Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim cuma - görürsem bu ağrılara değdiğine inanacağım 3 haftadır olduğum yerde sayıyorum
o zaman sana şunu diyeceğim. boyunu ve kilonu o yüzden sordum canım. ne kadar bu sporları yapsan da bence sabah o iki dilim ekmek sana fazla. 1 dilim yeterdi. ayrıca öğlen de yemişsin. bir de akşam yemeğin de fazla geldi bana. eksi olmak istiyorsan bence ekmeği azalt. sabah 1 dilim ye yeter. gerçi arada ben de kaçırıyorum ama tabi eksilmiyorum o zaman. dikkat ettim.

sinir olmuşundur

Sende bu hafta daha iyisin dimi :))
cuma görcez bakalım

Tatlım kahvaltıyı saat kaç gibi yapıyorsun sen ?

Bugun 4saatte anca evimize gelebildik.
Tranvay ordan trafik olmadi in yuru. Bi daha bin. Vapura bin .otobus derken cok yoruldum.
Menumu yazayim
Sabah cok gec yedik.
Ince yufkadan kepekli koy ekmegi elimin ici kadar
Menemen
Domates salatalik
Zeytin
Peynir

Aksam 4.30da
Bi yt tavuk sote
Salata

Su2litre
Spor 40 tempolu yuruyus 30dk normal yuruyus

Anaammm kimse de yok bu akşam. Canım sıkıldı nerdesiniz yahu gelin de iki sataşayım bi de bana taze fasulyenin buzlukta en güzel saklanma şeklini şeyedin. Bugün canım çekti aldım ama 1 kilo fasulyeyi almışım. tabii benim manav abi olmayınca durduran da olmamış. Bundan sonra okuldan dönerken market manav alışverişini kendime yasaklıyorum. Doldurdum dolabı. Kim yiyecek onca şeyi bilmiyorum. Patlıcanı ağzıma sürmem ama 1 kilo da patlıcan aldım. Misafirim falan da yok ki yedireyim
He bi de bana taze fasulyenin faydalarından ziyade normal yemeği dışında farklı bi tarifini yazan biri olursa duacısı olurumm
Ayy bi de biri benim yerime 30 dk kadar bi spor yapsa bu akşam. Akşamları boşa çıkınca kendimi suçlu hissediyorum

Arkadaşına geçmiş olsun kaptanım. İçim burkuldu.....

ben geldimmmm...
SALI MENÜSÜ

SABAH
tavuklu omlet (daha önce pişirmiş olduğum tavuk göğsünü minik küpler halinde evirip omlet ypıyorum- bayıldım bu lezetei çok ta tok tutuyor)
domates

ÖĞLEN
3 köfte
yeşil fasulye
cacık

ARA
yarım tarçınlı elma

AKŞAM 6da
Karışık meyve (kayısı, ahududu, böğürtlen, kavun)

ARA
acı biberli yoğurt

2 lt su

Ausencia Efser saydin78

Bugün menünü çok beğendimm. Sadece hellim peyniri zaten yağlı diye biliyorum. Zeytin de yağlı. 10 zeytin gözümü aldı gibi. Yürüyüş de güzel olmuş.

Sabah lorlu yarım yumurta
Domates bi kaç erik kayisi
Öğle 1 küçük kase quark
Parmak kadar pekmezli sucuk
Çiğ badem
Ara sayısı meçhul zeytin 1 kk peynir 2dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek
3_4kasik yoğurt
1 bardak ev yapi mi maden sulu limonata
Kozlenmis biber

Benim tuhaf menum
45dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…