Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alllahimmmmmmm ya ben napim lenn hepinizden kalin kolum bacagim var bisey diyomuyum

Bizim isimiz cok daha zor guzelim sen niye boyle umutsuzluga ittin kendini? Bi umutsuz varsa oda ben olmaliyim degilim cok sukur ite kaka gittiricem eninde sonunda istedigimi alicam.

Gittiricem ne demekse...

Ust uste gelenlere elden bisey gelmez gecip giderler insallah

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım ne güzel salataymış öyle çok lezzetli ve doyurucu sende deneyebilirsin ne güzel yanında öyle insanlar var bizim erkekler yemek yiyip üstüne 1 saat geçmeden tatlı abur cubur aşkına dadanıyorlar keşke yanımda öyle insanlar olsa
Bende biraz guzellik katayim gunune :)) kahve aşkına

Eki Görüntüle 2033918

Eki Görüntüle 2033919

Oyy canımda kahve istiyordu yapacağım gel beraber içelim

Ahahhaha

Uzak durdukça iraden güçleniyor canım ve senin daha öncende var ne güzel biliyorsun artık.En kısa zamanda eskiye döneceksin inşallah

ay inşallah cnm bugünden itibaren menüleirmle buradayım :)

bende yapıcam cnm en kısa zmanda
birtek bu kız böyle cnm digerleri hamburger bitmeden dondurma gömüyorlar

Modu dusuk olanlara gelsin.

White Lily Nare83 60kiloyum
Ne dertler var allah gostertmesin

Iste bunlar hep yatirim aus

Ausencia

ahahahaa ay çok tatlısın ya

ay inşallah cnm bugünden itibaren menüleirmle buradayım :)

bende yapıcam cnm en kısa zmanda
birtek bu kız böyle cnm digerleri hamburger bitmeden dondurma gömüyorlar

ahahahaa ay çok tatlısın ya
Bizimkiler de öyle ya Biz bozmayalım hiç hanım efendiliğimizi boşver Bende buradaki yemeklerle aç kalacağım gibi bakalım yanıma eti form falan getireceğim çünkü çok sağlıksız yiyecek çıkarıyorlar çorba içtim bugün yanında karışık kızartma aldım bir de mantı vardı yemedim

Canim yalniz bizim kaptan 3 harfli her yerde gozu vardir.

Sohbet iyi iste o yokken egleniyoruz gitmeden az sopa kirmadi ustumuzde.
Ilk zaman espiri bile yapamiyodum ben oyle biz zulum

Cok kalabalik burasi efsunla tutuyo milleti.

Canim yalniz bizim kaptan 3 harfli her yerde gozu vardir.

Sohbet iyi iste o yokken egleniyoruz gitmeden az sopa kirmadi ustumuzde.
Ilk zaman espiri bile yapamiyodum ben oyle biz zulum

Cok kalabalik burasi efsunla tutuyo milleti.

Okuyup üflüyomuş duydum namını ...
Mübarek kadın diyolaaaa

Dokunduğu kilo veriyormuş ...

Ciddi bi tip ama .... hatta bi kere onu burda aşkı memnu daki matmazele benzetmişlerdi

Ya bir de ben geç uyanıyorum biliyorsunuz. Bu şekilde de kilo veriyorum ama sanki erken uyansam daha iyi verecekmişim gibi geliyor. Siz de defalarca söylediniz daha önce biliyorum ama sanırım kişi kendi fark edip isteyince daha etkili oluyor. ben artik kahvaltıyı 9 10 arasına çekeceğim. Bakalım fark edecek mi...

Okuyup üflüyomuş duydum namını ...
Mübarek kadın diyolaaaa

Dokunduğu kilo veriyormuş ...

Ciddi bi tip ama .... hatta bi kere onu burda aşkı memnu daki matmazele benzetmişlerdi

Matmazel mi pehhh kim benzettiyse bence iyi olmamis. Uygun birini buldummu ben benzeticem ins.
Ay boylede benzeticem falan tehdit gibi oldu

Hava nasil oralarda terliyormuusunn?

Bonus tabii ki sonuna kadar "gittirecegiz." ne kadar umutsuzluğa kapilsak da sonrasında devam edeceğiz, hedefe kadar. Umutsuzluğa kapılıp bıraksak ne olacak ki hem? Yine ayni tas ayni hamam.

Lillyyyyy gittittirmeeee sorunu mu var annemmmm okumadım daha geçmişi ...

Sen var ya ... takır takır veriyosun işte ...
Sabır .

Topalak bişeydim yahuuu ... 48 beden diyorummm sana ... yaş 40 a dayandı veremezsin artık diyenler ...

A ha bak noldu ?
Dün kotondan bi jean aldım 25 beden

Sonbahar için ceket aldım .... sıkı duuuur 34 beden .

O kallavi omuzlu kollu ben heeee ...

Sen niye gittirtemeyecen canım

Ne zaman kendine güvenin gelecek radenin gücünü farkedeceksin biliyor musun bonusum? Tartıda 90 lı kiloları görünce. İlk hedefin o olsun. Bütüüün vereceğin kloları düşünme hele bi unut. Ona odaklan. = sayıyı tartıda gördün müydü otur bi keyif kahvesi höpürdet. Evet len oluyor bu iş diyeceksin kendine
Datlım benim de basenlerde var o sıkıntı. Sanki hiç gitmiyormuş gibi. Kaplumbağa hızında ilerliyor oralarda incelme. Orası incelene kadar belim kopacak incelikten ellam. En sıkıntılı bölgen en son gidecek diyorlar. . Ama gidecek başka yolu yok di mi ?
Derdin sıkıntının geldi mi üst üste geldiği doğrudur. Çünki kötü düşünmeye başlıyoruz biz. Dolayısıyla işler rast gitmiyor. Sıkıntın her neyse bu anlattıkların dışında bişeyler olduğunu düşünüyorum... Allah o sıkıntını alsın yerine kocamaaaan iç huzuru koysun inşallah...

Neden sen umutsuz olmalısın acaba? Hiç de bile olma umutsuz kalk kahve yap sen hem meta çalıştırır. Ne umutsuzluğu alla alla
Bak sana kahve yanına lokumluk bir şarkı gönderiyorum hemi de çifte kavrulmuşundan

Geldin miii yuvadan uçucunca gözüne far tutulmuş gibi kalan yavru kuşummmm ... gelll gelllll .... sana yerimiz baş köşe en iflisinden

Matmazel mi pehhh kim benzettiyse bence iyi olmamis. Uygun birini buldummu ben benzeticem ins.
Ay boylede benzeticem falan tehdit gibi oldu

Hava nasil oralarda terliyormuusunn?

Benzet beni

Bana çok sıcak gelmiyooo ama epey sıcakmış diyorlar eşim diyor yağ kalmadı ki hararet yapasın

benim eşim hala iyisin böyle demedi ya, gıcık oluyorum yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…