Burnun kızarmış
Sivas çoooh soğuk ya ondandırBurnun kızarmış
Gözler sende burun bendebakış açısını sevdiğimin .... göre göre onu mu gördün
Teşekkürler kaptaniçemmmvallla istersen çamura bula yüzünü .... olay gözler kaşlar maşallah
Ay ben normal makyaji silmeye usendigimdn yapmam cogu zaman bunu nasil sildi acep dedim icimdenGece gece bakın ne buldum 2 yıl önce gene bir gece canım sıkılırkene
Bu eserimin adı Hayriş makyaj yapmaya çalışırkenEki Görüntüle 2030919
AyyySivas çoooh soğuk ya ondandır
Urfadan ruj şeklinde göz kalemi almıştım. Akıp duruyordu böyle değerlendirdim. Hatta daha da ileri gidip tüm yüzümü siyaha boyadım sonra ama o fotoyu bulamadım. silme kısmı da ev arkadaşımla anca temizledik
Ay ben normal makyaji silmeye usendigimdn yapmam cogu zaman bunu nasil sildi acep dedim icimden
Tamam kaptanim bu hafta 55 leri gorecegim ama 55.9 da olur 55.0 da orasini bilemiyorumhaaaa şöyle bana bunlarla gelinnnnnnnnnnnnn
sen bu hafta 55 ol .... ben Antalyada saraycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu atlayış senin için diye falezlerden atlayayımmmm
Utfa yaniyordur simdilerde kesin ama nemden iyi bence valla simdi serin bi uerindeyim antalyanin ama ara sira iniyoruz asagilara geceye kalamiyor kaciyoruz mahvediyor nemAyyyUrfa sıcaktır ama Hiç burnum kızarmaz
Tamam kaptanim bu hafta 55 leri gorecegim ama 55.9 da olur 55.0 da orasini bilemiyorum
Sorma sorma kurdeşenler döküyorum her burdan gittiğimde. Bayramda serinler inşallahAyyyUrfa sıcaktır ama Hiç burnum kızarmaz
Tu tu tu masallah kuzumGece gece bakın ne buldum 2 yıl önce gene bir gece canım sıkılırkene
Bu eserimin adı Hayriş makyaj yapmaya çalışırkenEki Görüntüle 2030919
2 gun detoks yaptirma bana bak fena gaza gelirim 3 gun detoks yaparim55.9 a falezlerden el sallarım sana
55.5 olursa bi bakarız atlamaya
55.0 da haberlerde izle beni
Ya urfanın sıcağı mert yani derece neyse oUtfa yaniyordur simdilerde kesin ama nemden iyi bence valla simdi serin bi uerindeyim antalyanin ama ara sira iniyoruz asagilara geceye kalamiyor kaciyoruz mahvediyor nem
inşallah :))Sorma sorma kurdeşenler döküyorum her burdan gittiğimde. Bayramda serinler inşallah
Sıcağın her türlüsü kötü. De ben alışamıyorum. Burası kışın -20 urfaya yazın bi gidiyorum 45Ya urfanın sıcağı mert yani derece neyse oyanıyorsun ama kalıbınca güzelce mis gibi kavruluyorsun. Ama hafta sonu Hataydaydım. Üf dedim memleketimin ne pis sıcağı var. Derece 36 ama hissedilen yapış yapış 40 küsür:) Nem çok nem Çok yanar döner ne derece belli ne hissettiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?