Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demi yaaaaa.zaten 36 bedene düstüm.38 ler bol oluyor.daha ne olsun.gecen gün kendime 3 tane pantolon aldim hepsi 36 beden.bunun sevinci bile bana yetiyor.54 te bitiricem zaten.
maşallah daha ne istiyon azerim yaa...yeter valla bu kadar....
safişşşşşşşşş kırmızım alltaaa gördüm sizi sen versenize :19::19:
geçmişi okuyooom........
sekerlerr ben geldimmm..

malesef yuruyemedim kizlar..tam pc basindan kalktimki...babam aradi..kizim komsuyu gordum saat 5te indirim var siz gitmiyormusunuz dedi diye...
bende uzerimi tekrar degistim.. magazaya gittik..birsu turkiye icin gomlek aldik..sonra bizim aile kalabalik habire bir yerden bebek cikiyor
tam indirim varken uc bes takim birseyler aldik...birde kardesimi birsuru yazlik aldim..hos annemdende azari isittim zaten doluydu niye aldin diye :9::9:
yani suana kadar disarida surttum..ayaklarimda derman kalmadi:84::84:
amaan sorma kırmızım bende çok gezdim bugün....
10 da falan çıktım evden önce otobüsle bakırköye ordan mini büsle yeşilköy pazarına vardım...nerdeyse 4 saat gezdim....kendime güneş gözlüğü...çok güzel fransız çamaşırları 3 tane tunik penye sonra kızlara t şört..sonra aynen eve dönüş..komşu vadiye gezmeye gidelim dedi...yarım saat oturdum 2 saatte orda gezdim..her yanım ağrıyoooo...ağrı kesici içtim ..eşimde düzceye gitmiş..ooh hem yazıyom hem dinleniyom hem hürremi seyrediyom.....

ay kırmızıım ben sana bişey diyimmi almanyadan falan hediye geetirmek eskiden miş ....benim ablamda almanyadaydı 10 yıldır burda eniştem orda sadece.....ablamda 7 yıl kaldı sadece çocuklar okula burda başlasın iki ülke arasıunda kalmasın diye ablam çocuklarla tr ye yerleşti eniştemde sık sık gelip gider......dicem o ki eskide giysi ..kahve çikolata ablamda birsürü şey getirirdi şimdi yazları gidiyor hiçbişey istemiyoruz valla en alaları burda var zaten tekstil burdan gidiyor.çikolata desen aynı çeşitler burda ..ablamda diyor eskiden çarşılarda indirimli güzel şeyler olurdu diyor şimdi hep çin malı dolu ymuş...kendine bile almıyor ...sizde milleti alıştırın artık boşverin ya ne hediyesi onlar size hediye alsın...

ahh safisim nerde..biz oyle pazardan mazardanda almiyoruz laf gelecek diye..dedigin dogru pazar hep cin mali...ne alirsak kaliteli aliyoruz ama:50::50:hala begenen yok...ustune ustuk birde laf carpiyorlar..akrabalarimiz var ya hollandadan onlar aldi bizde giginiyoruz diyorlar..ama kendineri bir igne bile vermiyorlar..mecburen annemler cam sakizi coban armagani diye aldilar iste

kizlar cizelgeme bakarsaniz hedef kilomu 54 yaptim.cünkü tekrar 54 olursam diyeti birakicam.onun daha azi bana yakismiyacak bundan sonra.zaten 54 olmustum ya,o zaman bile herkes yeter cok zayifsin,kurudun falan diyoelardi.gercektende öyle oldu.benim üstüm cok zayifladigi icin cocuk gibi kaliyorum.keske hep göbekten popodan gitse ama onuda sporla halledicem kesin.su an biraz kilo aldim ya,üstüm normale döndü vallahi.yoksa iskelet gibiydim.su an yine biraz kadina benzedim.tamam popom biraz büyüdü,gicik oluyorum ama oda spor yapamadigim icin kesin.spora tekrAR baslasam eminimki tekrar düzgün sekil alacak.gerci eger tasinma isim olursa eminimki kendiliginden zayifliycam biliyorum.cünkü ben mutlu zamanlarimda kilo veririm.üzgün zamankarimda alirim.su an ev isi olmadigindan sinirden yiyorum.kendime hakim olamiyorum.cünkü ben 6 aydir kendime hakim oluyordum.su an bu ne olacak diye bekledigim durum beni böyle yapti.ama dedigim gibi diyeti 54 te birakicam.tasinirkende kesin düsücem zaten biraz daha

enguzeli azericim, daha azina ne gerek..bana kalirsa sen simdi bile fistik gibisinnnnn...masallah sunnet fotograflarinizda cok hos gorunuyordun:34: darisi benim gibi agir toplarin basina insallahhh..birgun bizlerde o kiloya variriz insallah

aklinin tamamen burada olmadigi belli zaten julicim :60::60:
ama ama ama ama kaptan birsürü msjım oldu bi kerem bnm bu gece :76:
ne safişmiii..........:37:.......

yanlışlıkla oldu dedim yaaaaa :84: dalga geçiolar birde hıhhhhhhhhhhhhh size :63::63:
şaşırttı bu kız iyice kırmızıım...ceza olarak bana saferan sultan...kırmızımada gül sultan diyeceeen .......:28:

SAFERAN SULTAN ..... GÜL SULTAN .......

OLDU MU NEN :60::60::60::60:

Ailemi 6 aydır görmedim,iş yerinde huzursuzum,tayinim çıkmıyor,sineması bile olmayan bir ilçede yaşıyorum gibi ana başlıklar olsa da,ben yine de MEVLAM görelim neyler,neylerse güzel eyler diyerek kendimi şükre davet ediyorum.

nevcim hayat iste..herbirimizin ayri ayri derdi..ama tabi bir yere gidememek aileden uzak gezecekte yer olmayinca..insan yalnizligini dahada cok hisseder..Insallah Allahim duyarda sesini, tez vakit derdine derman olurr..ayni sekilde meyvisim ve minnosumunda Allah yardimcisi olsun

:63::63::63: oldu sanki ha safisimmm :60::60: ne dersin...aldiralimmi kellesini affedelimmi buseferlik :60::60:

yazzuktur daha gençtir affedileeee.....:45:......amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee...:66::66::64::64:...yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......:9:

Ne bir erkeğe,ne bir kadına eziyet ettim ama kalben eziyet gördüm sevdiklerim tarafından.Zaten insana ancak sevdiği zarar verebilir dşüncesindeyim.Sen de o yumuşak kalbinle kimseye eziyet edemezsin eminim.

haklisin be nevcim, ben istesemde eziyet edememki kimseye...anca bu safliklan daha cok kalbimi kirmalarina izin veririm...ama insanlik iste..eziyet etmek degil elbet ama benim icin ugrassin cabalasin istiyorum:78::78:cok seymi istiyorum bilmiyorum ama..ilgisini istiyorum iste:59::59:

yazzuktur daha gençtir affedileeee.....:45:......amaaan sultanlığımızı ilan ettik biz artukun bu takımda herkes bileee...:66::66::64::64:...yarın bütün takımların diline düşcez haaaaaaa.......:9:

evet saferan sultanim....bundan sonra kaptanlik maptanlik yok..bizler sultanizz...sultanin sozunden cikanin kellesi vurula tez vakit:60::60:hem elbette duseriz dillerine...ilk sultanlar biziz cunkum :12::12:

Back
X