Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok herkese bişeyler yazmışsın kendi adımı görmeyince öyle dedim:) sonradan gördüm menü iyi demişsin. Azıcık triip atmayı da reva görüyorsun be kaptan

Ya utandim Ausencia özür ne demek lütfen yazmamışsın sayıyorum.

Ben farkindayim durumun ve durumumun. Gecen yazmistim ya sen gormedin heralde alinsamda bunu gucsuzlugume yilginligima ver yanlis anlama seni yanlis anlamadigimida bil.

Gercegi hazmetmek agir geliyor uzun suruyor bazen. Su an gozum doldu yazarken cikarsiz yardimci olan olmaya calisan kimsenin hakkini odeyemem ben.

Kendimdeki gucu bilmesem bende bu yola girmiycem ama biliyorum neler yapabilcegimi. Bunu aciga cikarmasi kendi gozume sokmam bagimliligi bastirmam uzun surdu suruyor.

Ama oluyor en buyuk mesele birakmamak dagilmamak yeni bir basarisizlik hissiyle yeniden dusmemek.

Iyi ki varsiniz. Kendi basarimi yazarken senden bahsetmeyi duygulanip zirlamayi iple cekiyorum

Ahahah kaptanımız tatilde sanırım senin menünde gidişatında bir sıkıntı yoktur o yüzden değinmemiştir boşver sessizce köşede bekleyelim daha iyi
Çok düzelttim bende nehir herkesin menüsüne kaptanın yorumlarına hep okudum hatta not ettim. Inşallah düzenim oluyor benimde kendime göre. Bekleyelim :)) Aslında hoşuma gitmedi de değil demek ki doğru yoldayım bana ikaz yok diye. :))

Görmüşsün ohhhh korkk kendindenn

Hayırlısı olsun masumm.
Senin adına sevindim kaliyor olmana inşallah diğerleri de kendilerine uygun bir iş bulurlar...

Aynen önemli olan sopa yememek demek ki doğru yoldasın cuma günü gör sen inşallah görmezsin tebrik alırsın alırız

Tamam canim herkes yazsin uygun birgun bulusalim :)

Yaa masum ne demek mezun olamazsam...
Olacaksinn olursunn da....

Ama ne güzel vermişsin masum 15 kilo gitmiş. Son kilolar zor gider zaten sende biliyorsun. Uzunda sürse gidecek inşallah.

Hayırlısı olsun masumm.
Senin adına sevindim kaliyor olmana inşallah diğerleri de kendilerine uygun bir iş bulurlar...

Yaa masum ne demek mezun olamazsam...
Olacaksinn olursunn da....

teşekürler cnm , özel sektör işte belli olmuyor
malesef (

inşmezunda olurum burd abi bayan var 162 boy , 56 kilo süper duruyor ya bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…