Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben normal makyaji silmeye usendigimdn yapmam cogu zaman bunu nasil sildi acep dedim icimden
Urfadan ruj şeklinde göz kalemi almıştım. Akıp duruyordu böyle değerlendirdim. Hatta daha da ileri gidip tüm yüzümü siyaha boyadım sonra ama o fotoyu bulamadım. silme kısmı da ev arkadaşımla anca temizledik

Sabah 9:00 - 9:30
1 yumurta rafadan
3 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme ile tost
6 zeytin, salatalik

11:00
Yarım şeftali, 10 üzüm, 4 eti form

Öglen 13:30
6 tane nagıt (okudugum gibi yazarim)
Buyuk kase salata (kivircik k.lahana)
1 dilim tam bugday
3 kasik yogurtla sodali ayran

17:30
Turk kahvesi,
4 eti form,
Yarim armut, 1 beyaz nektarin (erik gibi)

Akşam 19:30
1 tabak acili yumurtasiz menemen (12 kasik vardi)
1,5 dilim tam bugday
1 kofte kadar kizimin yemedigi balik
1 kase bol dereotlu susuz cacik

Su 1,5 litre yine cok az. Ugrasiyorum ama bazen gercekten icemiyorum.
Sporum yok

Utfa yaniyordur simdilerde kesin ama nemden iyi bence valla simdi serin bi uerindeyim antalyanin ama ara sira iniyoruz asagilara geceye kalamiyor kaciyoruz mahvediyor nem
Ya urfanın sıcağı mert yani derece neyse o yanıyorsun ama kalıbınca güzelce mis gibi kavruluyorsun. Ama hafta sonu Hataydaydım. Üf dedim memleketimin ne pis sıcağı var. Derece 36 ama hissedilen yapış yapış 40 küsür:) Nem çok nem Çok yanar döner ne derece belli ne hissettiğin

Sorma sorma kurdeşenler döküyorum her burdan gittiğimde. Bayramda serinler inşallah
inşallah :))

Sıcağın her türlüsü kötü. De ben alışamıyorum. Burası kışın -20 urfaya yazın bi gidiyorum 45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…