Video varsa atsana kaptanimgüzel adrenalin amaayy şimdi bi daha baktım .... o zamanda maşallahım varmış ..diyorum size şu an ilkokul kilomdayım diye talih kuşu
Bence sen listeye girmeden mezun.olacaksın canım
GunesinKizi35 yahu ne diye sıktın canını o kadar .... hepsi batsa can sağlığı da ... zaten tekstil yokmuş .... hepsi bi havalanmış oldu fena mı de bak keyfine
gitti karatay
Bayrama kadar mezun olmuycam cok beklersiniz
koptum ya ben
Aaa senin için izlerim ki :) ya ben hep zayıfım hep bildiğin sıskaydım, lisede 42 kiloyu gördüğüm oldugüzel adrenalin amaayy şimdi bi daha baktım .... o zamanda maşallahım varmış ..diyorum size şu an ilkokul kilomdayım diye talih kuşu
Ay öyle deme canım ben 48 oluncada mezun olmucam ki daha 45 olacamayrıca bu hafta bi aksilik olmazsa listedeyim inşallah
Aman Aus'um ne bileyim onları öyle görünce bi tansiyonlarım düştü sorma gitsinBide koridora taşmış yerler halı falan batınca çok fena oldum gözlerim karardı resmen Tansiyonu ölçtüm benimkine fotoğraf attım nabız 145olmuş o da beni neşelendirmek için üzülme hayatım hem 145se nabız yağ yakıyosundur sen şuan dedi
Tüvbe estağfurullah50 olacaksan bayrama kadar mesele yok
he yaaa..tatmin etmiyor demiş bi de
Aaa senin için izlerim ki :) ya ben hep zayıfım hep bildiğin sıskaydım, lisede 42 kiloyu gördüğüm oldusonradan kilolu olmakta çok koyuyor yavv
Ne var ya ben yaptığım her işte tatmin olmak isterim bu da öyle bişeydi. Başka kelime bulamadımTüvbe estağfurullah
Aus damatları bizden çok tutuyor farkında mısınız
Ay canım ya kötü olmuş ama olan olmuş işte sıkma daha fazla canınıKızlar son 1 saattir ağla ağla ölcem tansiyonum düştü nabzım yükseldi.
Biz eski küçük tuvaleti kiler yapmıştık kullanılmıyor diye güzelce kapatıp temizlettik kiler yaptık. Benim çeyiz ürünlerim geldiğinde de oraya koyduk konulurken ben görmemiştim annem teslim alığ koymuştu çeşmeyi iptal ettirdin mi dediğimde evet demişti meğer beni geçiştirmek için demiş çeşme açılmış bütün çeyizler su içinde kalmış su koridora taşınca fark ettik çok kötüyüm ağla ağla helak oldum akıl verin bana
Ne var ya ben yaptığım her işte tatmin olmak isterim bu da öyle bişeydi. Başka kelime bulamadım
Geçersin ablam herşey çoook güzel olacakSenin 99 partin için balık elbise giyecem herşey hazır
Canim sen daha ne guzel kilolar goreceksin
Benim 55 icin hazir misin
Füruğğ da iyiydi de çok melankolik kalıyordu artıkayyy dedim bu kim pat diye girdi muhabbete
3 mile yaptim geldim gozum yemedi digerini ayy allahim ne olur baskul yarin cok buyuk bi rakam gostermesin
Füruğğ da iyiydi de çok melankolik kalıyordu artık
Kaptan jily den vaz mı caydın ?eveeeeeeeeeeeeeet ...kıpraşık hallerine ağır depresif kalıyordu
bu kadar korkacak akşam akşam leslie ile bulaşacak ne yedin acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?