- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Allah yardimcin olsun kuzum.Bayramdan sonra çıkıyormuşum evdenn. Ev sahibinin arkadaşının oğlu burayı kazanmışmış o gelip oturacakmışmış da mışmış
Bu bayramdan sonra benim turbo motor taktırmam lazım başka türlü yetişemeyecem habire iş çıkıyor
Pasta mi o ne ki kaptancim.
Arada bi beni de gıcık ediyooo ...
Mesela geçen akşam yusuf bi afilli pasta istedi koca bi şey yarısı kaldı ...
Babam dedi aus yer...
Yok o yemesin dedi eşim
Yeminle bi gücüme gitti ... dün mağazada 36 bol geldi 34 denedim ... yeter yahu bi daha ki sefere çocuk reyonuna mı gideceğiz dedi ?
Dedim aus tam zamanı
Pasta yememem gerektiği için iniyor kilom napayım dedimoyyyyy başladı ben onu sen ısrar sevmiyorsun ya ... babamı susturayım diye dedim .. ye ye diyecekti pasta köpeğin olsun
Sonuç o gece kalan pastayı babam yedi
kızlar dün iş yerinde bi arkadaş bi salata yapmıştı çok hoşuma gitti
tavuk
aysberk
salatalık turşusu
süzme yogurt
çok çok az mayonez ve mısır
bu arkadaş gögüs kanseri imiş
atlatmış ve çok saglıklı besleniyorrr
beyazun, şeker vs yemiyor sabahta kurabiye yapmıştı çok güzeldi
Eki Görüntüle 2033922
Modu dusuk olanlara gelsin.
@White Lily @masumm @60kiloyum
Ne dertler var allah gostertmesin
Iste bunlar hep yatirim aus
Ausencia
Okuyup üflüyomuş duydum namını ...
Mübarek kadın diyolaaaa
Dokunduğu kilo veriyormuş ...
Ciddi bi tip ama .... hatta bi kere onu burda aşkı memnu daki matmazele benzetmişlerdi
Ah ah kisinin fikri neyse zikri de oymus.
Yok herkese bişeyler yazmışsın kendi adımı görmeyince öyle dedim:) sonradan gördüm menü iyi demişsin. Azıcık triip atmayı da reva görüyorsun be kaptan
Ya utandimAusencia özür ne demek lütfen yazmamışsın sayıyorum.
Ben farkindayim durumun ve durumumun. Gecen yazmistim ya sen gormedin heralde alinsamda bunu gucsuzlugume yilginligima ver yanlis anlama seni yanlis anlamadigimida bil.
Gercegi hazmetmek agir geliyor uzun suruyor bazen. Su an gozum doldu yazarken cikarsiz yardimci olan olmaya calisan kimsenin hakkini odeyemem ben.
Kendimdeki gucu bilmesem bende bu yola girmiycem ama biliyorum neler yapabilcegimi. Bunu aciga cikarmasi kendi gozume sokmam bagimliligi bastirmam uzun surdu suruyor.
Ama oluyor en buyuk mesele birakmamak dagilmamak yeni bir basarisizlik hissiyle yeniden dusmemek.
Iyi ki varsiniz. Kendi basarimi yazarken senden bahsetmeyi duygulanip zirlamayi iple cekiyorum
Hayirli sabahlar efenim :)
Ausencia
sende benim için özelsin cnm bende eski masumu özlüyorum
ve sebnin kızmalarını sen çok iyi bir kaptansın
tek temennim yeniden listeye girip, yeniden motive olmak cnm
inan bende çok üzülüyorum
ve sen kaptanlıgı bırakmadan
mezun olmazsam daha çok üzülecegim
Bunu zamanla anlayacaksın canım...
Burda herkes öz..
Bunu da
Bunu da eşit dağıtır Aus
Tamam canim herkes yazsin uygun birgun bulusalim :)
Kaptanım görmemiştim nasıl kaçırmışım nasıl güzel yazmışsın gözlerim doldu
yarin ve persmebe ayran detoksu yapacagim canim bugunde dikktliyim. iki gunde toparlamis olurum
Ausencia ekim sonuna kadar 10 kilonun üzerinde verebilirim inşallah. Buluşma demissiniz, hangi gün? Benim arkadaşım beklediğimden erkene almış biletini, o gelecek. Kesişmiyorsa gelebilirim.
Eki Görüntüle 2033922
Modu dusuk olanlara gelsin.
@White Lily @masumm @60kiloyum
Ne dertler var allah gostertmesin
Iste bunlar hep yatirim aus
Ausencia
Bugün bir temizlik yaptım
200 dk leslie
250 dk tempolu yürüyüş yapmış
50 dk ip atlamış gibiyim
Offf ne puan yapar bunlar
Bundan sonra hergün böyle temizlik yapıcam sabahtan bu yana su haricinde bişey atmadım ağzımabir kahve yapayim şimdi en sadesinden
yok gittirtme sorunu yok. Gittiricez de... Cabuk gittirmek istiyorum. Son 3 haftada 4.9 kg vermişim. Bu hızda devam etsem bile yeter bana. Ama iste her zaman planladigimiz gibi olmuyor.ekim sonuna kadar 60 ların başına inmek istiyorum. Ya ben tartıda 6 li sayıları bir görsem bayağı bir rahatlayacağım aslinda. Bitmiş gibi gelecek sanki.
Senin üst de ben gibiydi. 34 beden mi oldun? Super yahuinşallah ben de gelirim o seviyelere. 34 olmasın 36 olsun o da yeter.
Mortim bana 1 saat kondisyon calismasi ikram etmis,benim de bir sey ikram etmem gerekiyoduacikmistir zaten yesin enerji olur, coluklu cocuklu kadin yatip dinlense olmaz illa bi zipor hevesi
Ben de bayiliyorum valla mortim tam benlik cok eglenceli,iyiki kertmisin bizi kaptan
aaa ama buraya geleceksin ve bana yemek ısmarlayacaksın, yani olmadı bu, sırf bunun için 55.2 de kalasım geldi diyeceğim de, en iyisi 55 olunca yemekler benden kahveler senden olsun diyelim, orta yolu bulalım
Menü bildirimi
Sabah 7.00
Bir yumurta
Domates
Siyah çay
5-6 badem
Ara bir küçücük elma bir kırmzıı erik
Öğle 12:45
Yaz türlüsü ufak bir tabak
Ayran aşı çorbası bir tabak
Salata
Akşam
Peynirli salata
Su 3 lt bitti şimdiden
Spor hiç yok bende bu hafta.Çok değildi zaten spor bende ama Regl olacağım heralde ondan vücudum bi garip.Ausencia Ahu060812
Aman sayılmasınOnlar sayılmıyor şekerim sayılsaydı ben hafta sonu rekor kırmıştım2 lt su boşaldı vücudumdan 2 saat cam sildim 1 saat evi sil süpür 1 saat ütü resmen 7-8 saat ayaktaydım çamaşır yıka as
Yeşil çay içeyim o halde şimdi. Pek canım istemiyor bu aralar abla. Nedense.Menü çok iyi .
Bitki çayı içsen daha iyi tabii.
Su ihtiyaçtan fazlasını içme güzelim ... senin kilon için 2.5 lt kadar kafi ... hadi yaz şimdi en en çok 3 olsun .
Kahvaltım geç ve sağlam dıBi ağaç kovuğunun altına tünedim şu an efil efillll ....
Bizimkiler gelip alacak bugün beni ... pazar yapıp geleceklermiş ... serini buldum ...postu serdim yere ...
Geçmişten azıcık kalan alıntılarımı okudum ...çook çalışkan öğrenciyimmm çoookbakalım alıntı heybemden neler dökülecek :)
Trip yook trip yoook
Kaptan trip +500 ödem yapıyormuşşş
Ağlatma leennnn .... gülelimmmm ... halaylar çekelimmmm .... benim bi haşay hikayem vardı ...ayakkabımın karşı masaya fırladığıgençtik cahildik sen bi 89.9 ol .... çift ayakkabı fırlatmayan ausu tavşanlar kovalasın
Mumuuuuuuuu huuuuuu .... direkt konuya dal yavrum ... muhabbete bekleniyorsunn
Bu gidişle başınıza kalacam heeeee ... kimse kaptanlığı almıyor ki
Banuuuuugel kaptan ol ... o zaman sorumluluktan kaçamakta yapmazsın
Eveeet pınarımmmm her biri eşit dağılımen çok ta bu
Bende begümden haber bekliyorum canım
Omzunda ağla gel minnakım...bu ara biraz kemikli ama
Artın yok diye ümit ediyorum sedacım.
Cuma demişti begüm ama net değil henüz tatlım.
Yalnız ben fena ışınlayabiliyorum bonus
Megimmmm triplimmmmm hiç o saate kadar aç durulur mu canım benim ...
Metan dometos kokusu ile mi çalışacak
34 değilimdir bende yahuuu ... kalıbı geniştir .. yok yani ben 34 sem dışarda gördüğüm ceset hatunlar ne
Kertme işinde iyiyimdir
Itinayla kertilir 5 dk da teslim edilir
La sen ver de yemek kolayzaten çok yedirmem ben
Menü çok iyi .
Bitki çayı içsen daha iyi tabii.
Su ihtiyaçtan fazlasını içme güzelim ... senin kilon için 2.5 lt kadar kafi ... hadi yaz şimdi en en çok 3 olsun .
Pasta mi o ne ki kaptancim.
Yeni bi spor aleti mi
Selam ey size 7. takımın güzellerisabah beri yoktum çünkü çok erken uyandım bugün daha doğrusu pek uyuyamadım o yüzden kalktım sahile koşuya gittim döndüğümde daha babam evden çıkmamıştı 8di yani saat o kadar erkendi anlayacağınız sonra babama dedim ki hadi beni üniversiteye götür babam Ege üniversitesinde benim bende ordan mezunum zaten orda bir havuzumuz var azcık yüzeyim dedim babamlar bir evden çıktım yüzmeye gittim saat 11.00 de eve geldim hemen bir kahvaltı yaptım sonra sonra azcık daha spor yapıp 1-1.5 saat kadar uyudum ahanda bu saat oldu eee hem tartı mortim hem spor mortim kuvvetli kişiler olunca Nefs Ausencia haftasonu da spor yapmayınca dedim ki biraz abartayım bugün velhasıl bu saat oldu ancak geldim bu arada sevgili morticim Nefs tartıda hala eksideyim cumaya göre gitmiş baya bir kilom var duyrulur velhasıl böyle geçti bu arada Ausencia kaptanım geçmişe baktım spor bildirimi yoktu ama sende aktifmişsin bugün zaten dünküleri de atmıştım zaten sana şuan için eklemediğimiz spor yok bilgine gelelim alıntılara
Masumcum o kurabiyenin tarifini alıp paylaşırsan çok sevinirim ilerideki evre için yapabilirim o kurabiyelerden çünkü
Vallahi sorma benimde derdim büyük uçamıyorum ben
Çok mübarek kadındır da az eli maşalı cinsten valla
menümü şimdiden yazayım acıcık kilo verince daha bi mutlu olup sıkı tutuyorum bunu farkettim
sabah
1.5 yk. keten tohumunu akşam sıcak suda ıslattım sabah 3 kaşık yoğurt içine kattım
3 kuru kayısı
1 orta boy salkım üzüm
öğlen
patlıcan oturtma
ayran
akşam
bol çoban salata üzeri ton balığı yiyeceğim
bu keten tohumu çok güzelmiş, iş yerinde 2 defa wc çıktım
yarın sabah aynı menü düşünüyorum bakalım
su 1-5- 2 lt arası
spor akşam yazayım
Toparlanmaya calisiyorum canim bide kendimi yine ev temizligine adadim hafta sonu yatili misafirim varadaaaa neden gelmiyorsun eskisi gibi
Ayyy sen bana diyet menü hazırla ben hergün temizlik yaparımMelek hangi sehirdesin sizin ev asinirsa temizlikten litfen bana da gelben de sana diyet menuleri hazirlarim beraber tatsiz tutsuz seyler kemiririz
Valla nisam ... çokta canı istemiyor insanın ... ama ufak ufak tırtılanabilir ömrü billah
Şimdilik sizin için spor aleti evet
Oyyyyyyy sporunu okuyunca içim şiştiii
Heee bende bugün aksi gibi aktiftim burda ... sen lafa tutturdun beni hep di miiii az yüzeyim diye
Yok canım bildirimler yeni geliyor ... bende çıkıyorum zaten .
Akşamkileri aldım
Çok güzel menü heee
Yahuuu yırtınıyorum burda keten tohumu diye diye .... bende keşfettikten sonra akşım nerdeymiş dedim.
Yoğurt ve meyve ile ... kesinlikle çok işe yarıyor wc smiley
kolay gelsin canım ihmal etme burayıToparlanmaya calisiyorum canim bide kendimi yine ev temizligine adadim hafta sonu yatili misafirim var) iki gundur iyiyim diyet moduna geciyorum şükür... sizlerin masallahi var arada okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?