Bu arada dün ve bugün soranlar olmuş canın mi sıkkın diye.Bonus , igdedali ve Ausencia sanırım sizdiniz kızlar. Sanki her şey üst üste geldi bende şu aralar. Bir de kilo verme işinden sıkıldım sanırım. Ver ver bitmiyor nasıl yediysem zamanında. sanki değişim olmuyor gibi geliyor. O kol hala 37.5 mesela. Sıkılaşmaya ihtiyacım var ama ne yapacagimi bilemiyorum. Pilatese başlayacağım sanırım. Sanki hiçbiri etkili olmayacakmış gibi geliyor orası ayrı.
Afiyet olsun canım ne güzel salataymış öyle çok lezzetli ve doyurucu sende deneyebilirsin ne güzel yanında öyle insanlar var bizim erkekler yemek yiyip üstüne 1 saat geçmeden tatlı abur cubur aşkına dadanıyorlar keşke yanımda öyle insanlar olsakızlar dün iş yerinde bi arkadaş bi salata yapmıştı çok hoşuma gitti
tavuk
aysberk
salatalık turşusu
süzme yogurt
çok çok az mayonez ve mısır
bu arkadaş gögüs kanseri imiş
atlatmış ve çok saglıklı besleniyorrr
beyazun, şeker vs yemiyor sabahta kurabiye yapmıştı çok güzeldi
Uzak durdukça iraden güçleniyor canım ve senin daha öncende var ne güzel biliyorsun artık.En kısa zamanda eskiye döneceksin inşallah
Afiyet olsun canım ne güzel salataymış öyle çok lezzetli ve doyurucu sende deneyebilirsin ne güzel yanında öyle insanlar var bizim erkekler yemek yiyip üstüne 1 saat geçmeden tatlı abur cubur aşkına dadanıyorlar keşke yanımda öyle insanlar olsa
Oyy canımda kahve istiyordu yapacağım gel beraber içelim
Eki Görüntüle 2033921
Ahahhaha
Modu dusuk olanlara gelsin.
White Lily Nare83 60kiloyum
Ne dertler var allah gostertmesin
Iste bunlar hep yatirim aus
Ausencia
Bizimkiler de öyle ya
ay inşallah cnm bugünden itibaren menüleirmle buradayım :)
bende yapıcam cnm en kısa zmanda
birtek bu kız böyle cnm digerleri hamburger bitmeden dondurma gömüyorlar
ahahahaa ay çok tatlısın ya
N'oluyoooooo bakem burda
Dediler ki 7.takımın cadı kaptanı tatildeymiş
Beni de alın hee aranıza ... yemem içmem konuşmam ... masrafsız çöpsüz üzümüm
Her girdiğim takımdan kovuluyorum ....
Burası güzel ... sohbet iyi ... captain da yok ...
Canim yalniz bizim kaptan 3 harfli her yerde gozu vardir.
Sohbet iyi iste o yokken egleniyoruz gitmeden az sopa kirmadi ustumuzde.
Ilk zaman espiri bile yapamiyodum ben oyle biz zulum
Cok kalabalik burasi efsunla tutuyo milleti.
N'oluyoooooo bakem burda
Dediler ki 7.takımın cadı kaptanı tatildeymiş
Beni de alın hee aranıza ... yemem içmem konuşmam ... masrafsız çöpsüz üzümüm
Her girdiğim takımdan kovuluyorum ....
Burası güzel ... sohbet iyi ... captain da yok ...
Okuyup üflüyomuş duydum namını ...
Mübarek kadın diyolaaaa
Dokunduğu kilo veriyormuş ...
Ciddi bi tip ama .... hatta bi kere onu burda aşkı memnu daki matmazele benzetmişlerdi
Bonus tabii ki sonuna kadar "gittirecegiz." ne kadar umutsuzluğa kapilsak da sonrasında devam edeceğiz, hedefe kadar. Umutsuzluğa kapılıp bıraksak ne olacak ki hem? Yine ayni tas ayni hamam.
Ne zaman kendine güvenin gelecek radenin gücünü farkedeceksin biliyor musun bonusum? Tartıda 90 lı kiloları görünce. İlk hedefin o olsun. Bütüüün vereceğin kloları düşünme hele bi unut. Ona odaklan. = sayıyı tartıda gördün müydü otur bi keyif kahvesi höpürdet. Evet len oluyor bu iş diyeceksin kendineYa utandimAusencia özür ne demek lütfen yazmamışsın sayıyorum.
Ben farkindayim durumun ve durumumun. Gecen yazmistim ya sen gormedin heralde alinsamda bunu gucsuzlugume yilginligima ver yanlis anlama seni yanlis anlamadigimida bil.
Gercegi hazmetmek agir geliyor uzun suruyor bazen. Su an gozum doldu yazarken cikarsiz yardimci olan olmaya calisan kimsenin hakkini odeyemem ben.
Kendimdeki gucu bilmesem bende bu yola girmiycem ama biliyorum neler yapabilcegimi. Bunu aciga cikarmasi kendi gozume sokmam bagimliligi bastirmam uzun surdu suruyor.
Ama oluyor en buyuk mesele birakmamak dagilmamak yeni bir basarisizlik hissiyle yeniden dusmemek.
Iyi ki varsiniz. Kendi basarimi yazarken senden bahsetmeyi duygulanip zirlamayi iple cekiyorum
Datlım benim de basenlerde var o sıkıntı. Sanki hiç gitmiyormuş gibi. Kaplumbağa hızında ilerliyor oralarda incelme. Orası incelene kadar belim kopacak incelikten ellam. En sıkıntılı bölgen en son gidecek diyorlar. . Ama gidecek başka yolu yok di mi ?Bu arada dün ve bugün soranlar olmuş canın mi sıkkın diye.Bonus , igdedali ve Ausencia sanırım sizdiniz kızlar. Sanki her şey üst üste geldi bende şu aralar. Bir de kilo verme işinden sıkıldım sanırım. Ver ver bitmiyor nasıl yediysem zamanında. sanki değişim olmuyor gibi geliyor. O kol hala 37.5 mesela. Sıkılaşmaya ihtiyacım var ama ne yapacagimi bilemiyorum. Pilatese başlayacağım sanırım. Sanki hiçbiri etkili olmayacakmış gibi geliyor orası ayrı.
Neden sen umutsuz olmalısın acaba? Hiç de bile olma umutsuz kalk kahve yap sen hem meta çalıştırır. Ne umutsuzluğu alla alla
Alllahimmmmmmm ya ben napim lenn hepinizden kalin kolum bacagim var bisey diyomuyum
Bizim isimiz cok daha zor guzelim sen niye boyle umutsuzluga ittin kendini? Bi umutsuz varsa oda ben olmaliyim degilim cok sukur ite kaka gittiricem eninde sonunda istedigimi alicam.
Gittiricem ne demekse...
Ust uste gelenlere elden bisey gelmez gecip giderler insallah
yoğunum yoğun yoğun, ama diyet iyi gidiyor eksideyimde, benden keyiflisi yok
Matmazel mi pehhh kim benzettiyse bence iyi olmamis. Uygun birini buldummu ben benzeticem ins.
Ay boylede benzeticem falan tehdit gibi oldu
Hava nasil oralarda terliyormuusunn?
yoğunum yoğun yoğun, ama diyet iyi gidiyor eksideyimde, benden keyiflisi yok
benim eşim hala iyisin böyle demedi ya, gıcık oluyorum yavaştan
Geldin miii yuvadan uçucunca gözüne far tutulmuş gibi kalan yavru kuşummmm ... gelll gelllll .... sana yerimiz baş köşe en iflisinden
Benzet beni
Bana çok sıcak gelmiyooo ama epey sıcakmış diyorlareşim diyor yağ kalmadı ki hararet yapasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?