Yok herkese bişeyler yazmışsın kendi adımı görmeyince öyle dedim:) sonradan gördüm menü iyi demişsin. Azıcık triip atmayı da reva görüyorsun be kaptan
Üveylik kastın listede olmamaksa ördekimmm o uzun mesajda uzun uzun yorum yazdıklarımın çoğu hatta 2 si hariç listede değiller .
Ben nehirin dediği gibi gidişatta ve motivasyonda kopma gördüklerime yazdım genelde.
Menü yorumunu tatil boyunca iğdeye devrettip zaten , ama dayanamayıp onları da okudum ayrıca alıntıladım.
51.8 ile tatile çıkmadan mezun oldum.
Hedefim 54-56 arası aslında.
Hem tatilde diyet düşünmemek için hem de metam verebiliyorken değerlendirmek için indim 52 ye.
Takıma Ekimde girdim 79 ile.. ocakta ilk hedef kilom 65 ile mezun oldum.
Sonra 65 fazla geldi.
Liste dışı yarı koruma yarı sıkmadan yarı sporla nisanda 58 oldum .
Bonus Can seni de okudum ... böyle diyeti bozan , bocalayanlardan gideyim dedim ....
Iradesiz değilsiniz. Kapı gibi bir iradeniz var da ona söz geçiremiyorsunuz sadece.
Ben kendi adıma 500 gr yoğurtla geçiştirdiğin öğün adına özür dilerim ...
Neleri yiyebilecekken yemediğin için ... takdir etmem gerekti belki.
Başka....
Çok düzelttim bende nehir herkesin menüsüne kaptanın yorumlarına hep okudum hatta not ettim. Inşallah düzenim oluyor benimde kendime göre. Bekleyelim :)) Aslında hoşuma gitmedi de değil demek ki doğru yoldayım bana ikaz yok diye. :))Ahahah kaptanımız tatilde sanırım senin menünde gidişatında bir sıkıntı yoktur o yüzden değinmemiştir boşver sessizce köşede bekleyelim daha iyi
Biraz geçmişi okudum ... azıcık toparlayayım aklımdakileri.
Daydream- Canım bana her yer uyar açıkcası ... @begum75 Alanyadan geçecek buraya ... @White Lily bi şey yazmadı daha...
Kimseye uymazsa nasipse ben o tarafa atlar gelirim başka gün bacım ...
@igdedali Canımmmm ne yazmak aklımdan geçtiyse ... onları yazmışsın fulyaya @60kiloyum .... esnek diyet çerçevesinde değerlendirme kararı aldım ben fulyayı ... şeri ve elife de yapmıştım ..
Listede olmadıkları sürece ve yedikleri cızları göğüs gere gere yazmadıkları sürece ... artık kararım bu .
@60kiloyum Verdiğin emeğe acımamak diye bir olgu var diyette ... sabahNare83 Da yazmış ... bozuyorum ,başlıyorum ,bozuyorum diye ... ki banu benim için çok özeldir ... gönlüm öyle çok ister ki eski banu geri dönsün .
Yani demem o ki ...bizler fazla kiloları ile mutlu olmayan kadınlarız ki burdayız... gözlemeden sonra kahkaha atmıyor hatta ağlıyoruz sinirden neden yedik diye ?
O yüzden bizi mutlu edecek yoldan sapmamamuz gerek .
Sapmak diyince @saydin78 Sende bitanem ... bir günün kaçamağı çabuk telafi.edilir önemli olan battı balık dememek ....
@ErSeSi Senin mesajını da okudum ... kaçamaklarını da... canını sıkan meseleyi konuştuk ama açıkcası bu bama doğru gelmiyor ... üzüntüden yemek ?
Neyse... geçen haftadan 7. Takıma borcun büyük ... bunu kaçamaklarla gölgeleme.
Bunları okumak açıkcası benim motivemi düşürüyor.
Her fırsatta her birimiz bu kadar çsba gösterirken ... kaçamakla gelen kiloya tahammülüm yok.
Listedesin aldığın verdiğin 200 gr dan dahi takım etkileniyor.
O yüzden bu hafta 67.5 en az diyorum ... artık sabah tartılınca çok çıkıyorsan bekler misin nadıl bir formül bulursan .
Cidden zor geliyorsa da bi hırsla 67 yi gör ve hedefini %80 tutturduğun için mexun edelim seni bu hafta . Ödemlerin gidince zaten 67 leri görmüştün daha cumadan ...
O yüzden kalan 3 günde 67.1 sanırım yetiyor.
Çünkü yoruldum seda ... siz taşın altına elinizi kendi kilolarınız için benim kadsr koymuyorken ben burdan sizin için ne kadar ne yapabilirim ?
Bonus Can seni de okudum ... böyle diyeti bozan , bocalayanlardan gideyim dedim ....
Iradesiz değilsiniz. Kapı gibi bir iradeniz var da ona söz geçiremiyorsunuz sadece.
Başka .....
@White Lily Kuzummmm canın neye sıkkın ? Menünde serçe doyuran cinstendi.
10 kiloyu bu istikrarala Ekim ayında vermiş olursun .
Bazen bunaldığında vereceğin 10 kiloya değil ... verdiklerine bak arkanı dönüp...
Nefs Bu konuda bende kendimden korkar oldum kuzum ... 55.9 harika bi dönüş .... @GunesinKizi35 Ile de çekişmeli bir rekabete girersen gelen 900 de gider....
@Ahu060812 Müthişsin canım ... görmüştüm bu kolajını ama yazmadan geçemedim . ..
Başka ....
@ada81 O nasıl soru kuzummmm tabii ki de benim kadırgalarımın daimi üyesisin ...
Hadi menü yazmaya da başlayınNare83 La kopmayın canom ...
evet cnm yeniden taşınıyoruz
ne zman , neresi bilmiyoruz ama taşınıyoruz
herkes kulaktan dolma konuşuyor
ece kimse bişiy bilmiyor
ben kendi adıma gidip görüştüm sıkıntı yok
sen bizimleisn dediler bana
hayırlısı olsun herkes için
Ne guzel yazmissin. Bir cirpida okudum ve harika tavsiyeler var. Aksama tekrar okuyup notlar alacagimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
nar_cicegim 58 e kadar olan kısım bu linkte
Aynen önemli olan sopa yememek demek ki doğru yoldasın cuma günü gör senÇok düzelttim bende nehir herkesin menüsüne kaptanın yorumlarına hep okudum hatta not ettim. Inşallah düzenim oluyor benimde kendime göre. Bekleyelim :)) Aslında hoşuma gitmedi de değil demek ki doğru yoldayım bana ikaz yok diye. :))
Üvey üye olmak böyle bişey demek ki
İnşallah yaa:))Aynen önemli olan sopa yememek demek ki doğru yoldasın cuma günü gör seninşallah görmezsin tebrik alırsın alırız
Aus bitane benim için de♡ oklavası da baş üstüne
Bunu zamanla anlayacaksın canım...
Burda herkes öz..
Bunu da
Bunu da eşit dağıtır Aus
Tamam canim herkes yazsin uygun birgun bulusalim :)Biraz geçmişi okudum ... azıcık toparlayayım aklımdakileri.
Daydream- Canım bana her yer uyar açıkcası ... @begum75 Alanyadan geçecek buraya ... @White Lily bi şey yazmadı daha...
Kimseye uymazsa nasipse ben o tarafa atlar gelirim başka gün bacım ...
@igdedali Canımmmm ne yazmak aklımdan geçtiyse ... onları yazmışsın fulyaya @60kiloyum .... esnek diyet çerçevesinde değerlendirme kararı aldım ben fulyayı ... şeri ve elife de yapmıştım ..
Listede olmadıkları sürece ve yedikleri cızları göğüs gere gere yazmadıkları sürece ... artık kararım bu .
@60kiloyum Verdiğin emeğe acımamak diye bir olgu var diyette ... sabahNare83 Da yazmış ... bozuyorum ,başlıyorum ,bozuyorum diye ... ki banu benim için çok özeldir ... gönlüm öyle çok ister ki eski banu geri dönsün .
Yani demem o ki ...bizler fazla kiloları ile mutlu olmayan kadınlarız ki burdayız... gözlemeden sonra kahkaha atmıyor hatta ağlıyoruz sinirden neden yedik diye ?
O yüzden bizi mutlu edecek yoldan sapmamamuz gerek .
Sapmak diyince @saydin78 Sende bitanem ... bir günün kaçamağı çabuk telafi.edilir önemli olan battı balık dememek ....
@ErSeSi Senin mesajını da okudum ... kaçamaklarını da... canını sıkan meseleyi konuştuk ama açıkcası bu bama doğru gelmiyor ... üzüntüden yemek ?
Neyse... geçen haftadan 7. Takıma borcun büyük ... bunu kaçamaklarla gölgeleme.
Bunları okumak açıkcası benim motivemi düşürüyor.
Her fırsatta her birimiz bu kadar çsba gösterirken ... kaçamakla gelen kiloya tahammülüm yok.
Listedesin aldığın verdiğin 200 gr dan dahi takım etkileniyor.
O yüzden bu hafta 67.5 en az diyorum ... artık sabah tartılınca çok çıkıyorsan bekler misin nadıl bir formül bulursan .
Cidden zor geliyorsa da bi hırsla 67 yi gör ve hedefini %80 tutturduğun için mexun edelim seni bu hafta . Ödemlerin gidince zaten 67 leri görmüştün daha cumadan ...
O yüzden kalan 3 günde 67.1 sanırım yetiyor.
Çünkü yoruldum seda ... siz taşın altına elinizi kendi kilolarınız için benim kadsr koymuyorken ben burdan sizin için ne kadar ne yapabilirim ?
Başka .....
@White Lily Kuzummmm canın neye sıkkın ? Menünde serçe doyuran cinstendi.
10 kiloyu bu istikrarala Ekim ayında vermiş olursun .
Bazen bunaldığında vereceğin 10 kiloya değil ... verdiklerine bak arkanı dönüp...
Nefs Bu konuda bende kendimden korkar oldum kuzum ... 55.9 harika bi dönüş .... @GunesinKizi35 Ile de çekişmeli bir rekabete girersen gelen 900 de gider....
@Ahu060812 Müthişsin canım ... görmüştüm bu kolajını ama yazmadan geçemedim . ..
Başka ....
@ada81 O nasıl soru kuzummmm tabii ki de benim kadırgalarımın daimi üyesisin ...
Hadi menü yazmaya da başlayınNare83 La kopmayın canom ...
Yaa masum ne demek mezun olamazsam...Ausencia
sende benim için özelsin cnm bende eski masumu özlüyorum
ve sebnin kızmalarını sen çok iyi bir kaptansın
tek temennim yeniden listeye girip, yeniden motive olmak cnm
inan bende çok üzülüyorum
ve sen kaptanlıgı bırakmadan
mezun olmazsam daha çok üzülecegim
Ama ne güzel vermişsin masum 15 kilo gitmiş. Son kilolar zor gider zaten sende biliyorsun. Uzunda sürse gidecek inşallah.Ausencia
sende benim için özelsin cnm bende eski masumu özlüyorum
ve sebnin kızmalarını sen çok iyi bir kaptansın
tek temennim yeniden listeye girip, yeniden motive olmak cnm
inan bende çok üzülüyorum
ve sen kaptanlıgı bırakmadan
mezun olmazsam daha çok üzülecegim
Şimdi bende onu düşünüyordum. Geçmişten gelip beğene beğene:)) Benden de selam eflalime:)♡
Ama ne güzel vermişsin masum 15 kilo gitmiş. Son kilolar zor gider zaten sende biliyorsun. Uzunda sürse gidecek inşallah.
Hayırlısı olsun masumm.
Senin adına sevindim kaliyor olmana inşallah diğerleri de kendilerine uygun bir iş bulurlar...
Yaa masum ne demek mezun olamazsam...
Olacaksinn olursunn da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?