Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence sen listeye girmeden mezun.olacaksın canım

Ay öyle deme canım ben 48 oluncada mezun olmucam ki daha 45 olacam ayrıca bu hafta bi aksilik olmazsa listedeyim inşallah

GunesinKizi35 yahu ne diye sıktın canını o kadar .... hepsi batsa can sağlığı da ... zaten tekstil yokmuş .... hepsi bi havalanmış oldu fena mı de bak keyfine

Aman Aus'um ne bileyim onları öyle görünce bi tansiyonlarım düştü sorma gitsin Bide koridora taşmış yerler halı falan batınca çok fena oldum gözlerim karardı resmen Tansiyonu ölçtüm benimkine fotoğraf attım nabız 145olmuş o da beni neşelendirmek için üzülme hayatım hem 145se nabız yağ yakıyosundur sen şuan dedi

bana değil canan teyzeye hesap ver

Eki Görüntüle 2030912

güzel adrenalin ama ayy şimdi bi daha baktım .... o zamanda maşallahım varmış ..diyorum size şu an ilkokul kilomdayım diye talih kuşu
Aaa senin için izlerim ki :) ya ben hep zayıfım hep bildiğin sıskaydım, lisede 42 kiloyu gördüğüm oldu sonradan kilolu olmakta çok koyuyor yavv

ahahahahahahhahahhahahahhhhh sevdim damadı olaya hep benim gözümle bakmış

Aaa senin için izlerim ki :) ya ben hep zayıfım hep bildiğin sıskaydım, lisede 42 kiloyu gördüğüm oldu sonradan kilolu olmakta çok koyuyor yavv

ben 7 yaşına kadar zayıftım .... hatta bi foto var rahmetli annemle yeminle kemiklerim sayılıyor ...sonra ne olduysa romatizma teşhisinden sonra ilaçlar iğneler açılan gırtlak

Ay canım ya kötü olmuş ama olan olmuş işte sıkma daha fazla canını

Geçersin ablam herşey çoook güzel olacak Senin 99 partin için balık elbise giyecem herşey hazır

Canim sen daha ne guzel kilolar goreceksin

İnşallah canlarım 2015 te beraber başlamıştık sizinle ogunlerde bu günler gibi çok güzeldi
Takıma o ilk geldiğimde sınıfa yeni başlayan çocuk gibiydim

Benim 55 icin hazir misin

Eveeeeeet hazırız canım
Seninde 55icin çok emek verdiğini biliyoruz saraycam inşallah en yakın zamanda görürüz
Sözünü unutmadım 99 olduğumda işte bile olsa kalkıp oynuycaktin
Bizde senin 55oglanlarla bı halay veya oyun havası atarız
Ben 129 olduğumda yazlikta halay çekmiştim
119oldugumda bangır bangır şarkısında bütün aile oynamıştık
109 biraz araya kaynadi ama 99 iyi bı kutlarız inşallah
Mevlüt adağın var onunda yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…