı arkadaşım
var bir taneisinin yenilit , yutulur şeyleri yoktu ona ragmen acaba eşime sabır mı etseydim diyorlar ikiside
çok zor cnm , gerçekten zor
Benimki hiçbirşey olmamış gibi davranır
Neymiş o küsmemiş miş
Evinde en azindan cocuklarina babalık eden biri var onan baba evinde hem çocukların hem sen huzursuz olursunuz
Yokmuş gibi davranırım yine tamam canım ama kendime hayat kurmama engel oluyorBenim tavsiyemde aynı biraz yokmus gibi davran birde kendine sana ait rahatlayabileceğin birhayat kur
gözlerim kapanıyor resmen .
gün içinde uyumayı sevmem ama ..havuz saatine kadar biraz uzanacağım kızlar .
hatta bugün babası ile gitse ne güzel olur havuza ..dur bakayım bi arayım iş durumu ne alemde ?
Yok canım zaten baba evinde asla huzurum olmaz . Kendime öfkem bir mesleğimin olmaması. O zaman kimseye eyvallahım olmazdışuna yorum yazmadan çıkmayayım ...Nego geçen gün babanın çocuk sesine tahammülü bile olmadığıı yazmıştın .
muhtemeldir hiç huzurlu olmazsın orada da .
Ve yanlışım varsa düzeltin ... iyi gerçekten iyi bir baba ... eş olarakta çekilebilir mayadadır bence .. bir şeylerin ayarı ile oynamak gerek sadece .
ayy ausssss bi gözerim kapanıyorki sormaaa
keşke evde olsamda yatsam dedim bende
seni afrikalı seniiii154 mesaj okuyacağım inşallah .
Geldim eve .. Ahu ile haber yollamıştım , girip yazabildi mi bilmiyorum da ... arkadaş apar topar ameliyata alınmış.
Sabah başka bir arkadaştan telefon geldi ... ameliyata alıyorlarmış bugün ben çıktım yola diye . apar topar koştum hastaneye bende .
Çok samimi bir arkadaşım değil aslında ama kalabalıkta yalnızlardan ... eş var , evlat var boyunca ... ana var ... ama tek başına ameliyat için hastanede ..gittik sevindi ..ama hala gidin yahu siz sabah sabah işiniz gücünüz vardır diyor . kızım narkozla çıkacaksın , naralar atıp ameliyat önlüğünü parçalarsın falan ... neme lazım onun için burdayız dedim :)
Zor yahu .. hani bazen burada sıkıntılar yazıyoruz tırı vırı çoğu .. zor arkadaş zor ... insan ameliyata girerken evde uyuyan eş
rahim ağzı yaraları kistlere dönüşmüş , yoğun kanamalar başlamış . Zaten annesi de rahim kanseri
Valla güzeller , eşine ,sevdiğine , sevildiğine ... ana babaya ..çocuğumuza ... bize omuz veren , varlığı bile iyi hissettiren insanlara sıkı sıkı sarılmak lazım ...
Neyse işte ... biraz buruldum . Neşeli bir kadındır çok ... Ameliyattan çıkışta yoktum ...yusufu alma vaktim gelmişti ... diğer arkadaş kameraya çekmiş narkozlu halini ... beni sormuş .. hemşire demiiş arkadaşın burda ... yooook bu değil diyor .... hemşire zayıf olan mıdiyor .... eveeet afrikalı olan diyor
Yokmuş gibi davranırım yine tamam canım ama kendime hayat kurmama engel oluyor
Komşum yok ki olsun diye taşınmak istiyorum zaten. Komşum kv ve elti onlarda olmasa da olur. Kurs istemiyorNiye komsu arkadas sohbet kurs hepsine mi karşı
Market ve park gidiyorum evet ama çocuklarla. Tek başıma sakince değilYada ne bileyim market çarşı park yürüyüş bunlarin hepsi kendine zaman ayırma
aebenin istikamet zeytin dalından incir yaprağına
Güzel tespit ..şuna yorum yazmadan çıkmayayım ...Nego geçen gün babanın çocuk sesine tahammülü bile olmadığıı yazmıştın .
muhtemeldir hiç huzurlu olmazsın orada da .
Ve yanlışım varsa düzeltin ... iyi, gerçekten iyi bir baba ... eş olarakta çekilebilir mayadadır bence .. bir şeylerin ayarı ile oynamak gerek sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?